Ζέτα Βομβογιάννη:Μια ζωή-πάρτυ για την πρώην κυρία Γκραφ

Ζέτα Βομβογιάννη:Μια ζωή-πάρτυ για την πρώην κυρία Γκραφ

Απολαμβάνοντας τη ζωή της μετά τον χωρισμό με τον διεθνούς φήμης έμπορο κοσμημάτων Φρανσουά Γκραφ, ελεύθερη, πλούσια και ωραία, η Ζέτα Βομβογιάννη γράφει το δικό της -απολύτως αληθινό- παραμύθι   

Ζέτα Βομβογιάννη:Μια ζωή-πάρτυ για την πρώην κυρία Γκραφ
Σε κοσμοπολίτισσα διεθνούς περιωπής αναδεικνύεται η ελεύθερη, ωραία και εκατομμυριούχος Ζέτα Βομβογιάννη. Στη λίστα των καθημερινών της υποχρεώσεων υπάρχουν κυρίως τα πιο λαμπερά πάρτυ και οι δεξιώσεις της αμερικανικής -και παγκόσμιας- ελίτ στις εκδηλώσεις της οποίας η παρουσία της Ζέτας είναι απολύτως υποχρεωτική. Χαρακτηριστικά ως προς το μέγεθος και τη σημασία τους για τον κόσμο του τζετ σετ είναι τα θρυλικά πάρτυ που διοργανώνει δύο ή και τρεις φορές τον χρόνο ο Ρώσος μεγιστάνας Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Η ζωή είναι μια περιπέτεια για τη Ζέτα Βομβογιάννη, μια γυναίκα που ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο και κατόπιν εισήλθε στα κορυφαία επιχειρηματικά σαλόνια ως σύζυγος ενός από τους μεγαλύτερους εμπόρους διαμαντιών και κοσμηματοπώλες του κόσμου, του Φρανσουά Γκραφ. Τώρα η Ζέτα απολαμβάνει μια ονειρεμένη ζωή, γεμάτη διασκέδαση και πολυτέλεια: βουτιές στις πιο απίθανες παραλίες του πλανήτη, μετακινήσεις με ιδιωτικά τζετ, κοσμικές παρέες κ.λπ. Αν υπάρχει τρόπος για να επιβραδυνθεί το πέρασμα του χρόνου, φαίνεται ότι η Ζέτα Βομβογιάννη τον έχει ανακαλύψει - οι αυξημένες κοινωνικές της υποχρεώσεις και η παράλληλη επιχειρηματική της δραστηριότητα, σε συνδυασμό με το μεγάλωμα του παιδιού της, αποδεικνύουν μια άοκνη προσωπικότητα που φροντίζει να παραμένει μια εκθαμβωτικά ελκυστική γυναίκα. Κάποιοι που γνωρίζουν καλά πρόσωπα και καταστάσεις από το σύμπαν του διεθνούς τζετ σετ και συναναστρέφονται την Ελληνίδα καλλονή λένε χαρακτηριστικά: «Η Ζέτα παραμένει εκρηκτική, θυελλώδης, ποθητή. Παρόλο που εδώ και χρόνια έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή του παιδιού της, δεν άφησε τη μητρότητα να την αποκόψει από τη θηλυκή της υπόσταση, αλλά ούτε και από τους κύκλους των κοσμικών της Ευρώπης και της Αμερικής. Η Ζέτα Βομβογιάννη, η οποία εκ φύσεως δεν διαθέτει μόνο σωματικό κάλλος αλλά και έντονη προσωπικότητα, εξακολουθεί να συνιστά το απαραίτητο “πικάντικο” συστατικό στον πλανήτη της διεθνούς social life, γι’ αυτό και βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος».


Κλείσιμο


Με μαγιό και διαμάντια

Με συγκλονιστικό κορμί και ιλιγγιώδεις καμπύλες, η σέξι Ζέτα χαρίζει στους αμέτρητους προσωπικούς της θαυμαστές απλόχερα πόζες μέσω social media. Εφαρμόζοντας το ρητό που ασπάζονται ως δόγμα όλες οι πρώην τοπ-μόντελ «μία φορά μοντέλο, πάντα μοντέλο», η Ζέτα Βομβογιάννη φροντίζει να τηρεί το ημερολόγιο της ομορφιάς της με αλλεπάλληλες selfies.
Κατοικεί μόνιμα στο Λος Αντζελες, διατηρεί φιλία με κορυφαίους αστέρες της βιομηχανίας του θεάματος, ενώ δεν ξεχνά και τους Ελληνες φίλους της, όπως τον Τάκη Ζαχαράτο. Μάλιστα, ο Ελληνας μίμος και διασκεδαστής, την προηγούμενη εβδομάδα, συνόδευσε τη Ζέτα σε κάποιο από τα περίφημα -αλά «Υπέροχος Γκάτσμπι»- χολιγουντιανά πάρτυ.



Πανάκριβα ρούχα γεμίζουν την γκαρνταρόμπα της, ενώ τα αξεσουάρ της εμφάνισής της προκαλούν δέος ακόμη και στις πιο σπάταλες κυρίες του κύκλου της. Αλλωστε, οι οικονομικές δυνατότητες της Ζέτας Βομβογιάννη είναι πολύ μεγάλες, ιδιαίτερα μετά την έκδοση του διαζυγίου της. Το γεγονός ότι χώρισε από κλίνης με τον μεγιστάνα-κοσμηματοπώλη Φρανσουά Γκραφ πρόσθεσε στο πορτοφόλι της ένα αστρονομικό ποσό που εκτιμάται περίπου στα 17 εκατ. ευρώ. Φαίνεται όμως ότι ο ρόλος της πλούσιας ζωντοχήρας δεν ήταν αρκετός για την ίδια. Η ζωή της κυλούσε χαλαρά και άνετα μέσα στο μυθικό χολιγουντιανό της σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς και η ίδια ήταν περιζήτητη στις συνευρέσεις του διεθνούς τζετ σετ. Μόνο που πριν από περίπου έξι χρόνια η Ζέτα Βομβογιάννη, παρά τον εξωστρεφή της χαρακτήρα και την τάση της για κοσμικότητες, θέλησε να εμπλουτίσει πιο δημιουργικά την καθημερινότητά της λανσάροντας κοσμήματα που φέρουν τη δική της υπογραφή.



Το αποτέλεσμα ήταν να διευρύνει ακόμη περισσότερο τον κοινωνικό της κύκλο, ο οποίος πλέον περιλαμβάνει και γνωστούς αστέρες του Χόλιγουντ. Ενας από πιο στενούς φίλους της είναι ο Κιάνου Ριβς, ενώ η ίδια φέρεται να έχει κλέψει την καρδιά περιζήτητων γόηδων της πόλης, όπως ο Βαλ Κίλμερ αλλά και ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς «Sex and the city» Τζέισον Λιούις. Ο τελευταίος, μάλιστα, συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει στη διεθνή καμπάνια για τα κοσμήματα της Ζέτας - αν και εκείνη δεν χρειαζόταν αυτή τη συνεργασία ώστε να παραμείνει στον αφρό της δημοσιότητας. Οι δημόσιοι καβγάδες της με την εκκεντρική Πάρις Χίλτον -εκείνη την περίοδο σύντροφος του Πάρη Κασιδόκωστα με τον οποίο η Ζέτα είχε χωρίσει πρόσφατα- την έφεραν πριν από χρόνια έως και στις αίθουσες των δικαστηρίων. Τελικά αναδείχθηκε νικήτρια των δικαστικών αντιπαραθέσεων και με τις αποζημιώσεις που της επιδικάστηκαν ενισχύθηκαν σημαντικά οι ήδη φουσκωμένοι τραπεζικοί λογαριασμοί της.




Ως «πρώην κυρία Γκραφ», ή απλά και μόνο λόγω της προσωπικής της γοητείας, η Ζέτα Βομβογιάννη είναι αυτή που θέλουν όλοι να συναναστραφούν ή να φιλοξενούν στο πάρτυ τους. Σε αυτούς περιλαμβάνεται ακόμη και ο «ξινός» κριτής του αμερικανικού «X-Factor», Σάιμον Κάουελ. Πριν από τρία χρόνια ο Κάουελ προσκάλεσε τη Ζέτα να τον συνοδεύσει σε κρουαζιέρα στο Σεν Μπαρτς και, όπως ήταν φυσικό, έντυπα όπως η κουτσομπολίστικη «Daily Mail» επί σειρά ημερών έθετε το ερώτημα «Ζέτα και Σάιμον: Είναι ή δεν είναι ζευγάρι;». Ανεξαρτήτως του τι τελικά συνέβη στο Σεν Μπαρτς, το βέβαιο είναι ότι η Ζέτα Βομβογιάννη δεν χρειάζεται τα διαμάντια των Γκραφ για να διατηρεί την εκτυφλωτική της λάμψη.


















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης