Άντα Λιβιτσάνου: «Ο γάμος μου ήταν μία ιερή στιγμή»

Άντα Λιβιτσάνου: «Ο γάμος μου ήταν μία ιερή στιγμή»

Η ρομαντική πρόταση γάμου του αγαπημένου της, Στάθη Σπηλιωτόπουλου και η επιθυμία του να παντρευτούν μέσα σε δυόμισι εβδομάδες!

Άντα Λιβιτσάνου: «Ο γάμος μου ήταν μία ιερή στιγμή»
«Απόλαυσα πολύ το γάμο μου και πέρασα πάρα πολύ όμορφα. Πραγματικά ήταν καλύτερα από αυτό που περίμενα και θα το ξαναέκανα με τον ίδιο άνθρωπο! Ήξερα πως ποτέ μου δεν θα παντρευόμουν με παραδοσιακό τρόπο, αλλά όταν βρέθηκα να είμαι η νύφη κατάλαβα πόσο εύκολο είναι να επέμβουν άνθρωποι στο δικό σου κομμάτι το οποίο στη τελική δεν αφορά κανέναν άλλον εκτός από το ζευγάρι. Ευτυχώς εμείς ήμασταν τυχεροί  και οι οικογένειες μας άφησαν να κάνουμε αυτό που ακριβώς θέλαμε» είναι τα πρώτα λόγια που μου λέει η Άντα Λιβιτσάνου με ένα πλατύ χαμόγελο ευτυχίας, ενώ δίπλα μας κάθεται ο σύζυγος της, Στάθης Σπηλιοτόπουλος.

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε πριν τρία χρόνια κατάφερε να κρατήσει μυστικό το γάμο του που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27 Απριλίου σε ένα εκκλησάκι στην Ανάβυσσο, ενώ μία βδομάδα αργότερα το γιόρτασε διπλά παρέα με αγαπημένους τους ανθρώπους:  το μεσημέρι της Κυριακής οργανώθηκε ένα οικογενειακό γεύμα και λίγες ώρες αργότερα οι νεόνυμφοι υποδέχτηκαν τους φίλους τους σε ένα πάρτι στο σπίτι τους στα νότια προάστια.  «Τελικά όταν κάτι θέλεις να το κρατήσεις κρυφό υπάρχουν τρόποι.  Φυσικά καταλαβαίνω πως ο κόσμος όταν συμπαθεί ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο θέλει να μαθαίνει πράγματα, αλλά υπάρχουν κάποιες προσωπικές στιγμές που δεν θέλεις να δούνε τα φώτα της δημοσιότητας. Στην εκκλησία θέλαμε να ζήσουμε το Μυστήριο και είχαμε μαζί μας μόλις 15 άτομα. Μάλιστα στην αρχή συζητούσαμε να ήμασταν μόνο με τους δύο κουμπάρους μας αλλά τελικά αποφασίσαμε να έχουμε τους πιο κοντινούς μας.  Βιώσαμε το Μυστήριο πολύ ήσυχα όπως πρέπει κατά την άποψή μου να γίνεται ένας γάμος. Είναι μια πολύ ιερή στιγμή και δεν θα ήθελα να δω στη δημοσιότητα μια φωτογραφία της μητέρας μου ή του πατέρα μου που έχει συγκινηθεί. Αυτά θέλεις να τα κρατάς για σένα, διαφορετικά είναι σαν να γεννάς το παιδί σου και να υπάρχει μια κάμερα που σε καταγράφει κατά τη διάρκεια του τοκετού» εξομολογείται η ηθοποιός.

Κλείσιμο


Ο γαμπρός κράτησε τις παραδόσεις και έκανε πρόταση γάμου με μονόπετρο στη σύντροφο της ζωής του, μόνο που ήταν λίγο παραπάνω βιαστικός! «Έγιναν όλα πολύ γρήγορα και ξαφνικά. Ξέραμε πως κάποια στιγμή θα γίνει, άλλωστε ήδη συζούσαμε, αλλά με ξάφνιασε ο Στάθης. Η πρόταση γάμου έγινε πατροπαράδοτα -κάτι που επίσης δεν το περίμενα. Ή μάλλον το περίμενα αλλά σε μεγαλύτερο βάθος χρόνου. Επίσης μετά την πρόταση γάμου περίμενα πως θα παντρευτούμε σε κανένα χρόνο, όμως ο γαμπρός ήταν λίγο ανυπόμονος. Είχα μόλις δυόμισι βδομάδες για να ετοιμάσω το γάμο! Και ειλικρινά προτείνω στις ανύπαντρες να τολμήσουν να κάνουν έναν γάμο χωρίς να έχουν πολύ χρόνο μπροστά τους για να προετοιμαστούν, γιατί έχει πολύ περισσότερη πλάκα!» αναφέρει.

Η ηθοποιός απήλαυσε όλη τη διαδικασία της προετοιμασίας, καθώς και η παραμικρή λεπτομέρεια πέρασε από τα χέρια της:
«Νομίζω πως αν υπάρχει γούστο, ιδέες και φαντασία μπορείς να κάνεις τα πάντα. Πρέπει να απελευθερωθείς από τις πολύ κλασικές επιλογές για να κάνεις ότι ακριβώς θέλεις. Ίσως να παίδεψα λίγο τον Δημήτρη Στρέπκο για το νυφικό μου, αλλά ήξερα ακριβώς τι ήθελα και το ράψανε πάνω μου.  Πέρα από το νυφικό, φρόντισα τα πάντα μόνη μου. Στον κήπο του σπιτιού μας που έγινε το πάρτι στόλισα τα δέντρα, βάψαμε με τον Στάθη τα φαναράκια και έφτιαξα εγώ όλα τα γλυκά –μάλιστα τα cup cakes είχαν πάνω ατάκες από αγαπημένες κινηματογραφικές ταινίες», λέει με ενθουσιασμό. «Μόνο bachelor δεν κάναμε γιατί το θεωρούμε λάθος να το κάνεις λίγο πριν δώσεις όρκους αιώνιας πίστης με τον σύντροφο σου. Να βγεις με την παρέα σου για ποτό και φαγητό το βρίσκω πολύ λογικό, αλλά τα άλλα τα περίεργα που κάνουν εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν καθόλου», ξεκαθαρίζει.

Μπορεί η ηθοποιός πλέον να φοράει βέρα στο δεξί όμως η δημιουργία οικογένειας δεν είναι στα άμεσα σχέδια της. «Δεν παντρευτήκαμε για να κάνουμε οικογένεια , οικογένεια ήμασταν και πριν. Αν προκύψει ένα μωρό σίγουρα θα είναι μεγάλη χαρά, γιατί τα παιδιά είναι ευλογία, όμως δεν είναι κάτι που το κυνηγάμε. Αυτή την περίοδο προτεραιότητα έχει η δουλειά μας», ομολογεί.



Το δικό τους μυστικό επιτυχίας μια κοινής ζωής είναι η ζεστή και ευτυχισμένη καθημερινότητα. «Είμαι πολύ σπιτόγατα και ευτυχώς ο Στάθης είναι χειρότερος από μένα σε αυτό. Χαιρόμαστε το σπίτι μας και δεν χρειάζεται να βγούμε έξω ή να κάνουμε clubbing για να περάσουμε καλά. Έχουμε μια πολύ όμορφη καθημερινότητα και αυτό πολύ σημαντικό για να αντέξει μια σχέση». Αν πάλι ο έρωτας όντως περνάει από το στομάχι, η Άντα με τον Στάθη έχουν άλλο ένα πλεονέκτημα, καθώς στην ηθοποιό αρέσει πολύ η μαγειρική. «Μας αρέσει να καθόμαστε μαζί στο τραπέζι να τρώμε και να λέμε τα νέα μας. Πολλές φορές περιμένει ο ένας τον άλλον προκειμένου να δειπνήσουμε μαζί. Δεν μου αρέσει να τρώω μόνη μου και αυτό το πρότυπο το είχα από μικρή. Έτσι είχα μάθει και μπορώ να σου πω πως είμαι πολύ παραδοσιακή γυναίκα», λέει γελώντας.

Διαβάστε περισσότερα στο PEOPLE που κυκλοφορεί μαζί με το ΘΕΜΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης