Η... αδερφική δημιουργικότητα που λατρεύουν οι celebrities

Η... αδερφική δημιουργικότητα που λατρεύουν οι celebrities

Eν μέσω κρίσης δύο αδερφές, αποφάσισαν να δώσουν νέα πνοή στην οικογενειακή επιχείρηση αλλά και να δημιουργήσουν ένα νέο brand μαγιό, που λατρεύουν celebrities και fashionistas

Η... αδερφική δημιουργικότητα που λατρεύουν οι celebrities

Μέσα στην κρίση και με την αβεβαιότητα να βασιλεύει, νέες γυναίκες παίρνουν το ρίσκο να δημιουργήσουν και να προχωρήσουν τα όνειρα τους. Οι αδερφές Βένια και Νάνσυ Λαμπροπούλου, αποφάσισαν να «αλλάξουν» την ρότα της οικογενειακής επιχείρησης κοσμημάτων τους σε κάτι πιο νεανικό, φρέσκο, ροκ και προσιτό.

Τα κοσμήματα τους τυλίγουν τους λαιμούς και τους καρπούς των πιο σημαντικών celebrities της Ελλάδας και όχι μόνο, διατίθενται σε επιλεγμένες μπουτίκ στα ελληνικά νησιά και την Αθήνα.

Πέραν της εξαιρετικής συλλογής τους, οι αδερφές Λαμπροπούλου αποφάσισαν να «μπουν» πιο βαθιά στη μόδα, δημιουργώντας τη V-Destination, την εταιρεία μαγιό που έχουν αγαπήσει οι Ελληνίδες bloggers και fashionistas. Οι δυσκολίες του εγχειρήματος πολλές, καθώς δεν υπήρχε εμπειρία, αλλά η δημιουργικότητα και η εφευρετικότητα έκαναν ήδη μέσα σε δύο σεζόν τα V-destination μια από τις πιο αγαπητές μάρκες στην Ελλάδα.

Οι δύο νεαρές επιχειρηματίες μας μιλούν εδώ για τα πρώτα τους βήματα και την ελληνική πραγματικότητα της κρίσης, αλλά και για τους μελλοντικούς τους στόχους.

Κλείσιμο

- Συνεχίζετε μια οικογενειακή επιχείρηση μέσω των κοσμημάτων με έναν φρέσκο τρόπο. Πόσο εύκολη είναι σήμερα η ελληνική αγορά;

Η ελληνική αγορά του σήμερα είναι ανοιχτή στις φρέσκες ιδέες, τους δημιουργικούς ανθρώπους και στα ποιοτικά προϊόντα. Το οικογενειακό background που έχουμε, βοήθησε σημαντικά στην υλοποίηση και στη δημιουργία του νέου μας brand, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, αλλά όταν κάνεις κάτι με αγάπη μπορείς να το κατακτήσεις.

- Πίσω από τα LV ποια είναι τα βασικά στοιχεία που τα κάνουν να ξεχωρίζουν; Τι εμπνέει στην δημιουργία τους και ποια είναι η ταυτότητα τους;

Η αρχική μας ιδέα ήταν να παρουσιάσουμε κοσμήματα που αναδεικνύουν το στυλ κάθε γυναίκας, να δείχνουν πολύτιμά αλλά να είναι παράλληλα προσιτά σε όλες μας. Η κύρια πηγή έμπνευσης μας είναι οι γεωμετρικές φόρμες, δίνοντας ένα Minimal χαρακτήρα αλλά επίσης εμπνεόμαστε από τη φύση, την καθημερινότητα και από τους διάφορους πολιτισμούς που συναντάμε στα ταξίδια μας.

- Μαζί με την αδερφή σου έχετε ξεκινήσει μια νέα σειρά μαγιό, τα V-Destination. Πώς προέκυψε το όνομα;

Θέλαμε το όνομα να θυμίζει έναν νέο εξωτικό προορισμό που θα οδηγούσε σε εξερεύνηση. Το V είναι ένα τρικ που σκεφτήκαμε με τα αρχικά των ονομάτων μας (V μικρό για το Νάνσυ, κ V αγγλικό για το Βένια)

- Τι είναι αυτό που τα διαφοροποιεί;

Τα μαγιό μας διαφοροποιούνται κυρίως από τα ασύμμετρα σέξι κοψίματα που αναδεικνύουν τα μεσογειακά κορμιά, τα print μας που σχεδιάζονται αποκλειστικά από μας όπως και οι μεταλλικές λεπτομέρειες.

- Ποιες celebrities σαν προτιμούν;

Κατά καιρούς κοσμήματα μας έχουν επιλέξει η Ελένη Μενεγάκη, η Άννα Βίσση, η Δέσποινα Βανδή, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ντορέτα Παπαδημητρίου, ο Λάκης Γαβαλάς, η Χριστίνα Πολίτη, η Tatiana Blatnik, Ισμήνη Νταφοπούλου κ.α.

-Ποια είναι η ιδανική γυναίκα που φοράει τις δημιουργίες σας για σας-για ποιον σχεδιάζετε.

Για την γυναίκα με στυλ, με άποψη, με δυναμισμό, που ξέρει και θέλει να ξεχωρίζει και αγαπάει τον εαυτό της.

-Ξεκινήσατε κάτι από το μηδέν χωρίς εμπειρία στο χώρο του ρούχου και ειδικά του beachwear. Ποιες οι δυσκολίες και ποιες οι πιο σημαντικές εμπειρίες.

Οι δυσκολίες που συναντήσαμε  στο ξεκίνημα μας στον χώρο του beachwear ήταν η εύρεση των σωστών υλικών για την υλοποίηση τους και του σωστού κατασκευαστή. Ωστόσο από την έρευνα μας και την πορεία μας σε αυτόν τον νέο χώρο αποκομίσαμε  πολλές νέες εμπειρίες. Μάθαμε να επιλεγούμε ξεχωριστά και μερικά μοναδικά χειροποίητα υλικά, καθώς δημιουργήσαμε μία νέα φόρμα χειροποίητου bikini top για καλύτερο κράτημα, το οποίο μας χαρακτηρίζει σαν εταιρία

-Τι θα λέγατε σε κάποιον που σκέφτεται να ξεκινήσει κάτι δικό του σήμερα;

Καλό είναι οι νέοι άνθρωποι που έχουν φρέσκες ιδέες να προσπαθούν να υλοποιήσουν τα όνειρα τους. Η κρίση δίνει νέες ευκαιρίες.

-Μελλοντικά σχέδια των LV και του Vdestination;

Τα μελλοντικά μας σχέδια είναι να ανοίξουμε τα φτερά μας και εκτός ελληνικών συνόρων.




Άννα Βίσση, Ελένη Μενεγάκη και άλλες σταρ με τα κοσμήματα LV.  





















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης