Κάτια Δέδε-Ηλίας Σάρρας: Η playmate και ο εφοπλιστής

Κάτια Δέδε-Ηλίας Σάρρας: Η playmate και ο εφοπλιστής

«Νέος έρωτας στην πόλη» φαίνεται να είναι ο συνοδευτικός τίτλος για τη σχέση του ξανθού μοντέλου με τον εφοπλιστή Ηλία Σάρρα, αφού μετά τις δημόσιες εμφανίσεις τους στη Μύκονο, 
οι κοινές εξορμήσεις τους στα κοσμικά στέκια της Αθήνας συνοδεύονται και με τρυφερά τετ α τετ

Κάτια Δέδε-Ηλίας Σάρρας: Η playmate και ο εφοπλιστής
Το γνωστό μοντέλο εδώ και δύο μήνες κυκλοφορεί σχεδόν αθόρυβα στο πλευρό του εφοπλιστή χωρίς να θέλει να δώσει τροφή για σχόλια. Η απρόσμενη γνωριμία έγινε σε μια κοσμική εκδήλωση, με την 27χρονη καλλονή να φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή του Ηλία Σάρρα. Δεν ήταν, όμως, μόνο η εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση της Κάτιας Δέδε που κέρδισε τον νεαρό εφοπλιστή, καθώς όλοι λένε πως η πανέμορφη κοπέλα δεν ανήκει στην κατηγορία των μοντέλων που επιδιώκουν να δίνουν λαβές για σχόλια απασχολώντας τα δημοσιεύματα με κραυγαλέες συμπεριφορές. «Το ζευγάρι δείχνει πολύ ερωτευμένο και η Κάτια έχει γοητευτεί από την ισχυρή προσωπικότητα του Ηλία. Εχει βρει ένα γνήσιο αρσενικό δίπλα της, κάτι που κάθε γυναίκα αναζητά», λέει άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του μοντέλου. Πολλοί, μάλιστα, μιλούν για έρωτα με την πρώτη ματιά, αφού αμέσως μετά τη γνωριμία του το νέο ζευγάρι άρχισε να κάνει τις πρώτες του εξόδους στις αρχές Αυγούστου. Δεν είναι λίγοι μάλιστα αυτοί που τους είδαν να κυκλοφορούν στα Ματογιάννια της Μυκόνου. Αλλωστε, ο νεαρός εφοπλιστής είθισται να κάνει κάθε χρόνο ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πάρτυ με εκλεκτούς καλεσμένους στο σπίτι του, στην περιοχή Φανάρι της Μυκόνου, χωρίς όμως την παρουσία φωτογράφων και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 



Κλείσιμο
Τo ζευγάρι μετά τις καλοκαιρινές του διακοπές κυκλοφορεί μαζί και στην Αθήνα. Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση ήταν στο κλαμπ «Cabaret @ Romeo» στην παραλιακή. Η Κάτια Δέδε έφτασε συνοδευόμενη από τον Ηλία Σάρρα και έκατσαν σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού. Με τον Νίνο και τον Λάμπη Λιβιεράτο να ανεβάζουν το κέφι, ο Ηλίας και η Κάτια δεν δίστασαν να έρθουν πιο κοντά όσο πέρναγε η ώρα. Οι δυο τους έδειχναν πολύ ερωτευμένοι και διασκέδασαν μαζί με την παρέα τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που τόλμησαν να γίνουν και πιο διαχυτικοί ανταλλάσσοντας φιλιά. 




Εθεάθησαν επίσης μαζί κάποια απογεύματα στην παραλία της Βουλιαγμένης, αλλά και πιο βραδινές ώρες σε γνωστά εστιατόρια των βορείων προαστίων. Η Κάτια Δέδε φαίνεται να χαμογελάει ξανά μετά την τελευταία της σχέση με το γνωστό μοντέλο Παναγιώτη Σιμόπουλο, η οποία έληξε άδοξα, καθώς τα συχνά επαγγελματικά ταξίδια και των δύο τούς απομάκρυναν, παρόλο που πολλοί πίστευαν ότι μετά τη συγκατοίκησή τους στην περιοχή του Υμηττού θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας. 



Ο Ηλίας είναι γιος του εφοπλιστή Γιάννη Σάρρα και της Ευγενίας Δασκαλοπούλου, οι οποίοι μένουν συνειδητά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το μόνο άρθρο που έχει γραφτεί για τον Ηλία και την αδελφή του Αρίστη Σάρρα ήταν μετά την αγορά ενός διαμερίσματος σε ένα κτίριο-σημείο αναφοράς πλούσιων και διάσημων της Νέας Υόρκης. Το εν λόγω διαμέρισμα βρίσκεται σε έναν από τους πάνω ορόφους του κτιρίου του Αντρέ Μπαλάζ, ενός από τους πιο διακεκριμένους κτηματομεσίτες και ξενοδόχους της Αμερικής, στην ιδιοκτησία του οποίου συγκαταλέγεται και το θρυλικό ξενοδοχείο «Chateau Marmont». Σύμφωνα με το άρθρο, η αγορά κόστισε 7.565.000 δολάρια.





























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης