Ελένη Χατζίδου: «Είμαι ευτυχισμένη και δεν το κρύβω»

Ελένη Χατζίδου: «Είμαι ευτυχισμένη και δεν το κρύβω»

Η τραγουδίστρια μιλάει γις τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή της καριέρας της, το παιχνίδι της δημοσιότητας, τη νέα σελίδα που γύρισε στην προσωπική της ζωή και τη δημιουργία οικογένειας

Ελένη Χατζίδου: «Είμαι ευτυχισμένη και δεν το κρύβω»
Η Ελένη είναι ιδιαίτερα κοινωνική και προσιτή. Έχει, όμως, νιώσει ποτέ πως κάποιοι την προσεγγίζουν αποκλειστικά και μόνο λόγω της αναγνωρισιμότητάς της; «Όλοι τα έχουμε περάσει αυτά. Δεν είμαι χαζή, καταλαβαίνω. Τους αντιμετωπίζω όλους με χαμόγελο και δεν σνομπάρω κανένα. Ωστόσο, δεν θα κάνω παρέα με κανέναν που ξέρω ότι με θέλει μόνο για αυτό. Φαίνονται αυτά τα πράγματα. Κρατάω μια απόσταση».

Πλέον γνωρίζει καλά το «παιχνίδι» της δημοσιότητας και ξέρει ότι θα γραφτούν και τα καλά και τα κακά για το πρόσωπό της. Πώς το διαχειρίζεται, όμως, στη δεύτερη περίπτωση; «Κοίτα, κατά καιρούς γράφουν ακόμα και πράγματα που δεν ισχύουν. Όπως υπάρχουν και εμμονικοί δημοσιογράφοι, που εκφράζονται πολύ άσχημα. Στην αρχή τα έπαιρνα όλα πολύ προσωπικά, εξού και οι κρίσεις πανικού. Ομολογώ πως στενοχωριέμαι, δεν μπαίνουν από το ένα αυτί κι από το άλλο βγαίνουν. Παλιότερα στενοχωριόμουν πιο πολύ για τους δικούς μου. Τώρα όμως έχουν συνειδητοποιήσει όλο αυτό που γίνεται» επισημαίνει. Άραγε θα έπαιρνε τηλέφωνο να μιλήσει με τους δημοσιογράφους και να τους ζητήσει να αλλάξουν ένα κείμενο ή να το «κατεβάσουν» εφόσον είναι στο web; «Το έχω κάνει, όχι για να το “κατεβάσουν”, αλλά για να τους ρωτήσω το γιατί. Και μου απάντησαν “για το καλό σου”. “Να γράψεις κάτι που δεν ισχύει για το καλό μου;” ήταν η αντίδρασή μου. Δεν βγάζεις άκρη. Ίσα ίσα νομίζω ότι κάποιοι το κάνουν για να πάρεις τηλέφωνο και να δώσεις σημασία, οπότε δεν ξανασχολούμαι» παραδέχεται.



Της θυμίζουμε την πρόσφατη κίνηση της Ελένης Μενεγάκη με το εξώδικο και δείχνει να συμφωνεί, τονίζοντας πως η παρουσιάστρια έκανε καλά και στη θέση της θα έκανε το ίδιο. «Ναι, θα το πήγαινα ένα βήμα πιο πέρα. Αν με ενοχλούσε κάποιος τόσο πολύ, εννοείται. Ειδικά για τα παιδιά μου, δεν θα το συζητούσα καν. Εδώ για εμένα και ταράζομαι. Υπάρχουν κάποια όρια».
Κλείσιμο

Προσωπικά ζητήματα
Η Ελένη Χατζίδου πάντα κρατούσε χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή, ακόμα και μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Τσούνη, έπειτα από πέντε χρόνια σχέσης, έναν άνθρωπο, που όπως εξομολογείται, δεν θα πάψει ποτέ ν΄αγαπά. «Ήμασταν πολλά χρόνια μαζί. Δεν είχα λόγο να το κρύψω. Ήταν μία σχέση που είχαν γνωριστεί και οι γονείς μας».
Τι ήταν αυτό, όμως, που δεν οδήγησε τους δυο τους στο επόμενο βήμα; «Νομίζω ο κορεσμός. Έχει τελειώσει όμως αυτή η σχέση, έχω μιλήσει αρκετά και δεν θέλω να αναφερθώ παραπάνω», εξηγεί.



Πλέον έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Τα μάτια της που λάμπουν. Έχουν τη σπίθα του έρωτα. Ποιος είναι, όμως, ο άντρας που έκανε την καρδιά της να «φτερουγίσει» ξανά; Ο λόγος για τον Άρη Σοϊλέδη, ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ. Ο ίδιος, μάλιστα, «δημοσιοποίησε» τη σχέση τους με μια φωτογραφία την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ζητάμε στην Ελένη να μας πει λεπτομέρειες για τα νέα δεδομένα στην προσωπική της ζωή και εκείνη χαμογελά. «Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μιλήσω για αυτό. Είμαι, όμως, πάρα πολύ ευτυχισμένη, γελάω πάρα πολύ, περνάω πάρα πολύ καλά. Γενικά δεν κρύβομαι. Θα μπορούσα να πω ότι “είμαι μόνη μου, δεν τρέχει τίποτα”, αλλά δεν θέλω να πω ψέματα» ομολογεί ντροπαλά, καθώς είναι μόλις 3 μήνες που το ζευγάρι είναι μαζί.

Διαβάστε περισσότερα στο PEOPLE που κυκλοφορεί μαζί με το ΘΕΜΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης