Θοδωρής Φέρρης:«Τώρα είναι η στιγμή μου!»

Θοδωρής Φέρρης:«Τώρα είναι η στιγμή μου!»

Τα παιδικά χρόνια στο Μανχάταν, το διαζύγιο των γονιών του και η καριέρα που ξεκίνησε στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου.

Θοδωρής Φέρρης:«Τώρα είναι η στιγμή μου!»
Ήταν μέσα Φεβρουαρίου όταν τον πρωτοείδα σε ένα live που έκανε στο Cash στο Κεφαλάρι και αμέσως μου απέσπασε την προσοχή, τόσο με τις φωνητικές του ικανότητες, όσο και με το κέφι που μεταλαμπάδευε στον κόσμο που είχε κυριολεκτικά γεμίσει το μαγαζί και τον χειροκροτούσε ασταμάτητα. Οι επιτυχίες των εμφανίσεων του συνεχίστηκαν και στο Opus στην Γλυφάδα, ενώ από τις 21 Μαίου και κάθε Πέμπτη, ο Θοδωρής θα εμφανίζεται στο Akanthus  στον Άλιμο. «Θα είμαι εκεί όλο το καλοκαίρι και είμαι πολύ χαρούμενος για την συγκεκριμένη συνεργασία», λέει με καμάρι. Ωστόσο, φαίνεται πως είναι ένας άνθρωπος που δεν προκαλεί την δημοσιότητα και επιθυμεί να διατηρεί χαμηλό προφίλ.

Από το Manhattan στη Γλυφάδα
Γεννήθηκε στο Manhattan της Νέας Υόρκης, καθώς και οι δυο του γονείς ήταν μετανάστες και ζούσαν εκεί. Η μητέρα του εργαζόταν ως τραγουδίστρια και ο πατέρας του είχε εταιρεία parking. Το ζευγάρι, όμως, θα πάρει διαζύγιο και σε ηλικία 5 ετών, ο Θοδωρής θα επιστρέψει στην Ελλάδα με την μητέρα του. «Το πρώτο μας σπίτι ήταν στην Γλυφάδα. Η αλήθεια είναι πως από αυτά τα πέντε χρόνια της Αμερικής, έχω ελάχιστες μνήμες. Βέβαια, μετά πήγαινα συχνά για να βλέπω το πατέρα μου, μέχρι που κάποια στιγμή έφυγε από την ζωή». Η αγάπη για το τραγούδι ήταν κάτι που δεν κληρονόμησε μόνο από την μητέρα του, καθώς προέρχεται από μια καλλιτεχνική οικογένεια. «Όλη μου η ζωή ήταν το τραγούδι. Η μητέρα μου έπαιζε κιθάρα, τραγουδούσε, ο πατριός μου είναι πιανίστας, ενώ ο παππούς, αλλά και ο θείος μου είναι μουσικοί», συμπληρώνει. Παρότι, αρκετοί από τους φίλους του, του είχαν προτείνει να λάβει μέρος στα talent shows της εποχής (Fame Story, Dream Show), εκείνος είχε διαφορετική άποψη. «Αν και τα είχα παρακολουθήσει, δεν ήμουν ποτέ υπέρ αυτών των shows. Ουσιαστικά, ένιωθα πως πηγαίνεις εκεί και μετά από ένα μήνα γίνεσαι διάσημος. Ήταν κάτι που δεν μπορούσα να δεχθώ. Θωρώ πως για να γίνεις κάτι πρέπει να είσαι κάτι. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, αισθανόμουν πως έπαιρναν ανθρώπους που δεν ήταν κάτι και ήθελαν με το ζόρι να τους κάνουν διάσημους», αρκείται να πει, ενώ παραδέχεται πως δεν κυνήγησε με ιδιαίτερο ζήλο την καριέρα του. «Η αλήθεια είναι πως δεν το πάλεψα όσο θα έπρεπε, αν και βιοπορίζομαι αποκλειστικά και μόνο από το τραγούδι. Αν δεν τραγουδάω, δεν έχω να φάω. Αυτήν, όμως, την περίοδο αισθάνομαι πως είναι η στιγμή μου».

Κλείσιμο


Ο Ρέμος, ο Πλούταρχος, η Πάολα και αυτό που τον σοκάρει

Σε ηλικία 18 ετών εμφανίζεται για πρώτη φορά στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου στην Θεσσαλονίκη. Με τον επιτυχημένο τραγουδιστή, θα συνεργαστεί για τρεις συνεχόμενες σεζόν. Επόμενος μεγάλος σταθμός στην καριέρα του είναι η συνεργασία του με τον Γιάννη Πλούταρχο στο Posidonio για πέντε σεζόν, αλλά και η περσινή με την Πάολα στο νυχτερινό κέντρο Fantasia. «Η Πάολα είναι σαν μωρό. Έχει καρδιά μικρού παιδιού. Στην δουλειά της, όμως, είναι επαγγελματίας. Ξέρει τι θέλει, είναι σκληρή και απαιτητική». Μετά από 16 χρόνια στο χώρο του τραγουδιού, αισθάνεται πιο γόνιμος από ποτέ. Τα τραγούδια του «Τα αμαρτωλά σου μάτια», «Απλά» και «Φίλοι δεν ήμασταν ποτέ», έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα, ενώ σε λίγο καιρό πρόκειται να βγάλει ένα καινούργιο τραγούδι από την δισκογραφική εταιρεία Heaven στην οποία ανήκει εδώ και ένα χρόνο. «Αυτό που κάποιες φορές με σοκάρει αρνητικά, είναι η δίψα πολλών συναδέλφων μου να γίνουν διάσημοι, αλλά και τι είναι ικανοί να κάνουν προκειμένου να τους πάρουν μια συνέντευξη. Αυτό ήταν κάτι που ποτέ δεν μπορούσα να κατανοήσω. Προσωπικά, το όνειρό μου δεν είναι να δω τον εαυτό μου σε μαρκίζα, αλλά να τραγουδάω και ο κόσμος να με αγαπήσει μέσα από τα τραγούδια μου. Η αλήθεια είναι πως τη συγκεκριμένη περίοδο που διανύω στην ζωή μου, είναι η πρώτη φορά που κάνω όνειρα. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο κάνω ψυχανάλυση και αυτό είναι κάτι που με έχει βοηθήσει τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Πλέον παίρνω πιο εύκολα αποφάσεις, βάζω στόχους και είμαι πιο επιθετικός σε αυτό που θέλω».

Διαβάστε περισσότερα στο PEOPLE που κυκλοφορεί μαζί με το ΘΕΜΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης