Δημήτρης Σταματίου: Αυτός που αγαπούν οι stars

Δημήτρης Σταματίου: Αυτός που αγαπούν οι stars

Οι κυρίες της showbiz τον εμπιστεύονται και αφήνονται στα μαγικά του χέρια. Ο beauty expert αποκαλύπτει τα μυστικά της ομορφιάς τους!

Δημήτρης Σταματίου: Αυτός που αγαπούν οι stars
Το βιογραφικό του είναι γεμάτο από συνεργασίες με τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας στη Ελλάδα, ενώ έχει αναλάβει την εικόνα πολλών επώνυμων κυριών.

Τι λέει για την...
Νάντια Μπουλέ

«Πρόσφατα η Νάντια αποχωρίστηκε το σκούρο καστανό χρώμα στα μαλλιά της και επέστρεψε σε πιο ανοιχτές αποχρώσεις –μείξη ξανθό, μελί και καστανό– που αναδεικνύει περισσότερο τα πράσινα μάτια της. Το συγκεκριμένο χρώμα είναι η τάση στα μαλλιά για το φετινό καλοκαίρι. Στο μακιγιάζ τονίζω πάντα το βλέμμα της, χρησιμοποιώντας καφέ αποχρώσεις ώστε το σχήμα των ματιών της να δείχνει ακόμα μεγαλύτερο».

Κλείσιμο



Ευαγγελία Αραβανή

«Διαθέτει από τα πιο όμορφα πρόσωπα και με αφήνει ελεύθερο να δημιουργώ το μακιγιάζ που θέλω πάνω της. Στην Ευαγγελία αποφεύγω να βάζω πολλή βάση και πούδρα –η επιδερμίδα της είναι πολύ λαμπερή–, ενώ προτιμώ να τονίζω τα χείλη της με έντονα κραγιόν που είναι τάση τη φετινή άνοιξη»




Μπέττυ Μαγγίρα
«Το μακιγιάζ τύπου JLo είναι το αγαπημένο μου και ταιριάζει πολύ στην Μπέττυ, καθώς τα μάτια της έχουν τις σωστές αποστάσεις. Προτίμησα τις χρυσές σκιές, μαύρο μολύβι μέσα στο μάτι για περισσότερη ένταση και πολλές στρώσεις μάσκαρα, ενώ στα χείλη της έβαλα ένα gloss».




Αγγελική Ηλιάδη
«Πρόσφατα αλλάξαμε ξανά το χρώμα των μαλλιών της κάνοντας ένα τύπου ombre αλλά με καστανό ανοιχτό τη ρίζα και μελόξανθες άκρες. Θέλαμε να ανοίξουμε το χρώμα τώρα που μπαίνει η άνοιξη. Η Αγγελική τολμάει τις αλλαγές και είναι κάτι που την ανανεώνει»




Αλέκα Καμηλά
«Τα smoky eyes με καφέ σκιές και μαύρο ή καφέ μαλακό μολύβι στο εσωτερικό των ματιών κολακεύουν ιδιαίτερα την Αλέκα και τονίζουν τη θηλυκότητά της. Στο τέλος του μακιγιάζ πέρασα σκούρο make-up και με γυαλάδες τόνισα τα ζυγωματικά της. Αν θέλετε να κάνετε το συγκεκριμένο μακιγιάζ, μην παραλείψετε να βάλετε make-up και στο λαιμό για να είναι ομοιόμορφο το αποτέλεσμα».




Ναταλία Γερμανού

«Για τα γατίσια μάτια, σήμα-κατατεθέν της Ναταλίας, τονίζω τη γωνία του ματιού με σκούρες αποχρώσεις για να δώσουμε έμφαση στο βλέμμα. Προτιμώ τις χρυσές και καφέ αποχρώσεις, ενώ στο εσωτερικό του ματιού βάζουμε μόνο μαύρο μολύβι. Η Ναταλία αγαπάει πολύ αυτό το μακιγιάζ, καθώς γνωρίζει ποια είναι τα δυνατά της σημεία και πώς να τα αναδεικνύει».




Μαριέττα Χρουσαλά
«Μου αρέσει να τονίζω πολύ τα μάτια της, καθώς έχουν ιδιαίτερο χρώμα, επιλέγοντας μπρονζέ σκιές για καλύτερο αποτέλεσμα, ενώ δεν παραλείπω ποτέ να της κάνω γυαλάδες στα κόκαλα. Όσον αφορά τα μαλλιά της, συνήθως τα κάνουμε κυματιστά για να δώσουμε μια πιο ρομαντική πινελιά στην όλη της εμφάνιση».




Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Τον τελευταίο καιρό η Σταματίνα έχει υιοθετήσει το natural μακιγιάζ, που αναδεικνύει περισσότερο την άψογη επιδερμίδα της, επιλέγοντας ένα υγρό make-up και όχι πούδρα. Στα μάγουλα προτιμάει τις πιο ροδαλές αποχρώσεις και χείλη σε γήινους τόνους. Προς το καλοκαίρι, θα αντικαταστήσει τα παστέλ κραγιόν με κοραλλί αποχρώσεις για περισσότερη ένταση».




Η τάση του μακιγιάζ για την άνοιξη/καλοκαίρι 2015
Αντικαταστήστε την πούδρα με concealer και BB Cream.



Τα έντονα χρώματα στα χείλη είναι must αυτή τη σεζόν και μη διστάσετε να δοκιμάσετε φούξια και κοραλλί αποχρώσεις, ειδικά την άνοιξη. Το καλοκαίρι, όταν θα έχετε μαυρίσει, αντικαταστήστε τα με lip gloss και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ… juicy.

Τολμήστε να χρησιμοποιήσετε eye liner σε έντονο χρώμα, όπως πράσινο και γαλάζιο.

Διαβάστε περισσότερα στο PEOPLE που κυκλοφορεί μαζί με το ΘΕΜΑ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης