Στην Αθήνα ο... χαμός και ο Βαρουφάκης φωτογραφίζεται στο Λονδίνο!

Στην Αθήνα ο... χαμός και ο Βαρουφάκης φωτογραφίζεται στο Λονδίνο!

Έλληνες τον εντόπισαν να ποζάρει μπροστά στο φακό ενός φωτογράφου στην βρετανική πρωτεύουσα - Παραμένει... «μυστήριο» το για λογαριασμό ποιου γινόταν το γύρισμα

Στην Αθήνα ο... χαμός και ο Βαρουφάκης φωτογραφίζεται στο Λονδίνο!
Η πολιτική εβδομάδα που πέρασε ήταν για την Αθήνα «καυτή» - ακόμα και πριν το φιάσκο με τις εκλογές στη Νέα Δημοκρατία. Η κυβέρνηση κατέγραφε την απώλεια δύο βουλευτών από την κυβερνητική πλειοψηφία και το ισχυρό πλήγμα της αποχώρησης του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ενός από τους μέχρι πρότεινος στενούς συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα, ενώ από τη Βουλή περνούσε ένα από τα πιο σκληρά πακέτα προαπαιτούμενων για το τρίτο μνημόνιο, με την κοινωνία να βρίσκεται σε πλήρη αναβρασμό.

Ένας πρώην πρωταγωνιστής της ελληνικής πολιτικής σκηνής όμως βρισκόταν σε... παράλληλο σύμπαν. Μπορεί πολλάκις από τον Ιούλιο και μετά ο Γιάνης Βαρουφάκης να καθησύχασε τους θαυμαστές του πως δεν αποχωρεί από την πολιτική σκηνή της χώρας, αλλά παραμένει ενεργός, όμως οι πράξεις του, μάλλον το αντιθετο λένε: Το Σάββατο εθεάθη στο Λονδίνο, να κάνει επαγγελματική φωτογράφηση με το γνωστό του στυλ! 

Κλείσιμο




Ένας Έλληνας δικηγόρος, ο Γιώργος Κράτσας, που ζει και εργάζεται στην βρετανική πρωτεύουσα, τον εντόπισε κάτω από το παράθυρό του να ποζάρει ως επαγγελματίας - όπως άλλωστε έχει κάνει πολλές φορές μέχρι τώρα. Το σκηνικό, όπως φαίνεται από τα δύο στιγμιότυπα που δημοσίευσε ο κύριος Κράτσας, είναι επίσης γνώριμο για τον Γιάνη Βαρουφάκη. Τζιν παντελόνι, το χέρι στην τσέπη, το βλέμμα κεραυνοβολεί το φακό και ο φωτογράφος... πυροβολεί.



Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό για λογαριασμό ποιου έκανε τη φωτογράφηση ο πρώην υπουργός Οικονομικών, αν είναι δηλαδή κάποιο περιοδικό σαν το Paris Match ή κάποιο project σαν τους «1000+1», αλλά είναι βέβαιο πως πολύ σύντομα και αυτό θα δημοσιοποιηθεί!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης