Φελίσια Λαπάτη: Ποιο είναι το κορίτσι δίπλα στον Ηλία Βρεττό

Φελίσια Λαπάτη: Ποιο είναι το κορίτσι δίπλα στον Ηλία Βρεττό

«Ποτέ μην εμπιστεύεσαι την ιστορία, πάντα να ρωτάς τον αφηγητή», διδάσκουν στις σχολές δημοσιογραφίας. Στην εποχή της παντοδυναμίας των social media, μια εικόνα ισοδυναμεί με αφήγηση χιλίων λέξεων. Οπότε οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν σε περιοδικά και sites δείχνοντας τον Ηλία Βρεττό σε τρυφερά ενσταντανέ με μια ωραία μελαχρινή στο «Posidonio» δικαιολογούν τη λεζάντα «νέος έρωτας στην πόλη». Ή μήπως όχι, Ηλία;

Φελίσια Λαπάτη: Ποιο είναι το κορίτσι δίπλα στον Ηλία Βρεττό
«Δεν μιλάω ποτέ για αυτά τα πράγματα. Δεν θα επιβεβαιώσω, ούτε όμως θα διαψεύσω οτιδήποτε. Δεν έχω να δηλώσω τίποτα. Καθένας μπορεί να γράφει ό,τι θέλει και να φαντάζεται πράγματα», είπε στο τηλέφωνο ο Ηλίας Βρεττός όταν ερωτήθηκε αν όντως είναι ζευγάρι με την 24χρονη Φελίσια Λαπάτη.

Την ίδια ημέρα κυκλοφόρησαν οι κοινές τους φωτογραφίες και η παραδοχή ότι σχεδίαζε τον γάμο του με την Ευαγγελία Αραβανή σε περιοδικό ποικίλης ύλης. Επισήμανση πρώτη: περιοδικά, εφημερίδες και κοινή γνώμη ανέκαθεν αρέσκονταν να κοιτούν μέσα από την κλειδαρότρυπα στην κρεβατοκάμαρα των προσώπων της επικαιρότητας. Είτε αυτά ήταν του βεληνεκούς Βουγιουκλάκη - Παπαμιχαήλ είτε Βρεττός - Αραβανή. Είναι άλλωστε γνωστό ότι γάμοι, εγκυμοσύνες και χωρισμοί αναγνωρίσιμων προσώπων μοσχοπουλούν τα τεύχη των περιοδικών που κρέμονται στα μανταλάκια των περιπτέρων.



Επισήμανση δεύτερη: μέρος της δουλειάς των καλλιτεχνών, είτε ανεβαίνουν στην Επίδαυρο για να παίξουν Ευριπίδη είτε τραγουδούν στο «Caramela», είναι να δίνουν συνεντεύξεις για να προωθήσουν τη δουλειά τους. Σε αυτές είθισται να μιλούν και για την προσωπική τους ζωή για τον εξής απλούστατο λόγο: για να διαφημίσουν τη δουλειά τους. Αυτές οι συνεντεύξεις μπορούν να γίνουν καλαίσθητα ή με τόσο γκροτέσκο τρόπο που να προσβάλλουν τη νοημοσύνη του αναγνωστικού κοινού.
Κλείσιμο

Επισήμανση τρίτη: μερικές φορές τα περιοδικά ή οι καλλιτέχνες κατασκευάζουν ιστορίες για να γεμίσουν σελίδες απουσία υπαρκτών θεμάτων ή για να περάσουν μια εικόνα που να εξυπηρετεί το προφίλ ενός καλλιτέχνη. Με δήθεν παπαρατσικά, στημένα θέματα. Κάποιες φορές αυτά τα θέματα γίνονται κατόπιν συνεννόησης με τον καλλιτέχνη και σπάνια οφείλονται σε συγγραφικό οίστρο του συντάκτη. Σε αυτή την κατηγορία ίσως ανήκει και ο υποτιθέμενος καινούριος έρωτας του φρεσκοχωρισμένου Ηλία Βρεττού.



Ποια είναι η υποτιθέμενη νέα σχέση του; Η Φελίσια Λαπάτη, η 24χρονη κόρη του συζύγου της Ελλης Αγγελιδάκη, Γιάννη Τσαλαπάτη, από τον πρώτο γάμο του με την Ευαγγελία Κρητικού. Ζει στη Βουλιαγμένη, ως μοντέλο γυμνάζεται συστηματικά (για του λόγου το αληθές μπορείτε να γίνεται ένας από τους 7.153 ακολούθους της στο Instagram για να τη δείτε να κάνει crossfit στο «Gazibox»), σπούδασε δημοσιογραφία στη σχολή του ANT1, έκανε την πρακτική της στο «Πρωινό» στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, τα καλοκαίρια κάνει διακοπές με τη μαμά της και τα βράδια βγαίνει στα μπουζούκια (από το «Posidonio» μέχρι το «Frangelico» ένα τσιγάρο δρόμος).

Η Φελίσια εμφανίζεται σε βιντεοκλίπ πολλών τραγουδιστών. Το 2012 την είδαμε στο «Ολα θα αλλάξουν» του Κωνσταντίνου Αργυρού, ενώ τον επόμενο χρόνο έπαιξε στο «Μη Μιλάς» του Γιώργου Σαμπάνη. Το 2014 συνεργάστηκε με την κολλητή της Ιρένε Τροστ στο βιντεοκλίπ «Μαζί σου».



Εκτός από μοντέλο, η Φελίσια είναι και fashion blogger, ενώ συχνάζει στο μαγαζί του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου, «Υδρία», στην Πλάκα. Κάνει παρέα με τη Λάουρα Νάργες, την τραγουδίστρια Ιρένε Τροστ και είναι καλή φίλη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Πρόσφατα, μάλιστα, συνοδεύοντάς τον βρέθηκε στο τραπέζι του Μάρκου Σεφερλή στο μαγαζί όπου τραγουδά ο Νίκος Βέρτης με την Ελένη Φουρέιρα. Εκεί λέγεται ότι συναντήθηκε πρώτη φορά με τον Ηλία Βρεττό. Σύμφωνα με τα κουτσομπολιά, το φλερτ του τραγουδιστή με το μοντέλο αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του βιντεοκλίπ του τραγουδιστή «Ολα τα ξέρω». Ο Ηλίας Βρεττός μόλις κυκλοφόρησε το συγκεκριμένο κομμάτι και πριν από έναν μήνα ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στο «Messiah» του Κολωνακίου.

Η προσωπική του ζωή έγινε θέμα σε πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές καθώς πρόσφατα χώρισε από την παρουσιάστρια-μοντέλο Ευαγγελία Αραβανή, επειδή εκείνη αποφάσισε ότι δεν είναι έτοιμη να ανέβει μαζί του τα σκαλιά της εκκλησίας. Εκείνος όμως, αντί να κλείσει τα παντζούρια και να κλάψει για τον χωρισμό, ετοίμασε βαλίτσες και πήγε για πάρτυ μαζί με τον κολλητό του, Δημήτρη Σειρηνάκη, στο Λας Βέγκας. Επιστρέφοντας, στις συνεντεύξεις του δήλωνε καλύτερα από ποτέ και στην προσωπική του ζωή. Ακολούθησε εργασιοθεραπεία με ταξίδια για δουλειά στο Λονδίνο και δοκιμαστικό για τη θέση του παρουσιαστή στον νέο «Τροχό της τύχης». Ισως μια μέρα και ο δικός του τροχός να σταματήσει να γυρίζει στο λήμμα «αληθινή αγάπη».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης