Νοέλ Κούτρα: Star Queen

Νοέλ Κούτρα: Star Queen

Περιζήτητη ως μοντέλο, με ευρωπαϊκή αναγνώριση, πρωτοεμφανιζόμενη ως ηθοποιός, αλλά με κρυφό στόχο να γίνει σχεδιάστρια μόδας, η πανέμορφη Νοέλ Κούτρα σκοπεύει να μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον - και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι

Νοέλ Κούτρα: Star Queen
Φωτογραφίζεται με άνεση τοπ μόντελ για μεγάλα ξένα περιοδικά, προκαλώντας το ενδιαφέρον διεθνών πρακτορείων που της προσφέρουν δελεαστικά συμβόλαια συνεργασίας. Γερμανοί, Γάλλοι και Ιταλοί εκδότες τη φιλοξενούν συχνά στις σελίδες τους, αλλά η ίδια δυσκολεύεται να εγκαταλείψει την Ελλάδα προκειμένου να εγκατασταθεί μόνιμα στο εξωτερικό. «Προέχει η προσωπική μου ζωή», λέει η Νοέλ Κούτρα, η οποία τα τελευταία έξι χρόνια έχει δεσμό με τον νεαρό επιχειρηματία Ντένη Παπαγεωργίου, στις εξορμήσεις του οποίου συμπεριλαμβάνονται δημοφιλή και καλαίσθητα στέκια όπως το ιαπωνικό μπαρ-εστιατόριο «Rakkan» και το «Tesoro Mio». Στην οικογένεια Παπαγεωργίου ανήκουν επίσης η αντιπροσωπία της Sanyo, μερίδια στα διαγνωστικά κέντρα «Ιατρόπολις», καθώς και το εμπορικό κέντρο «Αvenue». «Ο Ντένης δεν είναι μόνο ο σύντροφός μου, αλλά και εκείνος που με την οξυδέρκεια και τη σωστή του κρίση με βοηθά να πάρω τις σωστές αποφάσεις πάνω στη δουλειά μου», λέει η Νοέλ Κούτρα για τον σύντροφό της και συμπληρώνει: «Οταν πρωτοασχολήθηκα με τον χώρο της μόδας, ο Ντένης έδειξε μια σχετική ανασφάλεια και είχε τις ενστάσεις του. Στη συνέχεια, όμως, είδε τις προτάσεις που είχα και συμφώνησε με την επιλογή μου. Σήμερα είναι ο Νο1 υποστηρικτής της προσπάθειάς μου και με ενθαρρύνει».



Κλείσιμο
Η Νοέλ, μεγαλωμένη σε επιχειρηματική οικογένεια, από μικρή είχε όνειρο να γίνει σχεδιάστρια μόδας. Σήμερα, 23 ετών, εξομολογείται ότι ποτέ δεν μπήκε στον πειρασμό να σπουδάσει κάτι άλλο πέρα από Σχέδιο Μόδας: «Τελειώνοντας το σχολείο έδωσα εξετάσεις στη Σχολή Βελουδάκη, όπου και φοίτησα. Ξεκίνησα την πορεία μου στον επαγγελματικό στίβο ως μοντέλο  προκειμένου να γνωρίσω τον χώρο της μόδας από ένα άλλο πρίσμα και να βγάλω κάποια χρήματα. Οι φωτογραφήσεις σε φέρνουν αντιμέτωπη με άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα σου και συνυπάρχεις με φωτεινές σου όψεις, τις οποίες ούτε μπορούσες να φανταστείς. Είναι μια εκπληκτική εμπειρία ενδοσκόπησης και γνωριμίας με αυτά που κρύβεις μέσα σου».



Με τον σύντροφό της και γνωστό επιχειρηματία Ντένη Παπαγεωργίου

Ντεμπούτο στην 7η Τέχνη
Αυτή την εποχή η Νοέλ αξιοποιεί τον ελεύθερο χρόνο της διαβάζοντας και ζωγραφίζοντας, καθώς για την ίδια η καλλιτεχνική έκφραση πάνω στο χαρτί είναι εξίσου πολύτιμη και ζωτική με το οξυγόνο. Επίσης, μόλις ολοκλήρωσε την πρώτη της συμμετοχή στην κινηματογραφική ταινία μικρού μήκους «Mandelion». Σκηνοθέτης είναι ο Αχιλλέας Γκατσόπουλος, ο οποίος έχει εμπειρία από το Χόλιγουντ ως συνεργάτης στο τμήμα γραφικών, παραγωγής κ.λπ. σε πολύ σημαντικές ταινίες όπως «Ο Χάρι Πότερ και ο αιχμάλωτος του Αζκαμπάν», «Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας», «Τα δύο πρόσωπα του Ιανουαρίου» κ.ά. Στο «Mandelion» πρωταγωνιστούν οι Τόνια Σωτηροπούλου, Γιάννης Στάνκογλου και Ερρικα Μπίγιου. Η Νοέλ Κούτρα δηλώνει ότι στα γυρίσματα πέρασε τόσο όμορφα ώστε θα ήθελε στο μέλλον να έχει την ευκαιρία για κάτι αντίστοιχο: «Μόδα και υποκριτική είναι δρόμοι παράλληλοι. Τόσο στην πασαρέλα όσο και στον φακό ουσιαστικά ξεχνάς ποιος είσαι και υποδύεσαι ρόλους». 
Βέβαια, στο μυαλό της υπάρχει πάντα το όνειρο της δημιουργίας του δικού της ατελιέ, αφού, όπως λέει, «με συναρπάζει η δημιουργική πλευρά της μόδας. Ονειρεύομαι τη στιγμή που θα έχουν ολοκληρωθεί οι άλλοι κύκλοι της επαγγελματικής μου διαδρομής και θα είμαι έτοιμη να υπογράψω ένα δικό μου brand, το οποίο είναι βέβαιο ότι θα αφορά μαγιό».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης