Dutchesss Collection by Doukissa Nomikou: Η κολεξιόν της Δούκισσας έκανε πρεμιέρα

Dutchesss Collection by Doukissa Nomikou: Η κολεξιόν της Δούκισσας έκανε πρεμιέρα

Η πρώτη συλλογή ρούχων της Δούκισσας Νομικού για την εταιρεία Pink Woman αποπνέει θηλυκότητα, δυναμισμό και άνεση. Αυτό τουλάχιστον αντιλήφθηκαν όσοι βρέθηκαν στην παρουσίαση της Dutchesss Collection by Doukissa Nomikou που έγινε πριν από λίγες ημέρες στο Ωδείο Αθηνών, απολαμβάνοντας ένα στυλιστικό θέαμα χρηστικότητας και λάμψης   

Dutchesss Collection  by Doukissa Nomikou: Η κολεξιόν της Δούκισσας έκανε πρεμιέρα
Από νωρίς το απόγευμα της μεγάλης ημέρας η Δούκισσα ήταν στο Ωδείο Αθηνών παρακολουθώντας και την παραμικρή λεπτομέρεια. Από το μακιγιάζ και τα μαλλιά των μοντέλων μέχρι τα ρούχα και το στήσιμο της πασαρέλας. «Πολλά χρόνια ψάχνω ρούχα για να φορέσω και δεν βρίσκω, όπως πολλές γυναίκες. Επίσης, πάντα είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου να δημιουργήσω κομμάτια που θέλω να έχω στην ντουλάπα μου.

Family Issue: Νίκος, Δούκισσα και Ούρσουλα Νομικού
Κλείσιμο


Ετσι, μετά την επιτυχημένη συνεργασία που είχα με την Pink Woman, την επόμενη χρονιά αποφασίσαμε να κάνω την πρώτη μου συλλογή, την Dutchesss Collection by Doukissa Nomikou. Αυτό για μένα δεν είναι μόνο μια νέα επιχειρηματική κίνηση, αλλά και μια δημιουργική κίνηση. Το κομμάτι της μόδας, του ρούχου, των υφασμάτων και των χρωμάτων είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι. Βλέπεις πώς δημιουργείται ένα ρούχο από το μηδέν», λέει η Ελληνίδα καλλονή για το νέο της εγχείρημα και συμπληρώνει: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη γιατί πολλές γυναίκες αλλά και κορίτσια έχουν ήδη αρχίσει να αγοράζουν τα ρούχα μου και να τα ποστάρουν σε Facebook, Instagram και Twitter. Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση που έχει μεγάλη ανταπόκριση το εγχείρημά μου».

Το catwalk

Με μια εντυπωσιακή είσοδο πίσω από το φωτισμένο backdrop, τα μοντέλα παρέλασαν στη 17μετρη ορθογώνια πασαρέλα με τη σειρά ρούχων Dutchesss Collection by Doukissa Nomikou. Glam-rock στοιχεία συνδυάστηκαν μοναδικά με tailored κομμάτια, αντανακλώντας τον δυναμισμό και την κομψότητα της σύγχρονης γυναίκας. Δέρμα, λεοπάρ και παγέτες κυριαρχούσαν στη συλλογή, ενώ τα φορέματα εναλλάσσονταν από εφαρμοστά μίνι σε άνετα μάξι για τις βραδινές εμφανίσεις μιας γυναίκας. Δυνατά κομμάτια της συλλογής και τα γούνινα παλτά που συνδυάζονταν άψογα με pencil φούστες -και όχι μόνο. Ενα ανατρεπτικό παιχνίδι χρηστικότητας και λάμψης για όλες τις γυναίκες, για όλες τις ώρες της ημέρας. Οσο για τη Δούκισσα, επέλεξε ένα total black outfit για την εμφάνισή της στην εκδήλωση. 

Θηλυκότητα, δυναμισμό και άνεση αποπνέει η Dutchesss Collection by Doukissa Nomikou


«Παρουσιάσαμε μόνο οκτώ look, τα πιο λαμπερά, λόγω του ότι έρχονται οι γιορτές των Χριστουγέννων, αλλά έχουμε και πιο απλά κομμάτια. Με ενδιαφέρει όλες οι γυναίκες να έχουν ρούχα-κλειδιά στην ντουλάπα τους, από ένα τζιν καμπάνα ή ένα ωραίο T-shirt μέχρι ένα ωραίο φόρεμα για να βγουν το βράδυ. Τα ρούχα μου απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να ντύνονται άνετα, κομψά, δυναμικά, θηλυκά και οικονομικά. Κι αυτό διότι στην προσωπική μου ζωή φοράω οικονομικά ρούχα για να ανανεώνω συνέχεια την γκαρνταρόμπα μου», λέει η Δούκισσα. Αλλωστε, όπως συμπληρώνει, το στυλ δεν είναι θέμα χρημάτων: «Το στυλ έχει να κάνει με την προσωπικότητα και την αύρα του καθενός. Φορώντας ένα ρούχο από τη συλλογή μου σε κάνει από μόνο του να νιώθεις ξεχωριστή και με στυλ». Οσο για το κλου του πάρτυ, ήταν η πρόταση γάμου που της έκανε ο Σταμάτης Ntan Ntin Done στο πλαίσιο φάρσας για την εκπομπή «Spata Live»! Αγνωστο αν το μονόπετρο που τη συνόδευε θα στολίζει εφεξής τα κομψά της δάχτυλα παρά την προφανή χυλόπιτα.

Η ultra chic Κατερίνα Γκαγκάκη


H Aναστασία Περράκη με σέξι διάθεση


Η Μαρία Μπεκατώρου με total black εμφάνιση


Η Σάσα Σταμάτη με δημιουργία Σήλιας Κριθαριώτη


Η fashion blogger Aλεξάνδρα Δράκου με τη διευθύντρια Μάρκετινγκ της Pink Woman, Χρυσάνθη Ντάφλα


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης