Jennifer Aniston: «Είμαι χαρούμενη που δεν είμαι τέλεια!»

Jennifer Aniston: «Είμαι χαρούμενη που δεν είμαι τέλεια!»

Οι ατέλειες, τα μυστικά ομορφιάς της και οι κακές συνήθειες!

Jennifer Aniston: «Είμαι χαρούμενη που δεν είμαι τέλεια!»
Στα 46 της, η Jennifer Aniston παραμένει ένα ακτινοβόλο κορίτσι της Καλιφόρνιας, με μελί μαλλιά, λαμπερό δέρμα και ζεστή προσωπικότητα που την έκανε σταρ. Συζητώντας μαζί της στο Beverly Hills, μοιράστηκε μερικές λεπτομέρειες για το πώς παραμένει εντυπωσιακή, σε μια πόλη γεμάτη με νέες «ποπ βασίλισσες» και μοντέλα.

Η Jennifer καταναλώνει μεγάλες ποσότητες νερού και κάνει αεροβική γυμναστική, ενώ έχει σταματήσει να κάθεται στον ήλιο για να μαυρίσει. Αλλά δεν κάνει καμία υστερική δίαιτα, δεν πεινάει – και ορκίζεται γι’ αυτό στα αυγά που έρχονται από το κοτέτσι του κτήματός της στο Bel Air! H αισιοδοξία που εκπέμπει η Aniston είναι σαν ακτίνες φωτός. «Όποτε ξυπνάω και βλέπω τα αξιαγάπητα σκυλιά μου ή μια εκπληκτική ανατολή του ήλιου, υπάρχει ομορφιά παντού» λέει η ηθοποιός, που είναι αρραβωνιασμένη με τον JustinTheroux από τον Αύγουστο του 2012. Και να μερικά από τα μυστικά της χαράς και της εξωτερικής της εμφάνισης.

Να είσαι ειλικρινής. Ποιες είναι οι κακές σου συνήθειες;
Κλείσιμο
Τα λιπαρά φαγητά είναι η πολυτέλειά μου, αλλά όλα είναι καλά όταν γίνονται με μέτρο. Ο ήλιος είναι μια κακή συνήθεια. Ένα από τα πράγματα για το οποίο μετανιώνω είναι ότι δεν τα πήγαινα καλά με τα αντιηλιακά ως παιδί. Και με τις σταγόνες για τα μάτια έκανα κατάχρηση. Είναι μια παράξενη συνήθεια.



Φοράς make-up μακριά από τις κάμερες;
Όλο και λιγότερο πλέον. Και ο Justin με αγαπάει χωρίς make-up. Αλλά του αρέσει όταν κάνω smoky τα μάτια μου.

Τα πρότυπα της γυναικείας ομορφιάς βελτιώνονται;
Θα αισθανθούμε καλύτερα με τους εαυτούς μας, αν δούμε μια γυναίκα 50άρα να «τα σπάει». Αν η κοινωνία σού λέει να καθίσεις μετά τα 40, απλά φθίνεις τον εαυτό σου. Να πιστεύεις αυτό που νιώθεις. Αν αισθάνεσαι χάλια για τον εαυτό σου, αυτό θα φαίνεται.

Ποιο είναι το καλύτερο που σου συνέβη μετά τα 40 σου;
Πέρα από τον Justin; Αυτός ήταν το καλύτερο πράγμα. Έτσι όπως βιώνω τα δικά μου 40, όλα εκείνα για τα οποία ανησυχείς στα 20 και στα 30 απλά καταρρίπτονται. Είναι πραγματικά ανακούφιση.

Τι πιστεύεις για τις νεαρές γυναίκες που κάνουν botox;
Τα παιδιά κάνουν τα πάντα από πολύ νέα. Φουσκώνουν τα χείλη τους, βάζουν make-up σε 10χρονες, κάνουν θεραπείες προσώπου. Και αυτά τα καταραμένα κινητά τηλέφωνα… Τα παιδιά δεν μιλάνε μεταξύ τους πλέον.

Έχεις λογαριασμούς στα social media;
Όχι. Έπρεπε να αναλάβω το account της σειράς μαλλιών Living Proof για μία ημέρα και στρεσαρίστηκα. Αυτά για τις Kardashians είναι καριέρα!

Και εσύ και ο Justin έχετε το δικό σας ξεχωριστό στιλ.

Συγχωνεύτηκε. «Συναντιόμαστε» κάπου στη μέση. Για τον Justin είναι χειμώνας από τη μέση και κάτω όλο το χρόνο. Αυτό είναι το μότο του. Συναντηθήκαμε όταν γυριζόταν τοTropic Thunder στη Χαβάη και φορούσε μόνο μαύρα. Μαύρα, μαύρα, μαύρα. Άρχισα να ιδρώνω μόνο που τον κοιτούσα.



Παίζεις συνέχεια με το υπέροχο δαχτυλίδι του αρραβώνα σας. Δεν το έχεις συνηθίσει ακόμη;

Ποτέ! Παίζω συνεχώς μ’ αυτό. Πιστεύω πως είναι πολύ όμορφο. Δεν είχα ποτέ τόσο μεγάλο στο χέρι μου. Το αγαπάω γιατί εκείνος το διάλεξε, έκανε κάποιες ρυθμίσεις και είναι απλό. Δεν το αισθάνομαι φανταχτερό.

Ο Justin φορά κοσμήματα επίσης.

Ναι, αλυσίδες και ένα χρυσό ογκώδες δαχτυλίδι. Δεν θα είναι πρόβλημα όταν θα παντρευτούμε. Θα φοράει το δαχτυλίδι του. Απλά δεν θα γράφει «Justin» πια.

Θα μπορεί να γράφει «Jen».
Ναι, ίσως στο εσωτερικό του.

Έχετε και κότες. Τους έχετε δώσει ονόματα;
Σκοπεύουμε να το κάνουμε, αλλά είναι ήδη δεκαεπτά. Πήραμε και δώρο ένα ζευγάρι κοτοπουλάκια, που τα ονομάσαμε «Justin» και «Jen». Αλλά έχω χάσει το λογαριασμό, γιατί όλες μοιάζουν. Χρησιμοποιούμε τα αυγά τους καθημερινά. Φτιάχνουμε Frittatas, καρμπονάρα. Ο Justin κάνει καταπληκτικές μακαρονάδες. Χρησιμοποιώ τα αυγά στις σαλάτες μου ή σαν σνακ. Έχουν νόστιμη γεύση.

Σε μερικούς ανθρώπους φαίνεται σαν να έχετε την τέλεια ζωή.
Πρόκειται για παρανόηση. Δεν μπορώ να πω πως έχω μια τέλεια ζωή. Δεν ξέρω πώς είναι αυτό. Αλλά είναι η ζωή μου. Και είναι τέλεια για μένα.

Διαβάστε περισσότερα στο PEOPLE που κυκλοφορεί μαζί με το ΘΕΜΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης