Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είμαι μαχήτρια»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είμαι μαχήτρια»

Η Κωνσταντίνα κάνει απολογισμό στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν: αισθάνεται ότι βγήκε αλώβητη, πιο ώριμη και σίγουρα, λιγότερο φοβισμένη...

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είμαι μαχήτρια»

Με τις αλλαγές που έγιναν στην ομάδα και την αποχώρηση της Ζήνας Κουτσελίνη νιώθεις πως τα πράγματα ρόλαραν καλύτερα;

Δεν μπορώ να το απαντήσω αυτό. Η δουλειά κάθε ανθρώπου κρίνεται με το χρόνο. Δεν μπορώ να κρίνω τηΖήνα Κουτσελίνη από τον ένα μήνα που ανέλαβε ένα πρότζεκτ και έφυγε. Ούτε αν καλώς ή κακώς συνέβη αυτό. Γιατί για μένα μόνο η αποχώρηση της Ζήνας ήταν αλλαγή. Δεν ήρθε κάποιος αρχισυντάκτης μετά τη Ζήνα για να φύγει.

Δεν έφυγαν κι άλλοι πίσω από τις κάμερες; Κάθε εβδομάδα διαβάζαμε για μια αποχώρηση
.
Κλείσιμο
Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Η Ζήνα έφυγε κι έφυγε για λόγους που δεν είχαν να κάνουν με μένα. Όταν ανέλαβε, είχε μαζί την ομάδα της. Όσοι έφυγαν μετά από εκείνη ήταν από το δικό της team. Και η Ζήνα δεν μπορώ να σου πω αν καλώς ή κακώς έφυγε, γιατί δεν είχε προλάβει να δώσει δείγμα γραφής. Και είναι κι ένας άνθρωπος που σε προσωπικό επίπεδο μου λείπει, δεν μπορώ να σ’ το κρύψω. Γιατί έκανα παρέα μαζί της. Πήγαινα σπίτι της και ερχόταν στο δικό μου, πήγαινα ταξίδια μαζί της, ονειρευόμαστε μαζί. Είχαμε μια άλλη σχέση και δεν μου είναι ευχάριστο να μιλώ γι’ αυτό. Πάντως, νιώθω πως βγαίνω αλώβητη αυτή τη χρονιά, μια χρονιά που την έζησα σαν πολλές χρονιές μαζί, ήταν μεγάλο σχολείο για μένα. Μια βουτιά χωρίς ανάσα. Ξέρεις, με τη σιωπή μου, την επιμονή μου και τη δουλειά μου, μόνο με αυτό θέλω να υπάρχω, για κανέναν άλλο λόγο. Και πολλές φορές η αντιμετώπισή μου στους ανθρώπους είναι πολύ επιφυλακτική γιατί φοβάμαι. Νομίζω, πάντως, πως το έχω κάπως ισορροπήσει.

Άρα στενοχωρήθηκες με όλα όσα γράφονταν;
Δεν είμαι τόσο ψυχρή και στυγνή, ούτε είμαι άνθρωπος χωρίς ευαισθησίες.

Έδειχνες να αντιμετωπίζεις με πολλή ψυχραιμία τα δημοσιεύματα που ήθελαν ανά εβδομάδα κάποιον να φεύγει από την εκπομπή…
Κι αυτό άμυνα είναι. Κάποιες φορές, μας συμβαίνει κάτι και το αντιμετωπίζουμε σαν να συμβαίνει σε κάποιον άλλο, για να προστατευτούμε, γίνεται υποσυνείδητα όλο αυτό. Είμαι και σε μια ηλικία που διαμορφώνω το χαρακτήρα μου. Είναι σαν να μεγαλώνω κι εγώ μέσα από την εκπομπή. Ομολογώ πως, πλέον, έχω χαλαρώσει λίγο και αρχίζω να το απολαμβάνω. Το βλέπουν και οι φίλοι μου και λένε «να, αυτό είναι το κορίτσι που γέλαγε, που ήταν επικοινωνιακό και γι’ αυτό κάποιοι τη σκέφτηκαν για αυτόν το ρόλο». Η Ελένη Μενεγάκη και ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν οι δύο άνθρωποι που με γνώρισαν και με στήριξαν από την αρχή και νομίζω πως αυτό που τους κέρδισε σε μένα ήταν αυτό το «έξω καρδιά». Αυτό είναι κάτι που θεωρώ πως εδώ και λίγο καιρό έχουν αρχίσει να το βλέπουν και οι τηλεθεατές. Πριν δεν το έβλεπαν, δεν είχαν καταλάβει το λόγο ύπαρξής μου στην τηλεόραση.

Ήσουν μπλοκαρισμένη…
Και στενοχωρημένη. Κάποιος που με ξέρει το καταλαβαίνει. Τώρα έχω μηδενίσει και προχωρώ χωρίς προκαταλήψεις, χωρίς να προσπαθώ να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας.

Έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο ρόλο της παρουσιάστριας από ό,τι στην αρχή της σεζόν;
Νιώθω πως μαθαίνω. Η άγνοια προκαλεί φόβο.

Κοιτάζοντας πίσω, στις πρώτες εκπομπές, βλέπεις πράγματα που δεν σου αρέσουν;

Δεν τις βλέπω συχνά, αλλά έχω ανατρέξει σε παλιότερες εκπομπές και νιώθω πολύ περίεργα. Δεν μπορώ να σου το περιγράψω, αλλά είναι ακόμα και οι γκριμάτσες μου, ο τρόπος που στεκόμουν ή δεν μπορούσα να ολοκληρώσω μια πρόταση, λες και δεν είχα μάθει ποτέ την αλφαβήτα. Με τους δικούς μου ανθρώπους, με τους φίλους μου, είμαι πολύ επικοινωνιακή, κάνω τις πλάκες μου και τους πειράζω όλους. Όμως, δεν μπορώ να είμαι έτσι στην εκπομπή, γιατί φοβάμαι μήπως παρεξηγηθεί. Μόνο με τον Παύλο έχω πλέον την άνεση να το κάνω, αλλά είμαι μεγάλο πειραχτήρι κανονικά και μου αρέσει να κάνω εκπλήξεις. Είμαι δοτικός άνθρωπος. Είτε είναι η ομάδα μου στην εκπομπή, είτε οι φίλοι μου, θέλω να δίνω. Στη ζωή μού έχουν δώσει ευκαιρίες και θέλω να ανταποδώσω, γιατί νομίζω πως πάντα το καλό σού γυρνάει πίσω. Τηλεοπτικά δεν μου έχει δοθεί η ευκαιρία να δώσω, όλοι νόμιζαν πως πάω κάτι να τους πάρω. Ήταν λίγο άδικο. Νομίζω πως πια είμαι σε θέση να το πω αυτό.

Του χρόνου συνεχίζετε κανονικά με το Σπίτι Μου, Σπιτάκι Μου;
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση. Αλλά η εκπομπή είναι σαν ένα μαγαζί που το ανοίγεις και ξέρεις πως μάλλον δεν θα σου κάνει απόσβεση από την πρώτη χρονιά, θα σου την κάνει τη δεύτερη. Εμάς, βέβαια, μας δικαιώνει αυτή η χρονιά και με τα νούμερα, γιατί υπάρχουν καλά δείγματα, υπάρχει άνοδος. Πολλές εκπομπές δεν έκαναν πολύ υψηλά νούμερα με το ξεκίνημά τους, όπως το Δέστε Τους. Ο Alpha είναι ένα κανάλι που στηρίζει τους νέους παρουσιαστές. Το γεγονός πως άλλο ένα κανάλι, όπως ο ΑΝΤ1, έβγαλε ένα ομοειδές πρόγραμμα Μάιο μήνα κάτι δείχνει, μια δυναμική στη ζώνη.

Θα ήθελες να συνεχίσετε με την ίδια ομάδα;
Με κάποιες διαφοροποιήσεις. Γιατί κάποια πειράματα δεν πετυχαίνουν πάντα. Όταν, λοιπόν, εντοπίζεις προβλήματα, τα διορθώνεις. Εγώ ένα χρόνο στηρίζω την ομάδα μου και το κάνω εμπράκτως. Θα τους πω «μπράβο» όταν κάτι γίνει καλά, θέλω να τους εμψυχώνω. Από την άλλη, πρέπει να το πεις όταν κάτι δεν γίνεται σωστά – βέβαια αποδείχτηκε πως, αν το πω εγώ, θα πάρει τεράστια έκταση, θα το γράψουν όλοι. Την έχω στηρίξει την ομάδα, αλλά είμαι επαγγελματίας και δεν σημαίνει πως θα συνεχίσω ως έχει και του χρόνου, αν κάποια πράγματα δεν δούλεψαν καλά. Θέλω να κρατάω τις καλές στιγμές, θέλω να κλείσει ο κύκλος και μετά θα συζητήσουμε για του χρόνου.

Αν σου πω να φέρεις στο νου σου την πιο ευτυχισμένη επαγγελματικά στιγμή της σεζόν, ποια είναι αυτή;
Είναι πολλές. Η εκπομπή για μένα λειτουργεί και ψυχοθεραπευτικά. Όταν δεν νιώθω καλά –γιατί όλοι έχουμε τα προσωπικά μας προβλήματα–, πηγαίνω στην εκπομπή και, ενώ είμαι χάλια, με το που βγαίνω, μου αλλάζει η διάθεση και δεν το καταλαβαίνει ούτε η ίδια μου η μαμά ότι πριν δεν ήμουν καλά. Αυτό σημαίνει πως αγαπώ πολύ την εκπομπή και με κάνει χαρούμενη. Θα με ρωτήσεις για τα νούμερα. Τα νούμερα είναι ένα κομμάτι που σου εξασφαλίζει το εισιτήριο για να συνεχίσεις. Αν τα φέρεις, θα συνεχίσεις. Όταν έρχεται η Δευτέρα και βλέπω μια στήριξη για τη δουλειά που κάναμε όλοι μαζί –γιατί δεν είμαι μόνη μου–, είναι μια μεγάλη επιβράβευση. Μιλάμε όλη η ομάδα στο τηλέφωνο και για τις καλές και για τις κακές εξελίξεις. Όταν ξεκίνησε, για παράδειγμα, πρώτη μέρα η Μαρία (σ.σ. Μπεκατώρου) και ήταν η πρεμιέρα, εγώ το ήξερα πως δεν θα πάμε καλά. Και μπαίνω μέσα και τους βλέπω όλους με μούτρα. Και τους λέω «παιδιά, δεν υπάρχει θέμα, πάμε δυνατά, το ’χουμε». Και όντως πήγαμε πολύ καλύτερα, δύο Κυριακές πριν ήρθαμε πρώτοι. Δεν μου αρέσουν η μιζέρια και η κακομοιριά. Και λεφτά που δεν είχα στη ζωή μου, τίποτα, πήγαινα και θα την έβρισκα την άκρη. Πέφτω όμως ψυχολογικά, δεν είναι ότι δεν πέφτω, αλλά είμαι μαχητική και πολεμίστρια.

Ποια από τις δύο «αντίπαλες» εκπομπές σού αρέσει καλύτερα ως τηλεθεάτρια;

Έχω δει μόνο αποσπάσματα από αναπαραγωγές. Κυρίως από τις συνεντεύξεις του Κρατερού και την πρεμιέρα της Μαρίας, αλλά δεν θεωρώ πως μια πρεμιέρα είναι χαρακτηριστική. Ξέρεις, όταν τελειώνει η εκπομπή, μένω τουλάχιστον μέχρι τις 15.00 για να δουλέψουμε για την επόμενη μέρα. Δεν αναλώνω το χρόνο μου στο κομμάτι των άλλων. Αλλά όταν παίρνω τα νούμερα και την ανάλυση, βλέπω τι είχε η απέναντι εκπομπή λεπτό προς λεπτό. Μπορεί να μην την έχω δει σαν εικόνα, αλλά τη βλέπω σαν περιεχόμενο. Και πολλές φορές έχω ζηλέψει το περιεχόμενο, με την καλή έννοια. Λέω «άξιζαν, μπράβο». Είμαι δίκαιη. Ή λέω «κοίτα να δεις, εμείς δεν το σκεφτήκαμε». Αλλά χώρος υπάρχει. Γιατί να πρέπει να υπάρχει μία εκπομπή; Πιο πολύ με τιμά να με δει κάποιος που θα με επιλέξει ανάμεσα σε άλλους, παρά να με δει επειδή είμαι η μοναδική επιλογή. Αυτό το λέω και για τις σχέσεις μου. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο, είναι σημαντικό να είσαι μαζί του επειδή σε επιλέγει, ενώ θα μπορούσε να είναι με άλλες, όχι επειδή δεν τον θέλει κανείς. Αυτό σε κάνει να νιώθεις ακόμα πιο ξεχωριστός.

Φοβήθηκες κάποια στιγμή μήπως κοπεί η εκπομπή;

Βέβαια, το φοβήθηκα. Και πάντα το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου πως πρέπει να είμαι πολύ εργατική, να προσπαθώ πολύ. Μερικές φορές, όμως, δεν φτάνει αυτό. Φυσικά και έχει περάσει από το μυαλό μου αυτό το «Κι αν κάτι πάει στραβά; Θα μείνουμε όλοι αυτοί οι άνθρωποι εκτός; Και τι θα κάνω μετά;». Όμως θέλω να σκέφτομαι θετικά. Η οικονομικοπολιτική ανασφάλεια που ζούμε με βάζει σε πολλές σκέψεις. Ζούμε μια εποχή πολύ δύσκολη, δεν είναι μόνο η εκπομπή, είναι όλο το πλαίσιο. Από την άλλη, είμαι ευγνώμων. Κάνω κάτι που αγαπώ πολύ και πληρώνομαι κάθε 30 του μήνα.

Υπάρχει κάποιος άνθρωπος του οποίου την κρίση εμπιστεύεσαι πολύ;

Σίγουρα το ένστικτο και η δική μου αντίληψη και κρίση παίζουν μεγάλο ρόλο. Παλιότερα είχα ανασφάλεια για την κρίση μου και παρέβλεπα αυτό που ένιωθα, αλλά, όταν άρχισα να την ακολουθώ, πήγαν όλα καλύτερα. Η αδελφή μου, η Κατερίνα, είναι επίσης ένας άνθρωπος που συμβουλεύομαι, γιατί θα μου πει την αλήθεια, δεν θα μου πει «τι καλή που είσαι!». Είναι ένα κορίτσι με φρέσκια ματιά. Όταν έδωσα τη συνέντευξη στον Αρναούτογλου, μου έστειλε sms που με συγκίνησε. Μου έγραψε «πραγματικά όποιος σε βλέπει τώρα θα βλέπει μια άλλη Κωνίνα (έτσι με φωνάζει), μια Κωνσταντίνα αληθινή».

Ως επόμενο βήμα, θα ήθελες να κάνεις ένα σόου βραδινό;
Όχι. Ξέρεις, κάνω πολύ focus και δεν θέλω να παρεκκλίνω. Μου αρέσει αυτό που κάνω και δεν θεωρώ ότι τα έχω καταφέρει ακόμα. Δεν θέλω να μπερδεύομαι και να μπερδεύω και τον κόσμο. Ένα βήμα τη φορά.

Πώς αποφάσισες το guest στο σόου στη Σίλιας Κριθαριώτη στο Mad Walk;
Τη Σίλια τη θαυμάζω πολύ στη δουλειά της και τη συμπαθώ πολύ ως άνθρωπο. Το ένιωσα σαν τιμή που μου έκανε αυτή την πρόταση. Της απάντησα θετικά και ξεκινήσαμε να δουλεύουμε γι’ αυτή τη βραδιά. Μου άρεσε πολύ τελικά, ήταν κάτι διαφορετικό.

Τον εαυτό σου τον έχεις οραματιστεί νύφη;

Το έχω σκεφτεί, αλλά τελείως διαφορετικά. Θα με φανταζόμουν τελείως απλή και απέριττη, τύπου ξυπόλητη, στη θάλασσα, με στεφανάκι στα μαλλιά, στη Ρόδο, γιατί με το νησί μου έχω πολύ ιδιαίτερο δεσμό. Κανονικά κοιμάμαι πολύ νωρίς, 22.00-23.00, αλλά όταν γυρνάω στη Ρόδο, δεν θέλω να κοιμάμαι τη νύχτα. Παίρνω το αμάξι της μαμάς μου και κάνω βόλτες. Στα μέρη όπου έχω πάει εκδρομές, εκεί όπου έκανα το πρώτο μου ραντεβού, έχω πολλές αγαπημένες αναμνήσεις. Είναι σαν να ρουφάω οξυγόνο. Όλη την ενέργεια που δίνω την παίρνω πίσω στη Ρόδο.

Ποιος είναι ο πιο μεγάλος σου φόβος;

Να μην περιστοιχίζομαι από ανθρώπους που με αγαπάνε, που είμαστε σαν οικογένεια. Το περσινό Πάσχα ήταν πολύ δύσκολο, το πιο δύσκολο της ζωής μου, γιατί ήμουν μόνη μου. Είχε συμβεί κάτι πολύ σοβαρό. Έχω συνδυάσει τις χαρές και τις λύπες με τους ανθρώπους μου, θέλω να είμαστε όλοι μαζί. Η μαμά μου έχει δύο αδελφές και η πιο μικρή είναι 35 χρόνων, είναι σαν να είναι η κολλητή μου. Είμαστε όλο γυναίκες στην οικογένεια και ίδιες σχεδόν. Είμαστε πολύ δεμένες και κάνουμε πολλή παρέα. Πάντα ανοίγαμε το σπίτι μας και αυτό κάνω κι εγώ με τους φίλους μου. Θέλω να με φαντάζομαι με πολλά παιδιά και πολλά σκυλιά. Μου αρέσει η ζωντάνια στο σπίτι.

Είχες πει πως στη δεδομένη χρονική στιγμή δεν θέλεις να μιλάς για τα προσωπικά σου, θέλεις να απασχολείς με τη δουλειά σου. Όμως, όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, λογικό δεν είναι ο κόσμος να θέλει να μάθει;
Εγώ ξέρεις τι κατάλαβα; Πως, όταν θέλεις να κρατάς τα προσωπικά σου μόνο για σένα, μπορείς. Έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα πάρα πολλές αλλαγές στη ζωή μου και δεν τις έχει καταλάβει κανένας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να προστατεύσεις ό,τι βιώνεις, είτε είναι δύσκολο, είτε όμορφο.

Τι θα σε κάνει να μιλήσεις για τα προσωπικά σου;
Θα μιλήσω όταν νιώσω χαλαρή. Τελείως ελεύθερη. Νομίζω ότι είμαι σε καλό δρόμο.

Όλο αυτό που έγινε με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Σάσα Σταμάτη…
Καθόλου δεν με χαροποιεί, αν με ρωτάς αυτό. Είμαι ένας άνθρωπος που μπορείς να μου κάνεις πολλά πράγματα και να μην αντιδράσω, να τα ανέχομαι. Έρχεται, όμως, μια στιγμή που το ποτήρι ξεχειλίζει. Μπορεί να έχω μια σχέση και να ανέχομαι τα πάντα, μέχρι εκείνη τη στιγμή που θα πω «φτάνει» και θα φύγω. Θέλω να νιώθω ελεύθερη στη σκέψη μου, στη ζωή μου. Με όλα αυτά που λέγονταν ένιωσα πως δεν είμαι ελεύθερη, πως καταπιέζομαι. Και είπα πως πρέπει να απαντήσω μια φορά. Το ίδιο μου είπαν και οι γονείς μου. Είχαν προηγηθεί τόσα πολλά, για τις σχέσεις μου, το εισόδημά μου, δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Μπορεί αυτό στον κόσμο να μη φαίνεται το πιο σημαντικό, αλλά για μένα είναι.

Είναι, όμως, δύο άνθρωποι που συχνά σχολιάζουν τηλεοπτικά τους πάντες…
Θεωρώ πως έγινε κατάχρηση του ονόματός μου. Και δεν μου άρεσε η δημοσιοποίηση του γεγονότος. Αν αντιδρούσαν με διαφορετικό τρόπο και δεν το έκαναν πανηγύρι –γιατί έγινε πανηγύρι από τότε που το έδωσαν οι ίδιοι στη δημοσιότητα–, θα το είχα πάρει πίσω. Αν με έπαιρνε ο Γιώργος και μου έλεγε πως δεν υπήρχε πρόθεση, επειδή έχουμε πει και δυο κουβέντες, θα το είχα πάρει πίσω. Άκουσα πως είναι πρωτόγνωρο αυτό που συνέβη, αλλά δεν είναι. Έχουν συμβεί πολλά αντίστοιχα περιστατικά με παρουσιαστές, χωρίς να βγουν στη δημοσιότητα. Στη δική μου περίπτωση είπα πως, εφόσον νιώθω θιγμένη και αδικημένη, πρέπει να βάλω μια τελεία. Δεν υπήρχε λόγος να πάρει αυτή την έκταση. Λάθος χειρισμός ήταν από την πλευρά τους.

Ονειρευόσουν κάτι τέτοιο για τον εαυτό σου όταν πρωτοήρθες στην Αθήνα;
Όχι, ήταν σαν να ήρθαν όλα από μόνα τους. Πήγαινα για μπάνιο όταν με πήραν τηλέφωνο και μου πρότειναν τη διαφήμιση τηλεπικοινωνίας, όπου τελικά ήμουν το πρόσωπο της καμπάνιας για δύο χρόνια. Στην Ελένη, πάλι, με πήραν τελευταία ώρα από το πρακτορείο. Εκείνη με είδε και με διάλεξε. Το ίδιο έγινε και με το Μες Στην Καλή Χαρά, με είδε η Ναταλία και μου είπε «ξεκινάς τον άλλο μήνα». Κάπως έτσι έχουν γίνει όλα στη ζωή μου. Ήταν τύχη, αλλά ήταν και δουλειά, γιατί πάντα πήγαινα σε όλα τα δοκιμαστικά, δεν άφηνα ευκαιρία να πάει χαμένη. Δούλευα σε τρεις δουλειές για να τα φέρνω βόλτα. Στην Ελένη δεν εμφανιζόμουν κάθε μέρα. Μπορεί να έβγαινα μία φορά, μπορεί τρεις, μπορεί πέντε φορές μέσα στο μήνα. Κι έτρεχαν τα πάγια έξοδά μου. Ήμουν παιδί που πήγαινα σε όλα και τα συνδύαζα όλα, έτσι είχα πάντα δουλειά. Γι’ αυτό δεν τη φοβάμαι. Υπήρχαν καλοκαίρια που δεν πήγα καθόλου διακοπές. Δούλευα κάθε μέρα.

Στον Ουγγαρέζο έγινε όντως πρόταση να έρθει του χρόνου στην ομάδα σας;
Όχι, δεν έγινε καμία πρόταση. Είμαι αυθόρμητη και γύρισα και είπα στον αέρα πέρσι πως θα ’θελα να κάνουμε μαζί εκπομπή, γνωρίζοντας όμως πως ο Δημήτρης είχε συμβόλαιο με το Mega μέχρι και φέτος. Το είπα με την άνεση πως δεν θα μπορούσε να ισχύσει. Έχω, βέβαια, την αίσθηση πως πέρσι, που ήταν ο Τζώνης Καλημέρης στον Alpha, έκαναν κάποιες συζητήσεις και του είχε εκφράσει την επιθυμία πως τον θέλει γενικότερα στο κανάλι, όχι στην εκπομπή μου. Αυτά δεν τα ξέρω τόσο καλά, τα ξέρει εκείνος. Αλλά φέτος όχι. Δεν του έγινε πρόταση.

Από τους άλλους παρουσιαστές, τους νέους, ποιους ξεχωρίζεις;

Δεν θα σου πω, γιατί θα γράφουν πάλι τα ίδια. Άσε που είμαι και γουρλού. Είδες η Κατερίνα (σ.σ. Καραβάτου) που ήρθε πέρσι στην εκπομπή; Δική μου ιδέα ήταν, εγώ τη σκέφτηκα. Ήταν ένας άνθρωπος που μου άρεσε πολύ τηλεοπτικά και ένιωθα ότι θα ταιριάζαμε. Το κανάλι μού είχε προτείνει να κάνω το πρόγραμμα εγώ με τον Κρατερό και είχα αντιπροτείνει την Κατερίνα, γιατί ένιωθα καλύτερα να είμαι με μια γυναίκα. Νομίζω ότι έχω καλή ενέργεια και φέρνω τύχη στους ανθρώπους, γιατί δεν είμαι ανταγωνιστική και δεν φοβάμαι.

Την Ελένη την έχεις καλέσει στην εκπομπή;
Κάποιους ανθρώπους, όπως η Ελένη, που είναι τόσο ψηλά –δεν υπάρχει πιο ψηλά–, δεν μπορείς να μπεις στη διαδικασία να τους πάρεις και να τους καλέσεις. Δεν χρειάζεται να της πω «Ελένη, θέλεις να έρθεις στην εκπομπή;». Η Eλένη ξέρει πως η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή. Εγώ ντρέπομαι να το προτείνω σε τέτοιους ανθρώπους. Στην Αννίτα (σ.σ. Πάνια), για παράδειγμα, δεν το είπα ποτέ. Με πήρε εκείνη και μου είπε «θέλω να έρθω». Το ίδιο και η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Εγώ ντρέπομαι, δεν το κάνω σε ανθρώπους που ξέρω, γιατί φοβάμαι πως θα τους φέρω σε δύσκολη θέση, φοβάμαι μήπως νιώσουν πως τους εκμεταλλεύομαι.

Διαβάστε περισσότερα στο PEOPLE που κυκλοφορούν μαζί με το ΘΕΜΑ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης