Chris Hemsworth: Πώς είναι από κοντά ο πιο σέξι άνδρας του κόσμου;

Chris Hemsworth: Πώς είναι από κοντά ο πιο σέξι άνδρας του κόσμου;

Υποδύεται ένα χάκερ αλλά μέχρι πρόσφατα δεν ήξερε ούτε τα βασικά από υπολογιστές. Είναι ο ωραιότερος άντρας του πλανήτη- σύμφωνα με το αμερικανικό People- αλλά στα 31 του είναι ένας οικογενειάρχης με τρία παιδιά που περνά τα Σαββατοκύριακα με τη γυναίκα του στο σπίτι, καλώντας φίλους και φτιάχνοντας σπιτικές πίτσες. Ποιος είναι τελικά ο Chris;

Chris Hemsworth: Πώς είναι από κοντά ο πιο σέξι άνδρας του κόσμου;
'Ενα βουητό ξεχύνεται από τη σουίτα του 14ου ορόφου του Four Seasons στο Λος Άντζε­λες. O Chris Hemsworth, o πιο σέξι άντρας της χρονιάς, σύμφωνα με το αμερικανικό People, δίνει συνε­ντεύξεις σε εκπροσώ­πους των MME από όλο τον κόσμο, ανά­μεσά τους και το ελληνικό People. Οι δημοσιογράφοι δεν σταματούν να σχο­λιάζουν «πόσο καυτός» και «πόσο κουλ τύπος» είναι ο 31χρονος Αυστραλός.

Είναι πολύ ψηλός, φτάνει το 1,93, φο­ράει μαύρο παντελόνι, μαύρα μποτάκια με λυτά κορδόνια και γκρι Τ-shirt. Στο αριστερό του χέρι, τέσσερα δερμάτινα βραχιόλια από σχοινιά και κορδόνια. Στα δάχτυλά του, ένα ασημένιο δαχτυλίδι αλλά και η βέρα του (είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Elsa Pataky και πατέρας τριών παιδιών, της 2,5 ετών India Rose και των 10 μηνών δίδυμων μικρών Tristan και Sasha). Σε μια αλυσίδα στο λαιμό του, το φυλαχτό του Αγίου Χριστόφορου, δώρο της γιαγιάς του.

Όταν τον ρωτώ πώς νιώθει που ανή­κει επισήμως στην κορυφή των ωραίων (όπως παλιότερα ο Brad Pitt, ο George Clooney και ο Hugh Jackman), μου απαντά γελώντας: «Για αυτό τον τίτλο ευθύνεται ο μάνατζέρ μου, που έπεισε κάποιους ότι είμαι όμορφος, αλλά και οι γονείς μου που έκαναν καλή δουλειά μαζί μου!». Αυτοσαρκάζεται με την κάθε ευκαιρία, χαμογελά εύκολα –και τότε τα μάτια του γίνονται ακόμα πιο γαλανά και σχιστά–, ενώ στα κομπλιμέ­ντα κοκκινίζει.

Κλείσιμο
Ο ρόλος του στη μακροβιότερη σα­πουνόπερα της Αυστραλίας, το Home and Away, ήταν αυτός που του χάρισε τον τίτλο του απόλυτου teen idol στη χώρα του. «Για πολλά χρόνια χτυπούσα πόρτες για να βρω δουλειές και τώρα βρίσκομαι στο σημείο να επιλέγω τις ταινίες που θα παίξω. Είναι πραγματική πολυτέλεια. Είμαι πάρα πολύ ευγνώ­μων. Είναι όνειρο να μπορείς να επιλέ­γεις εσύ τις δουλειές σου και όχι να περιμένεις στην ουρά για ένα ρόλο» παραδέχεται ο ηθοποιός, που έγινε δι­άσημος μετά το ρόλο του Thor στην ομώνυμη ταινία των Marvel Studios.



Γεννήθηκε στη Μελβούρνη, αλλά με­γάλο μέρος των παιδικών του χρόνων το πέρασε στο Bulman, ένα χωριό Αβοριγί­νων (Αυστραλών ιθαγενών), όπου μετα­κόμισε με τους γονείς και τους δύο αδελφούς του (η μητέρα του, Leonie, ήταν καθηγήτρια αγγλικών και ο πατέ­ρας του, Craig, κοινωνικός λειτουργός). Όπως έχει πει σε συνεντεύξεις του, θυ­μάται τον εαυτό του να παίζει περιτρι­γυρισμένος από άγρια ζώα, αλλά σήμερα, που έχει δει το Χόλιγουντ από μέσα, καταλήγει χαριτολογώντας πως «Το Χόλιγουντ είναι πολύ πιο άγριο από τους κροκόδειλους και τα βουβάλια. Θέλει και συζήτηση;». Με μόλις επτά χρόνια πορείας στη Μέκκα του κινημα­τογράφου, έχει ήδη καταφέρει να ξεχω­ρίσει. Γνωρίζει ότι όλα τού ήρθαν γρήγορα και με αφοπλιστική ειλικρίνεια παραδέχεται: «Φυσικά και φοβάμαι μή­πως τελειώσει αυτό που ζω και για αυτό είμαι σε διαρκή κίνηση. Θέλω να μα­θαίνω, να εξελίσσομαι, να βελτιώνομαι».

Για την ώρα, πάντως, δεν έχει λόγο να ανησυχεί, αφού παραγωγοί και σκηνο­θέτες βλέπουν στο πρόσωπό του ένα νέο Brad Pitt. Όταν του το λέω, δεν μπο­ρεί να κρύψει τη χαρά του: «Σε ευχαρι­στώ! Ο μάνατζέρ μου πολύ θα ήθελε να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Μακάρι, κάποια στιγμή, να φτάσω τον Brad».

Η συνάντησή μας γίνεται με αφορμή τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ται­νία Blackhat. Μάλιστα, ο σκηνοθέτης Michael Mann –όπως μου αποκάλυψε λίγο νωρίτερα, όταν τον συνάντησα–, για να τον πείσει να παίξει στο έργο, ταξί­δεψε έως την Κόστα Ρίκα, όπου ο Chris έκανε διακοπές με την οικογένειά του. «Ο Chris έχει το ίδιο πάθος και ορμή για τη δουλειά του, με αυτό που έχουν οι πιο σκληροπυρηνικοί συνδικαλιστές» μου είπε ο σκηνοθέτης.

Στο Blackhat υποδύεται ένα χάκερ που βρίσκεται στη φυλακή και κάποια στιγμή καλείται να συνεργαστεί με την κυβέρνηση, αναζητώντας τον υποκι­νητή μιας κυβερνο-επίθεσης που απει­λεί την ανθρωπότητα. Έναν ήρωα που, όπως ο Chris παραδέχεται, τον μύησε σε άγνωστους για εκείνον κόσμους. «Στην αρχή ήμουν εντελώς άσχετος με τους υπολογιστές και έπρεπε να διδαχτώ τα απολύτως βασικά!». Το πιο ενδιαφέρον, όμως, κομμάτι της έρευνας για το ρόλο ήταν οι επισκέψεις που έκανε μαζί με τον Michael Mann σε φυλακές. «Επισκε­φτήκαμε διάφορα σωφρονιστικά ιδρύ­ματα και συζήτησα για πολλές ώρες με φυλακισμένους. Έπρεπε να μάθω να σκέφτομαι όπως αυτοί οι άνθρωποι, να καταλάβω τη νοοτροπία τους και να δω από κοντά τη ζωή της φυλακής. Μια πραγματικότητα πολύ διαφορετική από τη δική μου».

Η αλήθεια είναι πως η δική του πραγματικότητα, όταν τα φώτα σβή­νουν, είναι πολύ κανονική. Ακόμα και η εικόνα του ωραίου, περιζήτητου και (πιθανότατα) νάρκισσου ανατρέπεται, όταν ομολογεί πως δεν έχει υπάρξει καθόλου «κακομαθημένος» από τις γυ­ναίκες. «Η μόνη γυναίκα που με καλο­μαθαίνει είναι η Elsa, η σύζυγός μου, και πραγματικά το απολαμβάνω. Μας αρέσει να περνάμε πολλές ώρες μαζί. Γυμναζόμαστε παρέα, κάνουμε σερφ, παίζουμε μποξ και φυσικά απολαμβά­νουμε και τις χαλαρές μας οικογενεια­κές στιγμές στο σπίτι».




Η Ισπανίδα ηθοποιός Elsa Pataky και ο Chris Hemsworth γνωρίστηκαν το Σεπτέμβριο του 2010, καθώς είχαν τους ίδιους μάνατζερ, και μόλις τρεις μήνες αργότερα παντρεύτηκαν στο εξωτικό νησί Σούμπα της Ινδονησίας. Σήμερα έχουν τρία παιδιά, μάλιστα τα δίδυμα αγοράκια τους γεννήθηκαν μόλις τον περασμένο Μάρτιο. Είναι 31 ετών και ήδη οικογενειάρχης. «Ξέρεις, οι γονείς μου παντρεύτηκαν πολύ μικρότεροι απ’ ό,τι εγώ. Ίσως άργησα κιόλας… Πά­ντα ήθελα να κάνω οικογένεια. Τα αδέλφια μου κι εγώ μεγαλώσαμε με πολλή αγάπη από τους γονείς μας, νιώ­θαμε ασφάλεια αλλά και τη σιγουριά ότι μπορούμε να εξερευνήσουμε τον κό­σμο όπως ονειρευόμασταν. Ακριβώς αυτό θέλω να προσφέρω και στα δικά μου παιδιά: Να περνάνε όμορφα, να έχουν σεβασμό απέναντι στους άλλους, αλλά και να διασκεδάζουν». Τόσο ο Chris όσο και η σύζυγός του αφιερώ­νουν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν στα παιδιά τους. «Με την Elsa έχουμε αποφασίσει να μη δουλεύουμε την ίδια περίοδο, έτσι ώστε να μην είμαστε ταυ­τόχρονα απασχολημένοι. Ασχολούμα­στε πολύ με τα παιδιά μας» εξηγεί.

Όταν δεν έχει γυρίσματα, ο χρόνος του μοιράζεται ανάμεσα στην Elsa και τα παιδιά, με άφθονες ώρες σερφ (είναι το αγαπημένο του σπορ) και γυμνα­στική. Είναι αλήθεια ότι ο κολλητός του, Matt Damon, τον συμβούλευσε πως, για να είναι ευτυχισμένος, είναι καλύτερα να έχει μια «βαρετή ζωή»; Ο Chris γελάει ξανά. «Ο Matt, λέγοντας “βαρετή”, εννοούσε χωρίς εξάρσεις. Μου είπε να μη γυρνάω από τα κλαμπ στις 4.00 το πρωί, να μην αναλώνομαι. Η καλύτερη συνταγή για να μείνεις φυ­σιολογικός είναι να εκτιμάς αυτό που έχεις, να πατάς στη γη και να μην προ­σπαθείς να υποδυθείς κάτι άλλο από αυτό που είσαι, γιατί τότε θα “καείς” και θα χάσεις την ισορροπία σου. Ξέ­ρεις κάτι; Έχει δίκιο!» μου λέει κοιτώ­ντας με στα μάτια. Λίγο πριν τον αποχαιρετήσω, αναρωτιέμαι αν ο ισορ­ροπημένος Chris υπήρξε ποτέ ατίθα­σος. «Όχι ακριβώς, απλά δεν ήθελα να πηγαίνω στο σχολείο και να μου λένε τι να κάνω. Αυτό φυσικά προκαλεί κά­ποια προβλήματα, αλλά μη φανταστείς τίποτα πολύ φοβερό!».

Διαβάστε περισσότερα στο PEOPLE που κυκλοφορεί μαζί με το ΘΕΜΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης