Τζένιφερ Στάνο: Χρυσό πάρτυ-έκπληξη για την κυρία Δαυίδ

Τζένιφερ Στάνο: Χρυσό πάρτυ-έκπληξη για την κυρία Δαυίδ

Μυστικό αλλά και μυθικό πάρτυ γενεθλίων στο Μπέβερλι Χιλς οργάνωσε ο μοναδικός Αλκης Δαυίδ προς τιμήν της συζύγου του, Τζένιφερ Στάνο, που έκλεισε τα 30 της και το γεγονός εορτάστηκε με -τι άλλο;- ανήκουστη μεγαλοπρέπεια

Τζένιφερ Στάνο: Χρυσό πάρτυ-έκπληξη για την κυρία Δαυίδ
Στο εκκεντρικό και πλημμυρισμένο από λάμψη σύμπαν του ζεύγους Αλκη Δαυίδ - Τζένιφερ Στάνο μια επέτειος γενεθλίων δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα κοσμοϊστορικό γεγονός. Το οποίο, φυσικά, θα πρέπει να εορταστεί ως τέτοιο, με κάθε τιμή και πολυτέλεια, πέρα από τα όρια οποιασδήποτε κοινής λογικής. Ως γνωστόν, ο Αλκης Δαυίδ είναι δεύτερης γενιάς επιχειρηματίας και ανήκει στην ισχυρή οικογένεια που κατέχει τα δικαιώματα διανομής της Coca-Cola, του πιο δημοφιλούς αναψυκτικού στον πλανήτη, σε 25 χώρες.


Πάντα απρόβλεπτος και large, ο Αλκης Δαυίδ αιφνιδίασε την αγαπημένη του Τζένιφερ με μια τούρτα καλυμμένη με φύλλα χρυσού
Κλείσιμο


Η Τζένιφερ Στάνο, η οποία μόλις έκλεισε τα 30 της, είναι ιταλικής καταγωγής, μοντέλο και σχεδιάστρια μαγιό, μητέρα δύο παιδιών και, κυρίως, η τρίτη σύζυγος του Αλκη Δαυίδ. Το ζεύγος Δαυίδ - Στάνο δηλώνει με κάθε τρόπο, τροφοδοτώντας τακτικά τα social media με μηνύματα και εικόνες, ότι ζει μέσα σε ένα συννεφάκι έρωτα και ευτυχίας. Τα γενέθλια της Τζένιφερ ήταν μία ακόμη λαμπρή ευκαιρία να επιβεβαιώσουν τον ανέφελο και παραμυθένιο βίο τους.



Ο πάντα απρόβλεπτος Αλκης Δαυίδ θέλησε να διοργανώσει ένα πάρτυ-έκπληξη για την αγαπημένη του στο Μπέβερλι Χιλς, εκεί όπου διαμένει τον περισσότερο χρόνο μαζί με τη νέα του οικογένεια. Οπως δήλωσε η Τζένιφερ Στάνο: «Τα συγκεκριμένα γενέθλια είχαν ξεχωριστή σημασία διότι κλείνω μία δεκαετία και μπαίνω σε μια άλλη. Ο Αλκης με άφησε να πιστέψω ότι είχε ξεχάσει το γεγονός και ότι μόνο κατόπιν δικής μου υπενθύμισης θα τα γιορτάζαμε στο σπίτι. Ομως, για μία ακόμη φορά έπεσα έξω. Η πεποίθηση ότι ο άνδρας μου είναι ο καλύτερος σύζυγος του κόσμου επιβεβαιώθηκε».

Ανύποπτη ακόμη για το χρυσό πάρτυ-έκπληξη, η Τζένιφερ Στάνο βγάζει μια selfie προτού βγει έξω με τον αγαπημένο της Αλκη για «δείπνο σε φιλικό σπίτι»...


Η οικογένεια της Τζένιφερ Στάνο είχε καταφτάσει από την Ιταλία για να παραστεί στη μεγάλη γιορτή, την οποία, κρυφά από όλους, προετοίμαζε με πάσα φαντασμαγορική λεπτομέρεια ο Αλκης Δαυίδ. Το πάρτυ των 30ών γενεθλίων της Τζένιφερ ήταν μυθικών διαστάσεων και καθώς ήταν μια τεράστια έκπληξη (;) για όλους, δεν θα μπορούσε παρά να μείνει αξέχαστο, με τις απαραίτητες φυσικά δόσεις υπερβολής που συνηθίζει άλλωστε σε κάθε έκφανση της ιδιωτικής και δημόσιας ζωής του το πληθωρικό ζευγάρι.

Κατενθουσιασμένη και στο Facebook- και δεν το κρύβει όταν γράφει για τον best husband ever! 


Αμέτρητα τριαντάφυλλα και τούρτα με χρυσάφι

Ο Αλκης Δαυίδ κατάφερε να κρατήσει τελείως μυστικό το πάρτυ και, όπως αποκάλυψε αργότερα η Τζένιφερ Στάνο, το μόνο που της είχε ζητήσει ο σύζυγός της ήταν να ντυθεί ανάλογα με τη βραδιά προκειμένου οι δυο τους να βγουν για φαγητό. Αυτό που θα επακολουθούσε, όμως, η Στάνο δεν θα μπορούσε να το φανταστεί ποτέ, όσο και εάν έχει συνηθίσει στις εξωφρενικές εκπλήξεις του Αλκη.

Ενα μπουκέτο κατακόκκινα τριαντάφυλλα συνόδευε το απαραίτητο πανάκριβο κόσμημα

 
Φορώντας μια εκθαμβωτικά σέξι και πολύχρωμη τουαλέτα, τράβηξε μερικές selfies με το κινητό της και κατόπιν μαζί με τον Αλκη αναχώρησαν με προορισμό κάποιο φιλικό σπίτι. Εκεί είχε στηθεί ένα μοναδικό σκηνικό: εκατοντάδες τριαντάφυλλα, αμέτρητα κόκκινα μπαλόνια πλεγμένα με χρωματιστά κρόσσια, δεκάδες μπουκάλια συλλεκτικής σαμπάνιας Dom Pérignon ήταν έτοιμα για άνοιγμα, ενώ η διακόσμηση που παρέπεμπε σε αυτοκρατορικό art de la table, με σερβίτσια από την πιο φίνα πορσελάνη κ.ά., ήταν κάτι που εξέπληξε ακόμα και τη συνηθισμένη σε αυτά σύζυγό του. «Ηταν όλα προσεγμένα ως την τελευταία λεπτομέρεια», σχολίασε η ίδια στο φιλικό τους περιβάλλον, τονίζοντας ότι «ο Αλκης έχει το μοναδικό χάρισμα να κάνει την κάθε μέρα μου να φαντάζει μοναδική. Διαθέτει υψηλό γούστο, ατελείωτο κέφι και δεν υπολογίζει κανένα υλικό κόστος προκειμένου να κάνει ευτυχισμένους αυτούς που αγαπάει. Ηταν τα ωραιότερα γενέθλια της ζωής μου».


Ο Αλκης Δαυίδ after party στην είσοδο της έπαυλής του



Το ζευγάρι κατέφτασε στο πάρτυ-έκπληξη με τη λευκή Bentley, δώρο γάμου του Αλκη προς τη Στάνο και η αδιαφορία για το κόστος φάνηκε αμέσως- τόσο από το φαγητό όσο και από την τούρτα γενεθλίων. Το μενού της βραδιάς είχε συνδυασμό των καλύτερων θαλασσινών με τα πλέον εκλεκτά κρεατικά, την ετοιμασία των οποίων είχαν αναλάβει κορυφαίοι σεφ του Χόλιγουντ, ενώ η τούρτα μόνο ως υπερπαραγωγή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, καθώς έμοιαζε με γαμήλια.



Ηταν πολυώροφη και δημιουργήθηκε κατόπιν ειδικής παραγγελίας από το πανάκριβο «Royal Cakes», το οποίο εμπιστεύονται μεγιστάνες αλλά και Χολιγουντιανοί σταρ. Επιβεβαιώνοντας μάλιστα την άποψη ότι όποιος έχει πολύ πιπέρι ρίχνει και στα λάχανα, είχε στολιστεί με πάμπολλα λεπτά φύλλα χρυσού. Το «happy birthday» συνοδεύτηκε από σαμπάνια, χειροκροτήματα και, φυσικά, το καθιερωμένο δώρο, ένα υπέροχο κόσμημα.
Με την επιστροφή στη βίλα του ζευγαριού, ακολούθησε το δεύτερο μέρος του επετειακού εορτασμού: η απέραντη έπαυλη ήταν και αυτή στολισμένη με ροζ και κόκκινα μπαλόνια, λουλούδια, αλλά και υφασμάτινες δημιουργίες στους ίδιους χρωματισμούς. Το γιορτινό ντεκόρ μπλεκόταν όμορφα με τους πανάκριβους πολυελαίους από γνήσια κρύσταλλα και τους επιβλητικούς art deco καθρέφτες.

Στο ίδιο της το σπίτι η Τζένιφερ Στάνο επρόκειτο να δοκιμάσει άλλη μiα μεγάλη έκπληξη: μια δεύτερη τούρτα, με κερί που έσβησε μαζί με τον Αλκη Δαυίδ, ανταλλάσσοντας για μία ακόμη φορά ευχές και φιλιά. Η τριαντάρα καλλονή δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι ήταν ό,τι ωραιότερο της έχει συμβεί, σε μια εποχή που η ίδια δείχνει απόλυτα προσηλωμένη στην ανατροφή των δύο παιδιών της.

 Μάλιστα, θέλοντας να ευχαριστήσει δημόσια τον άνδρα της, έγραψε στο προσωπικό της blog και στα social media ότι «ήταν μια υπέροχη έκπληξη και μια εξαιρετική βραδιά. Κυριάρχησαν η ομορφιά και τα πιο ευγενή συναισθήματα. Ολα αυτά, βέβαια, χάρη στον Αλκη, που για μένα είναι ο καλύτερος άνδρας του κόσμου, γι’ αυτό και τον ευχαριστώ για ό,τι κάνει»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης