Φαίη Σκορδά: Στα backstage της φωτογράφισης της!

Φαίη Σκορδά: Στα backstage της φωτογράφισης της!

Τα μυστικά του στιλ της παρουσιάστριας!

Φαίη Σκορδά: Στα backstage της φωτογράφισης της!
Στα backstage της εντυπωσιακής φωτογράφισης της Φαίης Σκορδά για την καμπάνια S/S 2015 της εταιρείας Axel, βρέθηκε το People και μας αποκαλύπτει τα μυστικά του στιλ της.



Κλείσιμο
Η Φαίη αγαπά τη μόδα (μάλιστα μεγάλωσε μέσα σε αυτή, καθώς η μαμά της, Εύα, έχει στο Κιλκίς κατάστημα ρούχων εδώ και πολλά χρόνια) και η αισθητική έπαιζε πάντοτε πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή της, ενώ την περίοδο που σπούδαζε θεατρολογία στην Ιταλία αγάπησε τα περιοδικά μόδας, από τα οποία πάντα ενημερώνεται, προσαρμόζοντας όμως πάντα τις τάσεις στο προσωπικό της γούστο.



«Η αισθητική για μένα δεν περιορίζεται στη μόδα ή στους σωστούς συνδυασμούς χρωμάτων και σίγουρα δεν εξαρτάται από την τιμή ενός κομματιού. Η αισθητική είναι κάτι που συνδέεται και αφορά όλες τις επιλογές της ζωής μας» εξηγεί στη συνέντευξή της στο περιοδικό Axelife της εταιρείας Axel, του οποίου το People εξασφάλισε την προδημοσίευση.



Η Φαίη έχει πολύ ισχυρή άποψη στο κομμάτι μόδα, η οποία δεν ξεκινά από το ποιες είναι οι τελευταίες τάσεις, αλλά με το τι νιώθει καλά η ίδια. Όπως λέει συχνά, «όταν νιώθεις όμορφα φορώντας κάτι, όταν το υποστηρίζεις, αυτό σε κάνει πάντα πιο όμορφη». Της αρέσει να πειραματίζεται με τις τάσεις. Μπορεί να είναι πιστή στα basic κομμάτι που αγαπά φανατικά (το άσπρο πουκάμισο, τα αντρικού στιλ παντελόνια, τα κοστούμια, αλλά και τα body conscious μίνι φορέματα), αλλά αυτή την άνοιξη τα πιο θηλυκά σύνολα τη γοητεύουν. «Από τη νέα συλλογή της Axel ξεχωρίζω όλα τα κομμάτια με αναφορές στα 60s, ενώ αγαπώ πολύ τα ασπρόμαυρα optical art prints.



Θεωρώ πως με τους σωστούς συνδυασμούς χαρίζουν μοναδικό στιλ» λέει στο People. «Το πιο σημαντικό, όμως, είναι να αισθάνεσαι καλά με αυτό που φοράς, γιατί έτσι το αναδεικνύεις» εξηγεί. Άλλωστε, όλα τα σύνολα στις εκπομπές αλλά και στις προσωπικές της εμφανίσεις είναι δικές της επιλογές, συνδυασμένα με το δικό της μοναδικό τρόπο. «Ο συνδυασμός είναι που θα κάνει τη διαφορά. Ακόμα και μια πιο “στημένη” φούστα, για παράδειγμα, μπορεί να αποκτήσει άλλον αέρα συνδυασμένη με ένα girly top» εξηγεί. Το καλοκαίρι τα πιο αγαπημένα της χρώματα είναι το λευκό και το μπεζ, αλλά τολμά και τα πιο έντονα, ενώ το αξεσουάρ που λατρεύει είναι οι ιδιαίτερες τσάντες, γιατί σε κάθε σύνολο αποτελούν τη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά.



Στη συνέντευξή της στο Axelife η Φαίη, μεταξύ άλλων, μιλά και για τη σχέση, αλλά και τη συνεργασία της με το σύντροφό της, Γιώργο Λιάγκα, που πλέον μετρά πέντε χρόνια. «Γιατί δεν καβγαδίζουμε πια στην εκπομπή; Βαρεθήκαμε! Έτσι μάλλον γίνεται και μέσα στο γάμο» λέει γελώντας. «Ο Γιώργος είναι σαν μεγάλο παιδί. Και ο θυμός του ακόμα είναι παιδικός, ορμητικός, αφιλτράριστος. Ό,τι σκέφτεται το λέει. Από την άλλη, όμως, είναι και δίκαιος. Ξέρει ποια θέματα δεν πρέπει να “αγγίζει” ποτέ κι αυτές τις “κόκκινες γραμμές” τις σέβεται» εξηγεί.



Αυτό που κάνει εντύπωση, αν κάποιος γνωρίσει τη Φαίη καλύτερα, κάτι που είναι ξεκάθαρο και μέσα από την τηλεοπτική της παρουσία, είναι πως δεν είναι καθόλου ανταγωνιστική απέναντι στις άλλες γυναίκες. Έχει μια πολύ αληθινή γλυκιά αμεσότητα –και έτσι είναι και στην προσωπική της ζωή. «Πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικός ο ρόλος της μητέρας στο πώς θα εξελιχτεί ένα κορίτσι. Η μητέρα μου είναι ένας πολύ καλλιεργημένος, κοινωνικός, δοτικός και δίκαιος άνθρωπος. Εκείνη με έμαθε να αγαπάω τις γυναίκες. Να τις στηρίζω, να τις προστατεύω, να μην τις ζηλεύω» αποκαλύπτει.



Διαβάστε περισσότερα στο PEOPLE που κυκλοφορεί μαζί με το ΘΕΜΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης