Παναγιώτης Πετράκης: «Πίσω από τις πολλές selfies κρύβονται ανασφάλειες και φόβοι»

Παναγιώτης Πετράκης: «Πίσω από τις πολλές selfies κρύβονται ανασφάλειες και φόβοι»

Το ελάττωμα που διόρθωσε, ο λόγος που δεν μιλάει για τα προσωπικά του και η επιλογή του ν'απέχει από τα social media!

 Παναγιώτης Πετράκης: «Πίσω από τις πολλές selfies κρύβονται ανασφάλειες και φόβοι»
«Ήθελα να είμαι αρεστός και αγαπητός σε όλους»
Όταν κάνεις μια δουλειά που σε εκθέ­τει στη δημοσιότητα, είναι λογικό τα media να ασχοληθούν μαζί σου. «Στο παρελθόν είχα ένα ελάττωμα: Ήθελα να είμαι αρεστός και αγαπητός σε όλους, πράγμα αδύνατο, διότι κάποιος απλά δεν θα πηγαίνει τη μούρη σου ή τον τρόπο που μιλάς. Πολλές φορές, έβγαιναν δη­μοσιεύματα (επί το πλείστον ανυπό­γραφα) που δήλωναν πως δεν με γουστάρουν. Παλιά με πλήγωναν. Τώρα, θα δώσω σημασία σε μια αρνητική κρι­τική, μόνο αν νιώσω πως έχει γραφτεί με πρόθεση να διορθωθώ, είτε ως καλλιτέ­χνης είτε ως άνθρωπος».

Τα προσωπικά του φροντίζει να τα προφυλάσσει από τη δημόσια έκθεση και εξηγεί το γιατί. «Η προσωπική μου ζωή αφορά μόνο εμένα και τους ανθρώπους που την απαρτίζουν. Στο ευρύτερο κοινό αφορά αυτό που κάνω στη δουλειά μου». Εκτός από μια πολύ ωραία φωνή, διαθέ­τει μια εξίσου ωραία εμφάνιση. Το τελευταίο διάστημα έχει καταπιαστεί με την καλλισθενική γυμναστική (ασκήσεις μόνο με το βάρος του σώματος για μυϊκή ενδυνάμωση).

Κλείσιμο


Παρόλο που οι περισσότεροι συνά­δελφοί του έχουν έντονη παρουσία στα social media, για τον ίδιο αυτός ο τρόπος επικοινωνίας με το κοινό δεν είναι το κα­λύτερό του. «Έχω μια σελίδα στο Facebook που συν-διαχειρίζομαι μαζί με κάποια παιδιά που την έχουν δημιουρ­γήσει με πολλή αγάπη, αλλά γενικά δεν το έχω με αυτά. Βαριέμαι. Το να έχεις Facebook, Instagram και Twitter μου φαί­νεται too much. Πόση ώρα θα πρέπει να καταναλώσεις σε αυτό το πράγμα; Έχω την αίσθηση πως η μεγάλη ενασχόληση με τα social media στρέφεται εναντίον της προσωπικής επαφής. Πίσω από τις πολ­λές selfie και χαρούμενες φωτογραφίες κρύβονται ανασφάλειες και φοβίες».

Διαβάστε περισσότερα στο PEOPLE που κυκλοφορεί μαζί με το ΘΕΜΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης