Kate Winslet: Πώς ο 34χρονος σύζυγός της την κάνει πιο δημιουργική;

Kate Winslet: Πώς ο 34χρονος σύζυγός της την κάνει πιο δημιουργική;

Ο έρωτας, τα παιδιά της και τα νέα της σχέδια!

Kate Winslet: Πώς ο 34χρονος σύζυγός της την κάνει πιο δημιουργική;
Παρά το γεγονός πως έχει κερδίσει έξι υποψηφιότητες για Όσκαρ (με μία νίκη για το The Reader) και σε ηλικία μόλις 20 χρόνων είχε παίξει σε ένα από τα μεγαλύτερα blockbusters όλων των εποχών, τον Τιτανικό, η Kate Winslet ομολογεί πως ακόμα και σήμερα ζητά συμβουλές από τα μεγαλύτερα παιδιά της, Mia, 14, και Joel, 11. «Έχουν πολύ ισχυρή άποψη σε τι κάνω και τι όχι τον τελευταίο καιρό» λέει γελώντας η ηθοποιός. Όταν, λοιπόν, της έγινε η πρόταση να παίξει στη νέα ταινία Divergent –που βασίζεται στην best seller τριλογία της Veronica Roth– το ρόλο της μοχθηρής αρχηγού Janine, η αντίδραση των παιδιών έπαιξε μεγάλο ρόλο στην τελική της απόφαση. «Ναι, μαμά, πρέπει οπωσδήποτε να το κάνεις!» της είπαν. «Η ιδέα πως η μαμά τους θα υποδυόταν αυτή την απίστευτη κακιά ήταν για εκείνα πολύ συναρπαστική» ομολογεί η ηθοποιός που διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της. Με τον τελευταίο της σύζυγο, τον 36άχρονο Ned Rocknroll (ανιψιό του Richard Branson) έχει αποκτήσει και τον 1 έτους Bear, ενώ οι κινηματογραφικές και τηλεοπτικές προτάσεις πέφτουν βροχή και η Winslet δεν έχει καμία ανασφάλεια που σε λίγους μήνες κλείνει τα 40. «Δεν ξέρω γιατί, αλλά ποτέ δεν ένιωθα πιο σίγουρη για τον εαυτό μου και πιο ευτυχισμένη» ομολογεί.

Το Insurgent (η δεύτερη ταινία Divergent) ξύπνησε μια άλλη της πλευρά, καθώς σε αυτήν υποδύεται την πρώτη πραγματικά «κακιά» της καριέρας της, τη Jeanine, η οποία καταδιώκει την Tris (την οποία υποδύεται η Shailene Woodley). «Θέλαμε μια ηθοποιό που να εκπέμπει δυναμισμό, εξυπνάδα και αρχηγικές ικανότητες, στοιχεία που η Kate διαθέτει, ενώ επιπλέον δίνει στη Jeanine στιλ και glamour» λένε οι παραγωγοί της ταινίας, Doug Wick και Lucy Fischer. Πάντως όσο «φοβιστικός» και να είναι ο ρόλος της, καθόλου δεν πτόησε τα παιδιά της. «Είμαι η μαμά τους και ό,τι και να κάνω δεν με φοβούνται ποτέ. Όσο τρελή και να μοιάζω, δεν “δουλεύει” με τα παιδιά μου» λέει γελώντας στο People.



Κλείσιμο
Ερωτευμένη όσο ποτέ
Η Winslet είναι παντρεμένη με το Βρετανό επιχειρηματία Ned Rocknroll (το αληθινό του όνομα είναι Abel Smith και είναι ανιψιός του μεγιστάνα της Virgin, Richard Branson) από το 2012. Ένα χρόνο μετά υποδέχτηκαν το γιο τους. Η ίδια ομολογεί πως ο άντρας της είναι αυτός που τη βοήθησε να βρει τις ισορροπίες ανάμεσα στην καριέρα και την οικογενειακή ζωή – η βάση τους είναι στην Αγγλία. Αν και μαμά μωρού, φέτος είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσουν πέντε νέες ταινίες της, ανάμεσα στις οποίες και το Steve Jobs, το οποίο γυρίζεται τώρα και θεωρείται πολύ πιθανό να βρεθεί με υποψηφιότητες για τα βραβεία Όσκαρ. «Δημιουργικά, τα τελευταία χρόνια, διανύω μια περίοδο με πολύ όμορφα και ζωηρά χρώματα. Έχω έναν υπέροχο άντρα στη ζωή μου, που είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικός και μου δίνει τη δυνατότητα να ζω υπέροχες εμπειρίες. Έχω μια υπέροχη οικογένεια, όλοι γελάμε πολύ, περνάμε καλά» λέει.

Όλα για τα παιδιά της
Η κόρη της Mia (από το γάμο της με τον Jim Threapleton) και ο γιος της Joe (από το δεύτερο γάμο της με το σκηνοθέτη Sam Mendes) λατρεύουν να περνούν χρόνο με το μόλις 1 έτους αδελφό τους, Bear. «Είναι αξιολάτρευτοι όταν είναι όλοι μαζί. Οι μεγαλύτεροι οφείλω να πω πως με βοηθούν πολύ. Μου αρέσει πολύ να περνάμε χρόνο παρέα. Είναι εκπληκτικά παιδιά και νιώθουν καλά με αυτό που είναι. Αυτό με κάνει να νιώθω ωραία, γιατί είναι όμορφο τα παιδιά να τα έχουν καλά με τον εαυτό τους».



Δεν φοβάται τα 40

«Θα κλείσω φέτος τον Οκτώβριο τα 40 μου χρόνια και σίγουρα θα το γιορτάσω, θα νιώθω πως τα έχω κερδίσει» λέει γελώντας. «Πλέον έχω και ρυτίδες που ήρθαν για να μείνουν. Όχι αυτές που βλέπεις όταν είσαι αγουροξυπνημένος και λες “σε δύο ώρες θα φύγουν”».

Τι μετανιώνει
«Επέλεξα να αποκτήσω παιδιά αρκετά μικρή και αυτό είναι κάτι που δεν θα άλλαζα με τίποτα» λέει. «Όμως, δεν σπούδασα. Ξεκίνησα να δουλεύω από πολύ μικρή και είχα γρήγορα πολλές ευθύνες. Παρατηρώ πως η φοιτητική ζωή, παρότι έχει πολύ σκληρή δουλειά και διάβασμα, έχει και περιθώριο για διασκέδαση και όμορφες εμπειρίες. Δεν είναι πως μου λείπει ή πως θα ευχόμουν να το έχω ζήσει, αλλά θα ήμουν περίεργη να το έχω κάνει, έστω για μία εβδομάδα» ομολογεί.

Τα επόμενα σχέδιά της

«Για να είμαι ειλικρινής, αυτό που περιμένω είναι ένα μικρό διάλειμμα. Δουλεύω πολύ και αυτό είναι φανταστικό, αλλά θα είναι υπέροχα να ρίξω και λίγο τους ρυθμούς. Είναι πολλά αυτά που έχω να περιμένω πάντως και είμαι πολύ τυχερή γι αυτό»

Διαβάστε περισσότερα στο PEOPLE που κυκλοφορεί μαζί με το ΘΕΜΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης