Το πρωί ηθοποιός, το βράδυ ιδιοκτήτης μπαρ

Το πρωί ηθοποιός, το βράδυ ιδιοκτήτης μπαρ

Κάνει τον σερβιτόρο, τον μπάρμαν, τον DJ, σηκώνει τραπέζια, καθαρίζει ποτήρια. Δεν είναι το παιδί για όλες τις δουλειές. Είναι ο ιδιοκτήτης του νέου ατμοσφαιρικού μπιστρό στην Ηπίτου. Κι αν δεν μπορείτε να τον δείτε από κοντά να υποδύεται τον Τομ Κρουζ στο «Cocktail», μικρό το κακό. Το 2015 θα τον απολαύσετε στη μεγάλη οθόνη. Ισως και στη μικρή…

Το πρωί  ηθοποιός, το βράδυ  ιδιοκτήτης μπαρ
Ο φωτογράφος τον φώναζε «Στάθη» και αυτό καθόλου δεν τον πείραξε, τουναντίον, το διακωμώδησε. Τον ξύπνησα δυο-τρεις φορές για να κανονίσουμε το ραντεβού μας - ούτε αυτό τον πείραξε. Ο εξωστρεφής πλακατζής της τηλεόρασης δεν έχει καμία σχέση με τον χαμηλών τόνων άνδρα που συναντώ. «Είμαι ντροπαλός. Κοκκινίζω όταν έρχονται κοπέλες και μου ζητούν να φωτογραφηθούμε. Είμαι αρκετά συνεσταλμένος και χαμηλών τόνων», παραδέχεται επιβεβαιώνοντας την πρώτη εντύπωση που αποκομίζω. Πώς μπορεί να δηλώνει ντροπαλός και να εκτίθεται στην τηλεόραση; «Μα δεν το κάνω για τη δημοσιότητα. Είναι λίγο παρεξηγημένος χώρος. Δεν δουλεύεις στην τηλεόραση για να δεις τον εαυτό σου εξώφυλλο στα περιοδικά. Το κάνεις για να σε σταματήσει κάποιος στον δρόμο και να σου πει ότι του κράτησες συντροφιά και τον έκανες να γελάσει σε μια δύσκολη στιγμή του. Ή τουλάχιστον έτσι λειτουργώ εγώ». Οπότε του φάνηκε παράξενο όταν τα περιοδικά τού κόλλησαν την ταμπέλα του ωραίου; «Δεν πιστεύω ότι ήμουν ποτέ “ο ωραίος”, το “sex symbol”. Πιστεύω ότι πάντοτε ήμουν “ο πλακατζής”». 
Πώς βρέθηκε στην Ηπίτου να δουλεύει από το πρωί ως το βράδυ παρόλο που είναι ιδιοκτήτης του νέου μπαρ της περιοχής; «Μεγάλωσα στο κέντρο. Το αγαπώ πολύ. Εδώ βγαίνω άπειρα χρόνια. Δούλευα χρόνια στο “Rock ’n’ Roll, τα τελευταία χρόνια είχα κι ένα μπαρ στο Χαλάνδρι. Αποφάσισα λοιπόν με δύο φίλους, τον Γιάννη Γεωργιάδη και τον Ανδρέα Χουνδουράκη, να φτιάξουμε ένα μπιστρό στην Αθήνα που να θυμίζει κάτι από τα αντίστοιχα του Παρισιού. Να αποκτήσει η Ηπίτου ευρωπαϊκό αέρα. Κι έτσι φτιάξαμε το "Ipitou". Είναι ωραία η γειτονιά μας». 

Από το «Rock ’n’ Roll» στης... Ιοκάστης 
Εχοντας ζήσει τις θρυλικές νύχτες του «Rock ’n’ Roll», του φαίνεται υποτονική η σημερινή νυχτερινή ζωή της Αθήνας; «Οχι. Ισως αποσύρθηκαν οι παλαιότερες γενιές. Παντρεύτηκαν κι έκαναν παιδιά. Εκείνα τα παιδιά του “Rock ’n’ Roll” έρχονται τώρα τα πρωινά και παραγγέλνουν τσάι. Μεγαλώσαμε όλοι. Αλλά τώρα τελευταία ανεβαίνει η νύχτα ξανά. Βγήκαν μπροστά οι νεότεροι. Δεν πονάει η νύχτα παρά την κρίση. Επίσης βλέπω ότι το κέντρο της Αθήνας ανεβαίνει συνεχώς. Ξέρεις τι συμβαίνει με το μαγαζί; Το βρίσκουν εύκολα οι τουρίστες, ενώ οι Αθηναίοι σιγά-σιγά ανακαλύπτουν το στενό της Ηπίτου. Δεν φοβηθήκαμε να επενδύσουμε τώρα. Αν δεν τολμήσεις μέσα στην κρίση, πότε θα το κάνεις; Τώρα γεννιούνται ευκαιρίες». Ο ίδιος στα 34 του πιστεύει ότι ήρθε η στιγμή να κάνει οικογένεια; «Θα δούμε», απαντά και ξεσπά σε γέλια.  Πώς βρέθηκε στην ταινία της Odeon «Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης»; «Με πήρε τηλέφωνο ο Βασίλης ο Μυριανθόπουλος και μου πρότεινε να κάνω ένα guest. Μου ζήτησε να υποδυθώ τον ρόλο ενός Ρώσου. Εγώ ήμουν κατάμαυρος, περισσότερο για Κουβανός έμοιαζα. Είχε χαβαλέ πολύ. Γελάσαμε».Τον κυνηγάει ακόμη η ατάκα «Σάββα, καφέ»; «Είχα κάνει διαφημιστικά και πριν το Euro, αλλά το 2004 η διαφήμιση με τον καφέ μού άνοιξε τον δρόμο για την τηλεόραση. Ετσι έκανα πολλές εκπομπές. Μου αρέσει η τηλεόραση. Είμαι σε συζητήσεις για κάτι καινούριο. Μέσω της τηλεόρασης επικοινωνώ με τον κόσμο, αν και οι περισσότεροι φοβούνται ότι θα τους κάνω κάποια φάρσα». 
Κλείσιμο
Ξεκουράστηκε αυτό το διάστημα που απέχει από την τηλεοπτική πραγματικότητα; «Πολύ. Βρήκα χρόνο για να έχω ζωή. Βέβαια πάντοτε είναι προτεραιότητά μου να έχω χρόνο για μένα. Να διαβάζω, να κάνω βόλτες με τη μηχανή μου, να κάνω ταξίδια, απλά πράγματα. Οση δουλειά κι αν έχεις, αν δεν βρεις χρόνο να απολαύσεις τη ζωή σου, δεν θα είσαι καλός στη δουλειά σου». 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης