Vegas: «Solo» μόνο στο νέο τους τραγούδι

Vegas: «Solo» μόνο στο νέο τους τραγούδι

Τα μαχαίρια, τα όπλα και τις χειροβομβίδες βγάζουν η Μελίνα και ο ZeRaw, που έχουν έναν και μοναδικό σκοπό: να «ξεφορτωθούν» ο ένας τον άλλον! Ο dj Airth ρίχνει λάδι στη φωτιά και απολαμβάνει να τους βλέπει να τσακώνονται άγρια στο νέο τους βιντεοκλίπ για το τραγούδι «Solo», που συνέλαβε ο σκηνοθέτης Sherif Francis, ο δημιουργός του βιντεοκλίπ «Πιο ψηλά» με τα 20 εκατομμύρια views

Vegas: «Solo» μόνο στο νέο τους τραγούδι
Mε χιούμορ θέλησαν να απαντήσουν οι Vegas σε όσους κατά καιρούς γράφουν ότι διαλύονται και ότι ακολουθούν σόλο καριέρα. «Ηταν μία διασκεδαστική-ειρωνική απάντηση σε όσους λένε ότι διαλυόμαστε. Και φυσικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ετυχε να πέσει στα χέρια μας το τραγούδι “Solo” και το βρήκαμε πολύ ωραία ιδέα να κάνουμε ένα βιντεοκλίπ τύπου “Ο Πόλεμος των Ρόουζ”», λέει ο ZeRaw.

Τους ενοχλεί όταν διαβάζουν αυτά τα δημοσιεύματα; «Οχι! Γελάμε κιόλας. Το μόνο που -αν θες- μας στενοχώρησε ήταν ότι πολύς κόσμος πήρε στα σοβαρά αυτό που γράφτηκε. Μας έστελναν μηνύματα και μας έλεγαν: “Μη διαλυθείτε”. Αυτό είναι το μόνο κακό», τονίζει ο ZeRaw στο «thema people».

Στην πραγματικότητα οι Vegas όχι μόνο δεν διαλύονται, αλλά γυρίζουν νέα σελίδα στην καριέρα τους περνώντας το κατώφλι της νέας δισκογραφικής τους εταιρείας, της Cobalt Music. «Ανήκουμε στην οικογένεια της Cobalt πλέον και είμαστε σίγουροι ότι θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για εμάς. Και εμείς για εκείνη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και αισιόδοξοι γι’ αυτή τη συνεργασία», λέει η Μελίνα.

Αναρωτιέμαι πώς είναι να συνεργάζεται με δύο άντρες. Ο ZeRaw, το πειραχτήρι της παρέας, απαντά για λογαριασμό της: «Αυτή έρχεται με τα νερά μας». (γελάει) Με τη Μελίνα να προσθέτει: «Αυτοί έρχονται με τα νερά μου, γιατί είμαι λίγο δύσκολη. Εγώ, από την άλλη, χαίρομαι πολύ που συνεργάζομαι με αυτούς τους δύο άντρες. Γιατί είναι άντρες με τα όλα τους. Και περιζήτητοι εργένηδες στην Αθήνα πλέον...».

Κλείσιμο

Στα μέσα Απριλίου οι Vegas θα ξεκινήσουν εμφανίσεις μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και τον Στέλιο Ρόκκο στο «Θέα»

Το «καρφί» της πήγαινε στον πρόσφατο χωρισμό του dj Αirth (Σταύρου) από τη Shaya. «Οταν χωρίζεις συνειδητοποιείς κάποια πράγματα και για να φτάσεις στον χωρισμό μάλλον τα έχεις συνειδητοποιήσει από πριν. Δεν φτάνεις ξαφνικά εκεί. Εχει υπάρξει μια προεργασία. Και αυτή μπορεί να κρατάει καιρό. Ο χωρισμός σε αυτή την περίπτωση είναι κάτι καλό και εσύ μπορείς να ξεκινήσεις την καλύτερη περίοδο της ζωής σου. Μιλώντας για μένα, είμαι στην πιο δημιουργική και ωραία φάση της ζωής μου. Μετά τον χωρισμό μου από τη Shaya άλλαξα ως άνθρωπος, ωρίμασα, και από εδώ και πέρα νιώθω έτοιμος να κάνω τη ζωή μου καλύτερη!» δηλώνει ο dj Airth. «Τι ψήφισες στον τελικό του ελληνικού τραγουδιού στη Eurovision;» ήταν η επόμενη ατάκα του ZeRaw που μας έκανε όλους να ξεσπάσουμε στα γέλια.

Μέσα σε λίγα λεπτά καταλαβαίνει κανείς ότι οι Vegas, περισσότερο από φίλοι και συνεργάτες, είναι μία οικογένεια. Υπάρχει κάτι που δεν αντέχει ο ένας στον άλλον; Τον λόγο παίρνει πρώτος ο dj Αirth: «Εγώ μπορώ να πω τι δεν αντέχω σε εμένα. Είμαι ισχυρογνώμων και αγχωτικός». Και συμπληρώνει ο ZeRaw: «Και αφηρημένος. Εγώ την αφηρημάδα του δεν αντέχω». Σειρά της Μελίνας να μας πει όσα «υποφέρει» από τους συνεργάτες της: «Στον ZeRaw δεν αντέχω που όταν κάνω διατροφή έρχεται και μου φέρνει πατάτες τηγανητές μέσα στη μούρη μου. Αλλά τώρα κάνει αυτός διατροφή και θα τον πληρώσω με το ίδιο νόμισμα. Πέρα από τα αστεία, όμως, είναι και οι δύο τρομερά ταλέντα και δουλευταράδες. Στον ZeRaw εκτιμώ ότι είναι προσγειωμένος και σκέφτεται πάντα μπροστά. Πέφτει πάντα μέσα σε ό,τι πει. Αυτός και ο Νοστράδαμος!». (γελάει) Στον Σταύρο εκτιμώ ότι είναι πολύ εργατικός και ξέρει τι είναι αυτό που θα κάνει επιτυχία».

Φέτος συμπληρώνουν 7 χρόνια παρουσίας στην ελληνική μουσική σκηνή. Εχουν έρθει ποτέ στα όριά τους ώστε να πουν «ως εδώ!»; «Ε, ναι! Κάθε χρόνο! Κοίτα, είναι αγχωτική η δουλειά μας και δεν μας αφήνει και πολύ ελεύθερο χρόνο. Δηλαδή εκεί που έχεις προγραμματίσει να πας διακοπές, ακυρώνεις γιατί κάτι προέκυψε. Πρέπει να είσαι stand by! Αυτό με κουράζει περισσότερο», απαντά ο ZeRaw. Η δουλειά του είναι ίσως ένας από τους λόγους που τον οδήγησαν στον χωρισμό; «Ισως ένας από τους λόγους να είναι το επάγγελμά μου. Δεν συνδυάζονται εύκολα σχέση και επάγγελμα. Κάποιοι δεν μπορούν να αντέξουν τη δουλειά μας, αλλά δεν μπορείς να κατηγορήσεις κανέναν γι’ αυτό». Πλέον ταξιδεύει συχνά στη Θεσσαλονίκη, όπου ζουν οι δύο κόρες του, ηλικίας 8 και 3,5 ετών, μαζί με τη μητέρα τους. Καταλαβαίνουν το επάγγελμα που κάνει ο «μπαμπάς»; «Η μεγάλη ναι, η μικρή όχι τόσο πολύ. Η μεγάλη ξέρει ότι ο μπαμπάς τραγουδάει. Ακούει τα τραγούδια μου. Μπορεί να μη μένουμε μαζί αλλά ενημερώνονται για το τι κάνω. Με παίρνει τηλέφωνο η κόρη μου και με ρωτάει: “Μπαμπά, έβγαλες καινούργιο τραγούδι”;. Το πιο αστείο είναι ότι όταν πηγαίνω να τις δω  στη Θεσσαλονίκη η μεγάλη απαιτεί να περάσω να την πάρω από το σχολείο για να δουν τα υπόλοιπα παιδιά ότι ο μπαμπάς της είμαι εγώ», επισημαίνει ο ZeRaw.



Στα μάτια της Μελίνας οι απογοητεύσεις μοιάζουν με ευκαιρίες για να προχωρήσει παρακάτω: «Ολοι οι καλλιτέχνες περνάνε κρίσεις και  απογοητεύσεις. Αλλά δεν το βάζουμε κάτω και πάντα συνεχίζουμε. Εμένα προσωπικά με ρίχνει η υποκρισία. Και δυστυχώς, παίζει πολύ στον χώρο. Αλλά μαθαίνεις να το αντιμετωπίζεις και αυτό». Ο Σταύρος πάλι, ο dj Αirth, δεν συγκρίνει καμία απογοήτευση με αυτό που νιώθει όταν τον πλησιάζει ο κόσμος και του λέει λόγια από καρδιάς για το συγκρότημα: «Ερχονται στο καμαρίνι μαμάδες παιδιών που μας ακούνε και μας λένε: “Είμαστε υπερήφανες σαν μαμάδες που τα παιδιά μας ακούνε Vegas”. Για μένα αυτό είναι πάρα πολύ συγκινητικό!».

ZeRaw  
«Ηταν μία διασκεδαστική-ειρωνική απάντηση σε όσους λένε ότι διαλυόμαστε. Και φυσικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ετυχε να πέσει στα χέρια μας το τραγούδι “Solo” και το βρήκαμε πολύ ωραία ιδέα να κάνουμε ένα βιντεοκλίπ τύπου “Ο Πόλεμος των Ρόουζ”»

Μελίνα
«Ολοι οι καλλιτέχνες περνάνε κρίσεις και απογοητεύσεις. Αλλά δεν το βάζουμε κάτω. Εμένα προσωπικά με ρίχνει η υποκρισία. Και, δυστυχώς, παίζει πολύ στον χώρο»

Dj Airth
«Μετά τον χωρισμό μου από τη Shaya άλλαξα ως άνθρωπος, ωρίμασα, και από εδώ και πέρα νιώθω έτοιμος να κάνω τη ζωή μου καλύτερη»



Ο ZeRaw δεν μπορεί να ξεχάσει τις συναυλίες που έδωσαν για τα παιδιά της «Φλόγας», της «Ελπίδας» και του «Χαμόγελου του Παιδιού»: «Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω τη δύναμη ψυχής αυτών των παιδιών. Είπα στον εαυτό μου: “Οσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα, αφού αυτά τα παιδιά χαμογελάνε και χορεύουν ακόμα, εγώ μπορώ να αντέξω τα πάντα!”» λέει στo «thema people».

Από την άλλη, τα αστεία περιστατικά δεν έχουν τέλος. «Ολα ο dj Αirth τα τραβάει. Θυμάμαι σε ένα live στην Καλαμάτα, εγώ με τη Μελίνα τραγουδούσαμε και πίσω έπαιζε ο Σταύρος. Ανεβαίνει λοιπόν ένα παλικάρι πάνω, τον πιάνει αγκαλιά και του λέει: “Τι έγινε, ρε μεγάλε;”. Ολα τα περίεργα σε αυτόν συμβαίνουν. Αλλες φορές τον πιάνουν και τον ρωτάνε πού είναι η τουαλέτα». (γελάει)

Εχουν ταυτιστεί με χαρούμενες μουσικές και αισιόδοξους στίχους. Αραγε έχουν μπει στον πειρασμό να γράψουν ένα κομμάτι που να έχει ένα κοινωνικό ή πολιτικό μήνυμα; «Το έχουμε κάνει στον πρώτο μας δίσκο με το κομμάτι “Κάτι με χαλάει”, αλλά και στις “Ευχές” που ήταν αφιερωμένο στους νέους γονείς με αφορμή τη γέννηση της κόρης του ZeRaw», απαντά ο dj Airth, και ο ΖeRaw προσθέτει: «Θα μας πείτε γιατί δεν κάνουμε κι άλλα κοινωνικοπολιτικά κομμάτια. Γιατί αυτή τη στιγμή είναι ο εύκολος δρόμος. Να γίνουμε κι εμείς άλλο ένα συγκρότημα που απλώς υποδεικνύει τα προβλήματα της κοινωνίας; Δεν μας λέει κάτι. Είναι το πιο εύκολο πράγμα να βγεις και να πεις ότι η κοινωνία μας είναι χάλια, οι σχέσεις μας είναι χάλια κι όλος ο κόσμος στα χάλια του. Το θέμα είναι να βρεις λύσεις. Ο καλλιτέχνης έχει ένα χρέος στην κοινωνία. Εμείς θέλουμε να δημιουργούμε χαρούμενα κομμάτια και να κάνουμε τον κόσμο να χαμογελάει. Το νέο μας τραγούδι, το “Solo”, είναι ίσως το πρώτο χαρούμενο κομμάτι χωρισμού».

Θα ερμήνευαν ένα λαϊκό; «Ενα θα σου πω: έχει γραφτεί λαϊκό κομμάτι για μένα και δεν με αφήνουν να το πω», λέει γελώντας ο ZeRaw.

Παρατηρώντας τα ιδιαίτερα ρούχα της Μελίνας, τη ρωτώ για το εκκεντρικό στυλ της: «Από μικρή ξεχώριζα με τα ρούχα μου. Φόραγα κάτι τρελά. Ο,τι έβρισκα!

Πειραματιζόμουν. Φόραγα μοβ παπούτσια, καναρινί μπουφάν... Μου άρεσαν -θυμάμαι- τα έντονα χρώματα. Οι συμμαθητές μου με φώναζαν “ψωνάρα”. Ημουν η ψωνάρα του σχολείου! Εκανα τρελά ντυσίματα κι αυτό συνεχίζω να κάνω», λέει στο «thema people».

Ο αδελφός της Mark Angelo δεν την υποστήριζε; «Πάντα! Είναι πάρα πολύ καλός αδελφός. Με προσέχει, με παίρνει τηλέφωνα. Τον θαυμάζω πάρα πολύ». Υπάρχουν στιγμές που αισθάνεται ότι παραμέλησε την προσωπική της ζωή για την καριέρα της: «Κάποιοι το βλέπουν αυτό ως παγίδα. Εγώ όμως δεν το βλέπω έτσι. Από μικροί μάθαμε να έχουμε προτεραιότητα τη δουλειά μας. Και συνεχίζουμε να το κάνουμε. Είναι ένας τρόπος ζωής. Στην παρούσα φάση δεν μετανιώνω γι’ αυτό. Αυτή είναι η δουλειά μου. Αργότερα δεν ξέρεις τι θα προκύψει. Οι προτεραιότητες αλλάζουν με τα χρόνια». Σκέφτεται τον γάμο; «Δεν λέω όχι στο ενδεχόμενο ενός γάμου», απαντά. Πριν κλείσουμε την κουβέντα μας, η Μελίνα θέλει κάτι ακόμα να πει: «Στα μέσα Απριλίου θα ξεκινήσουμε εμφανίσεις μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και τον Στέλιο Ρόκκο στο “Θέα”. Και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό!».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης