Μάρα Δαρμουσλή-Αγγελική Παπαθεμελή: Σε ρόλο στρίπερ για χάρη του έρωτα

Μάρα Δαρμουσλή-Αγγελική Παπαθεμελή: Σε ρόλο στρίπερ για χάρη του έρωτα

Μια ελληνική ταινία την οποία υπογράφει ο αιρετικός σκηνοθέτης Κώστας Ζάπας και φλερτάρει με το Φεστιβάλ του Βερολίνου και των Καννών μετατρέπει το χρυσό κορίτσι της πασαρέλας Μάρα Δαρμουσλή και την κόρη του άλλοτε υπουργού Στέλιου Παπαθεμελή σε ένα αχτύπητο δίδυμο στρίπερ!

Μάρα Δαρμουσλή-Αγγελική Παπαθεμελή: Σε ρόλο στρίπερ για χάρη του έρωτα
Η ταινία-έκπληξη της φετινής διοργάνωσης Νύχτες Πρεμιέρας προβλήθηκε εκτός προγράμματος προκειμένου να έχει το δικαίωμα να συμμετάσχει σε διεθνή φεστιβάλ που απαιτούν την επίσημη πρώτη, όπως αυτό του Βερολίνου.

Μάρα Δαρμουσλή και Αγγελική Παπαθεμελή εξέπληξαν τους πάντες ενδίδοντας σε ρόλους που απαιτούσαν γυμνό, χορό και προκλητικές πόζες. «Είναι και οι δύο ηθοποιοί με τις οποίες ήθελα να συνεργαστώ χρόνια», μας λέει ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Κώστας Ζάπας («Μικρές ελευθερίες», «The last porn movie»). «Η Μάρα είχε πάρει μέρος σε πολλά δικά μου καστ, αλλά δεν είχε προκύψει ποτέ συνεργασία, τώρα όμως ήταν η τέλεια συγκυρία. Την Αγγελική, που είναι μια εξαιρετική ηθοποιός, κυρίως του θεάτρου, την παρακολουθώ χρόνια. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και συμπάθεια, γι’ αυτό και είπαμε φέτος να συνυπάρξουμε σε μια δουλειά πολύ ιδιαίτερη», συμπληρώνει.

Χάρη στην ταινία «Αγάπη, αγάπη, αγάπη», η κόρη του πρώην υπουργού Στέλιου Παπαθεμελή παίρνει για πρώτη φορά πρωταγωνιστικό ρόλο σε κινηματογραφική ταινία. Η Αγγελική Παπαθεμελή υποδύεται μια γυναίκα η οποία προκειμένου να μεγαλώσει τη νεαρή κόρη της δουλεύει ως στρίπερ εξάπτοντας την ανδρική φαντασία. Πρόκειται για ρόλο-πρόκληση -κυριολεκτικά και μεταφορικά- για την ταλαντούχα ηθοποιό, αφού ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχε υποδυθεί έναν χαρακτήρα αντιμέτωπο με τόσα κοινωνικά ταμπού. Στην πρεμιέρα της ταινίας οι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να την προσεγγίσουν για μια δήλωση, εκείνη όμως τους απέφυγε διακριτικά, καθώς η οικογένειά της βρίσκεται ακόμη σε πένθος μετά το χτύπημα που δέχτηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε, όταν η μεγάλη της αδελφή έχασε άδικα τη ζωή της πέφτοντας από τον έβδομο όροφο του γραφείου του πατέρα της.

Κλείσιμο


Το πρώην μοντέλο Μάρα Δαρμουσλή αναδεικνύει τα σωματικά του κάλλη με ή χωρίς pole dancing, με τον αέρα της πρώην σταρ της πασαρέλας να της προσδίδει επιπλέον αυτοπεποίθηση

Η συνεργάτιδά της στο μπαρ και συνάδελφός της στην ταινία, Μάρα Δαρμουσλή, ήταν πολύ πιο προσιτή. Το πρώην μοντέλο αναδεικνύει τα σωματικά του κάλλη με ή χωρίς pole dancing, με τον αέρα της πρώην σταρ της πασαρέλας να της προσδίδει επιπλέον αυτοπεποίθηση. Με την ανάλογη άνεση πόζαρε και στους φωτογράφους. Μεγάλη έκπληξη της ταινίας -στην οποία συμμετέχουν εκτός των άλλων η βραβευμένη με κινηματογραφικά βραβεία ερμηνείας Δήμητρα Χατούπη, ο μύθος της ελληνικής ροκ σκηνής Δημήτρης Πουλικάκος, η βραβευμένη στο Λονδίνο Νικολίτσα Ντρίζη και ο κινηματογραφικός Ερρίκος Λίτσης- είναι η Κατερίνα Λάσπα στον ρόλο μιας υπαλλήλου σούπερ μάρκετ. «Με την Κατερίνα γνωριζόμαστε χρόνια», αποκαλύπτει ο Κώστας Ζάπας. «Ηταν μια καλή ευκαιρία, λοιπόν, να έρθουμε ακόμα πιο κοντά μέσα από μια ταινία. Της έκανα την πρόταση και χωρίς δεύτερη σκέψη είπε το “ναι” για τον πολύ απλό λόγο ότι της άρεσε το σενάριο, αλλά και επειδή ξέρει να διαχειριστεί την κάμερα. Μου αρέσει που το όνομα της Λάσπα μπήκε στη διανομή», λέει χωρίς περιστροφές ο Κ. Ζάπας.



Η Αγγελική Παπαθεμελή υποδύεται μια γυναίκα η οποία προκειμένου να μεγαλώσει τη νεαρή κόρη της δουλεύει ως στρίπερ εξάπτοντας την ανδρική φαντασία

Σκληρή ταινία με κοινωνικές αποχρώσεις
Η ταινία «Αγάπη, αγάπη, αγάπη» είναι ένα αγωνιώδες θρίλερ γύρω από το αιώνιο θέμα του έρωτα και του πάθους και τη σχέση αρσενικού - θηλυκού. Πρόκειται για ένα έργο που ξετυλίγεται μέσα από τις παράλληλες ιστορίες δύο ζευγαριών που βιώνουν τον έρωτα και τον πόθο στα όριά του. Πρωταγωνιστές η σαραντάρα στρίπερ Στέλλα (Παπαθεμελή) και ο μοναχικός playboy Νίκος (Αντώνης Παπαδόπουλος), αλλά και η εκρηκτική έφηβη Φανή (Νικολίτσα Ντρίζη), κόρη της Στέλλας, όπως και ο απρόβλεπτος γιος του Νίκου, Εκτορας (Αγγελος Βαλέρας). Αραγε η αγάπη θα μπορέσει να αλλάξει τη μοίρα αυτών των ανθρώπων; Και μέχρι πού θα φτάσουν οι τέσσερίς τους γι’ αυτή; Πρόκειται για ένα έργο που θα προβληματίσει τους θεατές για τα όρια της αγάπης και το μέχρι πού μπορεί να φτάσει κανείς λόγω έρωτα. Τα γυρίσματα κράτησαν όλο τον Απρίλιο και πραγματοποιήθηκαν αποκλειστικά στην Αθήνα. Τα κοστούμια σχεδίασε ο Βασίλειος Κωστέτσος. Σημειώνεται ότι αρχικά ανάμεσα στους πρωταγωνιστές είχαν ανακοινωθεί και τα ονόματα του Αλέξη Γεωργούλη και της Τόνιας Σωτηροπούλου, οι οποίοι τελικά αντικαταστάθηκαν.

«Απώτερος στόχος μας είναι η ταινία αυτή να πάει είτε στο Βερολίνο είτε στις Κάννες», αποκαλύπτει ο Κώστας Ζάπας, ο οποίος τονίζει ότι γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν βιάζεται να βγάλει το φιλμ στις κινηματογραφικές αίθουσες. Σημειώνει, δε, ότι ήρθε ο καιρός το ελληνικό σινεμά να γίνει εξαγώγιμο προϊόν. Μάλιστα το επόμενο project του ανήσυχου σκηνοθέτη αφορά στην παραγωγή της ταινίας «Frankenstein REC» που θα γυριστεί στην Ελλάδα και βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημά του, το οποίο κυκλοφορεί στις ΗΠΑ και τη Μεγάλη Βρετανία από την Column Books και στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Καστανιώτη. Στη συγκεκριμένη μάλιστα ταινία τη μουσική θα γράψει ο Ιάπωνας σούπερ σταρ συνθέτης Σιγκέρου Ουμεμπαγιάσι, ο οποίος υπέγραψε και τα soundtracks των ταινιών «Ερωτική επιθυμία» και «Ιπτάμενα στιλέτα».



Ο μύθος της ελληνικής ροκ σκηνής Δημήτρης Πουλικάκος με την έκπληξη Κατερίνα Λάσπα



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης