Νόνη Δούνια: «Είμαι μαχητής»

Νόνη Δούνια: «Είμαι μαχητής»

Με θέα τη μαρίνα Ζέας και το απέραντο γαλάζιο, η Νόνη Δούνια ξετυλίγει τη ζωή της, μιλάει για το μέλλον, εξηγεί τους λόγους που την έκαναν να πει το «ναι» στην πρόταση να βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

 Νόνη Δούνια: «Είμαι μαχητής»
«Δεν γίνεται να αρέσω σε όλους»
Από την ημέρα που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά της στις βουλευτικές εκλογές, αρκετά sites στο διαδίκτυο επανέφεραν στο προσκήνιο φωτογρα­φίες της Νόνης Δούνια από το πα­ρελθόν, να ποζάρει για lifestyle περιοδικά της εποχής. Βέβαια, τις συ­γκεκριμένες φωτογραφίες συνοδεύουν και σχόλια τύπου «Κα-Νό-νη Δούνια».


Κλείσιμο

Αυτό είναι κάτι που δεν της κάνει εντύ­πωση. «Είναι κάτι αναμενόμενο. Το περίμενα. Πάντα θα υπάρχουν άνθρω­ποι που θα προσπαθούν να σε μειώ­σουν και να σε ενοχλήσουν με κάποιον τρόπο. Πάντα θα υποστηρίζω τις επι­λογές μου. Εργαζόμουν ως μοντέλο είκοσι χρόνια και δεν πρόκειται ποτέ να πω ότι μετάνιωσα για τις φωτογραφί­σεις. Ήταν ένα κομμάτι της δουλειάς μου και οι επιλογές μου έγιναν με τα τότε δεδομένα. Αν κάποιος θέλει να με πολεμήσει, είναι αναμενόμενο πως θα χρησιμοποιήσει αυτές τις φωτογρα­φίες», ξεκαθαρίζει σε αποκλειστική συνέντευξή της στο People και καταλήγει: «Οι περισσότεροι προτιμούν να αναδημοσιεύσουν ή να σχολιάσουν μια φωτογραφία πριν από είκοσι χρόνια από το να κάνουν το ίδιο για μια εθελοντική δράση».

«Από τη στιγμή που έγινα μαμά, αφοσιώθηκα 100% στα παιδιά»

Το 2002, η Νόνη Δούνια γνωρίζεται με το σύζυγό της, Κυριάκο Μουρατίδη, το 2004 παντρεύ­ονται και το 2005 κάνουν το πρώτο τους παιδί, τον Στάθη. Ένα χρόνο μετά, έρχεται στον κόσμο και η κόρη τους. Κάπου εκεί, σταματάει και η καριέρα της στο μόντελινγκ. «Είμαι τελειομανής και πιστεύω πως πρέπει να αφιερώνε­σαι σε ό,τι κάνεις. Τότε επέλεξα πως θα αφοσιωθώ στα παιδιά μου. Είχα κάνει τον κύκλο μου και ήμουν στο πικ. Τότε πρέπει να αποσύρεται κάποιος. Όταν έχει ακόμη ζήτηση. Ως άνθρωπος ήμουν καλυμμένη, είχα ολοκληρώσει την καριέρα μου και αποφάσισα να αφι­ερωθώ στη μητρότητα, που είναι ό,τι πιο σημαντικό στη ζωή μιας γυναίκας», εξομολογείται σε αποκλειστική συνέντευξή της στο People.

Μεγάλωσε με δύο εξαιρετικούς γο­νείς και έναν αδελφό που τη λατρεύει. Ποτέ, όμως, δεν έλεγε πως είναι το όνειρό της να παντρευτεί. «Απλά βρήκα τον άνθρωπο που ερωτεύτηκα και το ένιωσα. Είμαι παραδοσιακή και δεν θα έκανα ποτέ ένα γάμο για το θε­αθήναι. Ο άντρας μου με έλκυε σαν εικόνα και σαν προσωπικότητα από την πρώτη στιγμή» λέει με τρυφερό­τητα. Η γνωριμία της με τον Κυριάκο Μουρατίδη μετρά από το 2002, ενώ επίσημα ζευγάρι έγιναν ύστερα από λίγους μήνες, όταν βρέθηκαν τυχαία σε ένα πάρτι ομίλου.



Από τότε που έγινε μητέρα, πρώτη προτεραιότητα έχουν πάντα τα δύο της παιδιά ο Στάθης, 9, και η Ζαφειρία, 8 ετών. «Ακολουθώ το πρόγραμμα των παιδιών. Με το που ανοίγουν τα σχο­λεία, θέλω να εί­μαι δίπλα τους σε όλα» εξηγεί. «Πι­στεύω πως η πολιτεία οφείλει να προστατεύει το θεσμό της οικογένειας και να παρέχει κάθε δυνατή διευκόλυνση στις μητέρες και το έργο που επιτελούν» μου λέει. Ο ερχομός ενός τρίτου παιδιού ακούγεται ως ένα απίθανο σενάριο στη ζωή της; «Αν ήμουν πιο μικρή και είχα γνωρίσει το σύζυγό μου νωρίτερα, πιστεύω πως θα είχαμε κάνει τρίτο παιδί. Αυτή τη στιγμή δεν το νομίζω».



Αν και ένα από top models των 90s, δεν έκανε ποτέ ιδιαίτερη παρέα με αν­θρώπους της showbiz. «Οι στενοί μου φίλοι είναι από το σχο­λείο, την κολύμβηση, το πόλο και το μπα­λέτο. Σαφώς και έχω κάνει φιλίες από την εποχή του μόντελινγκ, αλλά είναι μετρημένες στα δάχτυλα. Αυτό που αναπολώ από εκείνη την εποχή είναι οι στιγμές στα παρασκήνια των επιδείξεων, όπου γι­νόμασταν μια όμορφη μεγάλη παρέα. Νιώθω τυχερή που έχω φίλους που σε όλα τα σημαντικά γεγονότα της ζωής μου είναι δίπλα μου».

Διαβάστε περισσότερα στο PEOPLE που κυκλοφορεί μαζί με το ΘΕΜΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης