Mia Khalifa: Γιατί το Ισλάμ θέλει να πάρει το κεφάλι της Νο1 πορνοστάρ του πλανήτη;

Mia Khalifa: Γιατί το Ισλάμ θέλει να πάρει το κεφάλι της Νο1 πορνοστάρ του πλανήτη;

Η πρώτη της ταινία κυκλοφόρησε στις αρχές του προηγούμενου Οκτωβρίου και μέχρι το τέλος του ίδιου μήνα είχε καταφέρει να γίνει η Νο1 του πλανήτη, ανεβαίνοντας με πρωτοφανή ευκολία στην κορυφή του PornHub

Mia Khalifa: Γιατί το Ισλάμ θέλει να πάρει το κεφάλι της Νο1 πορνοστάρ του πλανήτη;
Μia, δεν κάνει να κυκλοφορείς τέτοια ώρα έξω». «Mia, μην κάνεις παρέα με αγόρια». «Mia, πρέπει να σκύβεις το κεφάλι σου όταν σε κοιτάζουν οι άντρες». Αυτές ήταν οι πιο συχνές συμβουλές που άκουγε από τη μητέρα της στη Βηρυτό, η οποία έπαιζε και το ρόλο του πατέρα, μια και εκείνος δούλευε στην Αμερική, ψάχνοντας παράλληλα την κατάλληλη ευκαιρία για να πάρει μαζί του και την υπόλοιπη οικογένεια. Η Mia περίμενε με λαχτάρα να συμβεί αυτό, τραβώντας γραμμές στους τοίχους σαν τους φυλακισμένους. Αν δεν έφευγε, ένιωθε πως θα κατέληγε μια μαύρη σκιά που θα κυκλοφορούσε στους δρόμους της πόλης τοίχο τοίχο, μετρώντας με το βλέμμα της τα σπασμένα πλακάκια στα πεζοδρόμια. Η Mia δεν ανήκε εκεί. Δεν ενδιαφερόταν για τη γνώμη του κόσμου, δεν χωρούσε σε κανόνες. Η Mia δεν ήθελε απλά να ζήσει το αμερικανικό όνειρο, ήθελε να γίνει η ίδια το αμερικανικό όνειρο.

Στα 10 της χρόνια έφτιαξε τη βαλίτσα της και, μαζί με τη μαμά της, πήγε στην Αμερική. Δεν πήρε μαζί της παιχνίδια, «μόνο τα βιβλία του αγαπημένου μου Shakespeare». Πάντα διαφορετική. Οι φίλες της μετρούσαν τους σαράντα κλέφτες του Αλή Μπαμπά για να κοιμηθούν, εκείνη μάθαινε τα λόγια της Οφηλίας από τον Άμλετ. Οι φίλες της ονειρεύονταν γάμο και μαύρα σχέδια με χένα στο κορμί τους, εκείνη διψούσε για ελευθερία και τατουάζ.

Κλείσιμο


Στο Μοντγκόμερι της Αλαμπάμα δεν υπήρχε τίποτα και κανένας που θα τη σταματούσε όσο περίμενε τη μεγάλη ευκαιρία. Άριστη μαθήτρια, αγαπούσε την ιστορία περισσότερο από τα υπόλοιπα μαθήματα, σπούδασε στο πανεπιστήμιο και επέστρεψε στο σπίτι της με μπάτσελορ στις τέχνες. Παράλληλα δούλευε σε διάσημη αλυσίδα μπέργκερ, για να έχει τα δικά της χρήματα, τα οποία και ξόδευε σε σπάνιες εκδόσεις λογοτεχνικών βιβλίων και τα υπόλοιπα τα έβαζε στην άκρη για να συγκεντρώσει το ποσό ποy χρειαζόταν για την πλαστική στήθους που από μικρή ονειρευόταν. Ώσπου μια μέρα ένας πελάτης στο μπεργκεράδικο την πλησίασε και της πρότεινε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη βιομηχανία του πορνό. Την επομένη είχε κιόλας παρατήσει τους δικούς της και είχε μετακομίσει στο Μαϊάμι. Λίγο μετά, ξαπλωμένη στο τραπέζι ενός πλαστικού χειρουργού, μετρούσε αντίστροφα τη στιγμή που θα έκλεινε τα μάτια της και θα αποχαιρετούσε τα δύο μικροσκοπικά αχλάδια που είχε για στήθος.

Διαβάστε περισσότερα από το peoplegreece.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης