Αναστάσης Δαυίδ - Aλεξάνδρα Τηλιγάδα: Περιμένοντας τον πελαργό

Αναστάσης Δαυίδ - Aλεξάνδρα Τηλιγάδα: Περιμένοντας τον πελαργό

Το αγαπημένο -χαμηλών τόνων- ζευγάρι ολοκληρώνει την οικογενειακή ευτυχία του με την έλευση του πρώτου παιδιού του στα τέλη του ερχόμενου μήνα

Αναστάσης Δαυίδ - Aλεξάνδρα Τηλιγάδα: Περιμένοντας τον πελαργό
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και οκτώ μήνες ο Αναστάσης Δαυίδ και η Αλεξάνδρα Τηλιγάδα, οι οποίοι περιμένουν το πρώτο τους παιδί - θα το κρατήσουν στην αγκαλιά τους περίπου σε έναν μήνα.

Μετά τον γάμο τους και το γαμήλιο πάρτυ στις 7 Δεκεμβρίου του 2013, το ζευγάρι ποτέ δεν απασχόλησε τις κοσμικές στήλες, φροντίζοντας μεθοδικά να διατηρεί χαμηλό δημόσιο προφίλ.

Απόδειξη είναι το γεγονός ότι καταφέρνουν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την ιδιώτευσή τους, αλλά και πως ακόμη και τη χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης την κοινοποίησαν μόνο σε στενούς φίλους τους μετά τον τέταρτο μήνα της κύησης.

Περίπου δύο χρόνια μετά τον γάμο τους, ο Mr Coca-Cola και η σύζυγός του αναμένουν τον ερχομό της πριγκίπισσάς τους. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η Αλεξάνδρα Τηλιγάδα δεν βλέπει την ώρα να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Αναστάση στα τέλη Σεπτεμβρίου. Οι προετοιμασίες για το νέο μέλος της οικογένειας Δαυίδ έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και το παιδικό δωμάτιο στο σπίτι τους στα βόρεια προάστια είναι έτοιμο. Βαμμένο σε γήινους χρωματισμούς και με μικρές λεπτομέρειες που μαρτυρούν ότι προορίζεται για κοριτσάκι, έχει διακοσμηθεί με το μοναδικό γούστο της Αλεξάνδρας Τηλιγάδα. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το κοριτσάκι θα πάρει το όνομα της μητέρας του επιχειρηματία, Καίτης, κάτι που, όπως είναι αναμενόμενο, έχει χαροποιήσει πολύ την οικογένεια του Αναστάση Δαυίδ. Το ζευγάρι διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του. Το καλοκαίρι τούς βρήκε στο εξοχικό τους στο Πόρτο Χέλι όπου ξεκουράστηκαν και χάρηκαν τη θάλασσα, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που βρέθηκαν για βόλτα και φαγητό με τη συνοδεία καλών φίλων στις γειτονικές Σπέτσες.


Κλείσιμο

Ερωτας με την πρώτη ματιά
Ο Αναστάσης Δαυίδ, γιος του Γιώργου και της Καίτης Δαυίδ (με κυπριακές ρίζες) της πολυεθνικής Coca-Cola HBC, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Tufts και ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στην Coca-Cola Bottling System στις ΗΠΑ. Εχει εργαστεί σε διάφορες θέσεις, όπως στα τμήματα Πωλήσεων, Μάρκετινγκ, στον τομέα λογιστικής μεγάλων εταιρειών, ενώ είναι μέλος του Advisory Board του Fares Center του Πανεπιστημίου Tufts. Η όμορφη και χαμηλών τόνων σύντροφός του κατάγεται από μεσοαστική οικογένεια του Αιγίου, είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής και εργαζόταν στο Ιδρυμα Λεβέντη. Μέσω κοινών φίλων γνώρισε τον σύζυγό της και πολύ σύντομα κατάλαβαν ότι βρήκαν ο ένας στον άλλο τον άνθρωπο της ζωής τους. Ενάμιση χρόνο μετά, στις 7 Δεκεμβρίου του 2013, παντρεύτηκαν στον Αγιο Κωνσταντίνο Γλυφάδας. Ακολούθησε λαμπερή γαμήλια δεξίωση στον «Αστέρα» Βουλιαγμένης, όπου είχε στηθεί ένα εντυπωσιακό σκηνικό το οποίο περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, πλωτές εξέδρες μέσα στη θάλασσα, με επιφανείς καλεσμένους από τον επιχειρηματικό, τον εφοπλιστικό και τον πολιτικό κόσμο. Ολα έγιναν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και, φυσικά, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης