Η Ραχήλ επιστρέφει στο Δημόσιο

Η Ραχήλ επιστρέφει στο Δημόσιο

Όπως έγραψε το ΘΕΜΑ, η τέως βουλευτής έχει ήδη κάνει τα χαρτιά της για επάνοδο στο υπουργείο Περιβάλλοντος, αλλά ως τότε «πυροβολεί» από τα social media και ετοιμάζεται για μαθήματα χορού και καταδύσεων με ΟΥΚάδες

Η Ραχήλ επιστρέφει στο Δημόσιο
Αν τις επόμενες ημέρες τύχει να βρεθείτε στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και δείτε μια ξανθιά κομψή κυρία λίγο πάνω από τα 40 και σκεφθείτε her face sounds familiar, να ξέρετε ότι η συγκεκριμένη θα είναι η κυρία Ραχήλ Μακρή.

Η τέως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφια με τη ΛΑΕ του κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη, η οποία δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή, επιστρέφει στην εργασία της που είναι στο υπουργείο, και συγκεκριμένα στη Γενική Γραμματεία Ενέργειας, στο τμήμα Προϋπολογισμού της Γενικής Οικονομικής Διεύθυνσης. Η κυρία Μακρή είχε ήδη καταθέσει τα χαρτιά της από την περασμένη εβδομάδα προκειμένου να εγκριθεί η απόφαση της επιστροφής της στη δημόσια υπηρεσία όπου υπηρετούσε προτού πολιτευτεί με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυρία Μακρή έχει συμπληρώσει την απαιτούμενη αίτηση στην υπηρεσία της και περιμένει να γίνουν οι διαδικασίες ανάληψης γιατί όταν εκλέχθηκε παραιτήθηκε από τη θέση της και τώρα πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος, σύμφωνα με τον οποίο θα επιστρέψει σε αυτήν.

Η οριστική επιστροφή της αναμένεται τις επόμενες μέρες μόλις δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η ανάλογη απόφαση. Ανθρωποι από το στενό της περιβάλλον μιλώντας στο «ΘΕΜΑ» επισήμαναν ότι τώρα που η κυρία Μακρή θα έχει λίγο περισσότερο ελεύθερο χρόνο θα ασχοληθεί με κάποιες δραστηριότητες όπως είναι ο χορός και οι καταδύσεις.

Η ίδια φαίνεται ότι είχε εκφράσει την επιθυμία στους δικούς της ανθρώπους να εγγραφεί σε μια σχολή για να εξασκηθεί σε παραδοσιακούς αλλά και  σύγχρονους χορούς. Μάλιστα το καλοκαίρι είχε ξεκινήσει την αναζήτηση σχολής και στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και κοντά στο σπίτι της στον Γέρακα. Ο χορός είναι από τις αγαπημένες δραστηριότητές της, όπως και οι καταδύσεις! Οσο απίστευτο και αν ακούγεται, η κυρία Μακρή τα τελευταία χρόνια παρακολουθεί μαθήματα καταδύσεων μαζί με ΟΥΚάδες, πράγμα που έχει αποφασίσει να συνεχίσει τώρα που έμεινε εκτός Βουλής. Ηδη στον λογαριασμό της στο Facebook έχει ανεβάσει φωτογραφία του δασκάλου της σχολιάζοντας: «Ο εκπαιδευτής μου στην κατάδυση για ναυάγιο. Νομίζω ότι εγώ ξέρω να επιλέγω τους άριστους».
Κλείσιμο

Εκτός από τις παραπάνω δραστηριότητες, η τέως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα ξεκινήσει το δεύτερο μεταπτυχιακό της. Ηδη στις αρχές Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί εκδήλωση για την έναρξη του μεταπτυχιακού στο οποίο θα συμμετάσχει και θα αφορά τα οικονομικά. Να υπενθυμίσουμε ότι το πρώτο μεταπτυχιακό της ήταν στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και αφορούσε τραπεζικές υπηρεσίες. Παράλληλα με τις νέες δραστηριότητές της η τέως βουλευτής δεν ξεχνά την πολιτική. Ηδη με ποσταρίσματα στην προσωπική της ιστοσελίδα στο Facebook, που σκοπό έχουν να τσαλακώσουν την εικόνα της νέας κυβέρνησης, αλλά και με συνεντεύξεις της σε διάφορα ΜΜΕ, δείχνει ότι το μικρόβιο της πολιτικής δεν πρόκειται να το ξεπεράσει.  Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων η κυρία Μακρή ξεκίνησε να γράφει στο Facebook σχολιάζοντας τη νέα πολιτική κατάσταση: «Ευχαριστώ όλους τους φίλους, συντρόφους, για την αγάπη τους και τη στήριξή τους αυτά τα τρία χρόνια. Ο λαός αποφάσισε. Ναι στα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς. Το σύστημα νίκησε».

Ακολούθησαν πολλά ακόμη, με  πιο ενδιαφέροντα  εκείνα που πόσταρε για την κυρία  Ζωή Κωνσταντοπούλου, σημειώνοντας: «Εζησα υπέροχες στιγμές δίπλα σου και αισθάνομαι την τιμή να ανήκω στους ανθρώπους σου. Λίγοι πολιτικοί είναι στις μέρες μας τόσο λαμπροί όσο εσύ. Είμαι επίσης περήφανη που σε ακολούθησα χωρίς δισταγμό, που ταυτίστηκα με τον τρόπο που σκέφτεσαι και που εκτιμάς τους κινδύνους».

Είχαν προηγηθεί ποσταρίσματα για τη σύλληψη του κ. Παναγιώτη Καλφαγιάννη από την ERT Open και τον κ. Δημήτρη Καμμένο.
«Εξω από την ΕΡΤ Open. Τους παλιούς καιρούς που ο μεγαλοκαναλάρχης ΚΑΛΦΑΓΙΑΝΝΗΣ ήταν αρεστός και μας βόλευε. Αυτά, όπως λέει και ο Μακιαβέλι, μέχρι να καταλάβεις την εξουσία. Τώρα την πήραν, και τα βαρίδια πρέπει να εξοντωθούν», είναι το σχόλιο της κυρίας Μακρή που συνοδευόταν από φωτογραφία με τον κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή. Ενώ για τον κ. Δημήτρη Καμμένο η τέως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε γράψει: «Υπουργός της κυβέρνησης Τσίπρα ο Δημήτριος Καμμένος, τιμητής των βασανιστών των αντιστασιακών, μεταξύ των οποίων ο ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ. Στάθης ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ, βουλευτής του Τσίπρα. Για μια θέση στη Βουλή “ναι σε όλα”».





Οι αναρτήσεις στο Facebook για την κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον δάσκαλο της κυρίας Ραχήλ Μακρή στις καταδύσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης