Μάνος Βροντζάκης: Στον δρόμο του μεταξιού

Μάνος Βροντζάκης: Στον δρόμο του μεταξιού

Ο πιτσιρικάς της πασαρέλας που κατάφερε να πρωταγωνιστήσει σε διεθνείς καμπάνιες όπως αυτή των GAP, των Race Jeans και της αussieΒum ταξίδεψε μέχρι το μακρινό Χονγκ Κονγκ όπου άφησε έντονα το στίγμα του διευρύνοντας περαιτέρω την προοπτική για καριέρα στη χαοτική Κίνα

Μάνος Βροντζάκης: Στον δρόμο του μεταξιού
Μεγαλωμένος στις γειτονιές του Περιστερίου, ο Μάνος Βροντζάκης αντιλήφθηκε από πολύ νωρίς ότι το κατάστημα με τα είδη οικιακής χρήσης που διατηρούσε ο πατέρας του δεν ήταν αυτό με το οποίο ήθελε να ασχοληθεί στη ζωή του. Ο ίδιος παραδέχεται ότι από μικρός είχε άλλου είδους ανησυχίες. Κολυμβητής στα 800 μ. ελεύθερο με το σκουφάκι του Ολυμπιακού και της εθνικής ομάδας, ο Μάνος σπούδαζε στη Γυμναστική Ακαδημία όταν του δόθηκε για πρώτη φορά η ευκαιρία να ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας.


Κλείσιμο

Από τις πρώτες του φωτογραφήσεις έγινε το αγαπημένο μοντέλο των MiRo ενώ όταν βρέθηκε στο Μιλάνο κατάφερε να γίνει το κεντρικό πρόσωπο στις καμπάνιες των GAP,  των Race Jeans και των μαγιό aussieBum. Λίγο αργότερα η Vodafone του έδωσε εξέχουσα θέση στη διαφήμιση της Vodafone Restart, ενώ στη συνέχεια όταν κλήθηκε από γνωστό σχεδιαστή της Ασίας για μια ιδιόμορφη καμπάνια, ανταποκρίθηκε με επιτυχία στην πρόκληση και αναδείχτηκε σε ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα στο Χονγκ Κονγκ. «Είναι μια αγορά τελείως διαφορετική σε σύγκριση με τα δικά μας δεδομένα», αποκαλύπτει στο «thema people» ο ίδιος και συνεχίζει: «Αλλη αισθητική, άλλη οπτική απέναντι στα πράγματα κι άλλος κόσμος, ο οποίος ωστόσο ομολογώ ότι έχει το δικό του ενδιαφέρον. Οταν γνωρίζεις διαφορετικούς πολιτισμούς, εμπλουτίζεις τις εμπειρίες της ζωής σου». Αγαπά τον κινηματογράφο και τη γυμναστική ενώ του αρέσει να περνά τα βράδια του μαζί με την παρέα του σε μέρη όπου υπάρχουν καλή μουσική και πρωτότυπες γαστρονομικές προτάσεις. «Η φήμη που θέλει τα μοντέλα να καταπιέζονται από συνεχείς δίαιτες είναι μεγάλος μύθος», τονίζει κλείνοντας με νόημα το μάτι και συνεχίζει: «Τρέφομαι υγιεινά αλλά και τις ατασθαλίες μου θα κάνω και κάποιες φορές θα πιω και κάτι παραπάνω. Αρχή μου είναι ότι στα πάντα μπορείς να ενδώσεις, αρκεί να υπάρχει μέτρο».



Αυτή την εποχή απολαμβάνει τον ήλιο στις παραλίες της Αττικής προτού ετοιμάσει και πάλι τις βαλίτσες του για το εξωτερικό. Οπως εξηγεί, η επιλογή του εξωτερικού μοιάζει μονόδρομος, όχι μόνο γιατί οι δουλειές στην Ελλάδα είναι περιορισμένες αλλά κυρίως γιατί οι μεγάλες καμπάνιες κλείνονται εκεί. «Η Ασία είναι μια πολύ καλή αγορά αρκεί να σου αρέσουν τα μεγάλα ταξίδια. Το γεγονός ότι έκανα μια καμπάνια στο Χονγκ Κονγκ μου έχει ανοίξει πόρτες, μια και έτσι έγινα αναγνωρίσιμος. Μου έχουν γίνει κάποιες προτάσεις τις οποίες σκέφτομαι σοβαρά να αξιοποιήσω. Μέχρι να φύγω πάντως θα μοιράζω τον χρόνο μου μεταξύ μόντελινγκ και γυμναστικής αφού η δεύτερη ενασχόλησή μου -το personal training- δεν κρύβω ότι με ενδιαφέρει εξίσου με τον θαυμαστό χώρο της μόδας», εξομολογείται.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης