Γιώργος Σαμπάνης: Πώς πολιόρκησε την Άννα Πρέλεβιτς όταν έμαθε πως χώρισε;

Γιώργος Σαμπάνης: Πώς πολιόρκησε την Άννα Πρέλεβιτς όταν έμαθε πως χώρισε;

Ξεσηκώνει το κοινό του Acro, τα τραγούδια του σκαρφαλώνουν στην κορυφή των charts και εδώ και έναν χρόνο, ζει τον έρωτα στο πλευρό της σταρ Ελλάς, Άννας Πρέβελιτς. Τι άλλο να ονειρευτεί κανείς;

Γιώργος Σαμπάνης: Πώς πολιόρκησε την Άννα Πρέλεβιτς όταν έμαθε πως χώρισε;
Εδώ και δεκατρείς μήνες ο Γιώργος Σαμπάνης διανύει μια όμορφη προσωπική περίοδο με τη σύντροφό του, Άννα Πρέλεβιτς. Όπως λέει στο People «Τον προηγούμενο μήνα γιορτάσαμε την πρώτη επέτειο.

Ο καιρός κύλησε όμορφα, δεν το έχω καταλάβει. Μου φαίνεται σαν να τη γνώρισα χτες. Βρέθηκε ένας άνθρωπος να με αντέξει» λέει γελώντας. «Είμαι συναισθηματικός τύπος και προσπαθώ να μη δημιουργώ προβλήματα στη συμβίωση. Μου αρέσει η συγκατοίκηση, γιατί είναι ωραίο να ζεις όλες τις στιγμές της καθημερινότητας με το σύντροφό σου. Υπάρχουν φορές που με πιάνουν οι κλειστές μου, αλλά της Άννας, από ό,τι φαίνεται, της αρέσει» αναφέρει.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στο πλατό, όταν η Άννα δούλευε στο Mad και είχε πάρει συνέντευξη από τον τραγουδιστή. Τότε, δεν υπήρξε κανένα ερωτικό ενδιαφέρον, καθώς και οι δύο βρίσκονταν σε άλλες σχέσεις. Οι δρόμοι τους, όμως, δεν άργησαν να ξανασυναντηθούν, και μάλιστα στον αέρα, καθώς ταξίδευαν με το ίδιο αεροπλάνο. Η νέα συνάντηση ξύπνησε μια σπίθα, καθώς λίγο αργότερα ο Γιώργος κάλεσε την Άννα μαζί με την παρέα της σε μαγαζί όπου εμφανιζόταν.
Κλείσιμο

Ποια ήταν η στιγμή που το φιλικό ενδιαφέρον μετατράπηκε σε ερωτικό; «Κάποια στιγμή έμαθα πως η Άννα χώρισε. Αρχικά, άφησα το χρόνο να κυλήσει κι έπειτα της έστειλα μήνυμα να βγούμε. Πέρα από την εμφάνιση, μου άρεσε ο χαρακτήρας της. Θυμάμαι ότι μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση και σκέφτηκα πως δεν χάνω κάτι να την προσεγγίσω. Δυσκολεύτηκα πολύ για να βγούμε ραντεβού, αλλά τελικά ο επιμένων νικά».



Λογικά, πρέπει να είναι πολύ ωραίο συναίσθημα για έναν άντρα να έχει στο πλευρό του μια Σταρ Ελλάς (τίτλο που κέρδισε η Άννα το 2010), ο Γιώργος όμως έχει τη δική του θεωρία πάνω σε αυτό. «Σίγουρα η εμφάνισή της ήταν ένας λόγος να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον, αλλά ειλικρινά, για μένα, δεν αρκεί αυτό. Θα ήμουν μαζί της ακόμα κι αν δεν ήταν ωραία. Η εξωτερική εμφάνιση ανοίγει μόνο μια πόρτα, καθώς στην πορεία παίζουν ρόλο άλλα πράγματα, πιο ουσιαστικά, όπως η προσωπικότητα, η χημεία. Πάντως ομολογώ πως έχω πολύ καλό γούστο!», λέει στο People.

Ο Γιώργος και η Άννα απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου, τον τελευταίο καιρό μάλιστα συζούν, αλλά προς το παρόν όπως ξεκαθαρίζει ο συνθέτης ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους. «Μου αρέσει να περνώ χρόνο μαζί με την Άννα. Μπορεί να μη σκέφτομαι ακόμα το γάμο, άλλωστε η σχέση μας μετρά μόλις ένα χρόνο, αλλά εφόσον έχω σχέση, δεν θα μπορούσε να μην είναι σοβαρή».

Διαβάστε περισσότερα στο PEOPLE που κυκλοφορεί μαζί με το ΘΕΜΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης