Με το στυλ επι-κεφαλής

Με το στυλ επι-κεφαλής

Το κομψότατο «Cut n’ Tint» στο Κολωνάκι, αλλά και το νεότερο αδελφάκι του στο Χαλάνδρι έχουν καταφέρει να συνδυάσουν την εμπειρία με τη φαντασία, τις νέες τάσεις με τη διαχρονικότητα και τη δημιουργική δεξιότητα με το πηγαίο ταλέντο

Με το στυλ επι-κεφαλής
 Δεν χρειάζεται να έχεις κάποια καλά κρυμμένα μυστικά για την απαιτητική πελατεία ενός επιτυχημένου διαχρονικά κομμωτηρίου. Αρκεί κάθε κόμμωσή του να είναι μια φροντισμένη εκφραστική δημιουργία, κάθε κούρεμα να γίνεται προσωπικό καλλιτεχνικό στυλ και κάθε βαφή να αποτελεί την τελευταία πινελιά σε μια ολοκληρωμένη αισθητική παρέμβαση.  

Το κομψότατο «Cut n’ Tint» που λειτουργεί στο Κολωνάκι εδώ και 15 χρόνια, αλλά και το νεότερο ευχάριστα καλόγουστο αδελφάκι του στο Χαλάνδρι έχουν καταφέρει να συνδυάσουν την εμπειρία με τη φαντασία, τις νέες τάσεις με τη διαχρονικότητα και τη δημιουργική δεξιότητα με το πηγαίο ταλέντο. Αναπόφευκτα, αυτό το μείγμα ποιό­τητας, πρωτοτυπίας και στυλ έχει γίνει ο αγαπημένος τόπος ανανέωσης και καλλωπισμού για γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας που φροντίζουν την εμφάνιση της κόμης τους μέχρι τελευταίας τρίχας. 

Ιδιοκτήτης και των δύο κομμωτηρίων -σε Κολωνάκι και Χαλάνδρι- είναι ο Αργύρης Ευαγγελίου, τον οποίο συναντήσαμε στον μοντέρνο και καλαίσθητα φιλόξενο χώρο του κομμωτηρίου του στο Κολωνάκι. Σε ένα άνετο και ζεστό περιβάλλον, στο οποίο κυριαρχούν το ξύλο και το γυαλί, κινείται διακριτικά και φιλικά το εξειδικευμένο προσωπικό, πρόθυμο να εξυπηρετήσει με επιμελημένο γούστο τις επιλογές κάθε πελάτη. Με αισθητικό ταλέντο, άψογη τεχνική και ακρίβεια, αλλά και ποιοτικά υλικά, οι ευρηματικοί κομμωτές του διακρίνονται για την αγάπη τους στο ωραίο, στο αρμονικό και το καλαίσθητο. Γνωρίζουν, άλλωστε, ότι το στυλ επιτρέπει τα πάντα χωρίς συμβιβασμούς, ενώ η κλασική κομψότητα παραμένει διαχρονική αξία. Γι’ αυτό και το «Cut n’ Tint» έχει γίνει συνώνυμο της κομμωτικής αίγλης, τόσο για το ευφάνταστο στυλ όσο και για το αναγνωρισμένο κύρος του. 


Κλείσιμο

 Με 30 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον χώρο, είναι φυσικό από τα καλλιτεχνικά επιδέξια χέρια του ιδιοκτήτη και του πεπειραμένου προσωπικού του να έχουν περάσει πολλά διάσημα κεφάλια, τόσο των σελέμπριτι της σόουμπιζ όσο και των επωνύμων του επιχειρηματικού κόσμου της Αθήνας, οι οποίοι τους εμπιστεύονται τυφλά. Κάνοντας μια μίνι ανασκόπηση στις τρεις δεκαετίες του στην κομμωτική τέχνη, ο Αργύρης Ευαγγελίου τονίζει: «Το 1980 οι γυναίκες κατασκήνωναν στην κυριολεξία στο κομμωτήριο, μια που η έξαρση της μόδας πρόσταζε περμανάντ και οι γραμμές και το στυλ των κουπ και των χτενισμάτων δεν ήταν και τόσο απλοποιημένα.

Το 1990 άρχισαν τα fantasy χτενίσματα, με πιασμένα μαλλιά-υπερπαραγωγή, όπως λέγαμε τότε. Από το 2000 και μετά τα χτενίσματα άρχισαν να απλοποιούνται. Δίνουμε πλέον έμφαση στην υγεία των μαλλιών, καθώς τις προηγούμενες δεκαετίες λόγω των σκληρών για την τρίχα χημικών διαδικασιών συναντούσαμε συχνά ταλαιπωρημένα έως και κατεστραμμένα μαλλιά. Τώρα κάνουμε σωστή χρήση και όχι κατάχρηση του κομμωτηρίου». Τι πρέπει να προσέχει μια γυναίκα για να μην έχει κατεστραμμένα μαλλιά; «Το μυστικό για υγιή μαλλιά είναι η περιποίηση. Οι διάφορες θεραπείες, όπως αυτή της κερατίνης, είναι πολύ σημαντικές. Επίσης καλό είναι να χρησιμοποιούμε τα σωστά αλλά κυρίως οικολογικά προϊόντα, να κόβουμε τα μαλλιά μας τουλάχιστον έξι φορές τον χρόνο, να τους βάζουμε λάδι και μετάξι, αλλά και μάσκες μαλλιών, και τέλος να έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι κάποια πράγματα γίνονται μόνο στο κομμωτήριο».

Το κυριότερο προσόν των «Cut n’ Tint» είναι οι άνθρωποί τους. Οι υπεύθυνοι για κάθε εργασία πάνω στο κεφάλι σου σε ρωτούν πάντα προτού ξεκινήσουν τι να κάνουν και ακούνε με προσοχή τι έχεις να τους πεις. Σέβονται οποιαδήποτε επιθυμία σου, είτε αυτή είναι να κόψεις απλώς λίγο τις άκρες είτε να κάνεις κάποια αλλαγή στο λουκ σου, και ξεκινούν να κάνουν τα ταχυδακτυλουργικά τους ήρεμα και γλυκά, προτείνοντάς σου πάντα την καταλληλότερη λύση για τον δικό σου τύπο μαλλιών. Η σιγουριά για ένα όμορφο αποτέλεσμα είναι αυτό που κάνει τον πελάτη να χαλαρώνει πραγματικά. Και φυσικά να επιστρέφει πάντα εκεί. Η είσοδος στον κόσμο της ομορφιάς ξεκινά από τον λουτήρα, εκεί όπου μπορεί κανείς να απολαύσει ένα από τα καλύτερα μασάζ της πόλης, ισάξιο με εκείνα των μεγαλύτερων spa. Ακολουθούν οι θεραπείες που χαρίζουν στα μαλλιά τα χαρακτηριστικά που επιθυμεί κάθε γυναίκα αλλά και οι άνδρες: στιλπνότητα, λάμψη και υγεία.  

Το δεύτερο κομμωτήριο «Cut n’ Τint» στο Χαλάνδρι έκανε πριν από έναν χρόνο την εμφάνισή του στη λεωφόρο Κηφισίας και έχει αποκτήσει ήδη σταθερή πελατεία στα βόρεια προάστια, αφού βρίσκεται στο ύψος του Παλαιού Ψυχικού και της Φιλοθέης. Εδώ ο Αργύρης Ευαγγελίου και ο Δημήτρης Γεωργίου έχουν δημιουργήσει ένα μοναδικό σαλόνι κομμωτικής πλημμυρισμένο από φως, εξοπλισμένο με αναπαυτικές πολυθρόνες που σου προσφέρουν την καλύτερη χαλαρή διάθεση. Η φιλικότητα και αίσθηση χιούμορ του προσωπικού, με κριτήριο πάντα να σε κάνει να νιώθεις σαν στο σπίτι σου, είναι στα συν του.



«Cut n’ Tint», Νεοφύτου Βάμβα 4, Κολωνάκι, τηλ.: 210 7232449 και λεωφ. Κηφισίας 184Α, Χαλάνδρι, τηλ.: 210 6773512

Ο συνιδιοκτήτης Δημήτρης Γεωργίου ανέλαβε να μας ενημερώσει για τις δύο βασικές φετινές τάσεις στα μαλλιά: «Αναμφισβήτητα, η νέα μόδα είναι τα καρέ σε όλα τα μήκη, ανάλογα με τον τύπο κάθε γυναίκας, ενώ στα μακριά μαλλιά έχουμε φέτος έντονο φιλάρισμα». Οπως εξηγεί, μεγάλη σημασία σε ένα κομμωτήριο έχουν οι βαφές που χρησιμοποιούνται, ο colorist ή αλλιώς ο τεχνίτης, αλλά και η περιποίηση που χρειάζεται το μαλλί μετά τις όποιες εργασίες. Ο εξαιρετικός Λάμπρος Καρατζάς απαντά σε όλες τις ερωτήσεις μας γύρω από τις τάσεις του φετινού χειμώνα στις βαφές: «Αυτή την περίοδο στο προσκήνιο βρίσκονται οι παστέλ και γήινες αποχρώσεις, με τα έντονα ξανθά να έχουν αποχωρήσει. Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το ροζ, το κοραλλί, τα χάλκινα και τα γήινα. Επίσης έχουν βγει καινούριες τεχνικές, όπως το colour ID, με το οποίο η πελάτισσα αποκτά τη δική της χρωματική ταυτότητα, αφού μπορούμε να περάσουμε πολλές αποχρώσεις συγγενικές μεταξύ τους πάνω σε ένα χρώμα κι έτσι το αποτέλεσμα είναι μοναδικό».

Τα κομμωτήρια «Cut n’ Tint» συνδυάζουν αυτό που θέλουν όλοι σε μια συμπαγή ταυτότητα: όμορφο περιβάλλον, εξαιρετικές value for money υπηρεσίες και μοναδικά δημιουργικά στυλ για κορυφαίες λαμπερές εμφανίσεις, αντάξιες της ξεχωριστής προσωπικότητας του καθενός.   
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης