Βίντεο σαρώνει σε views 21 χρόνια αφότου γυρίστηκε!

Βίντεο σαρώνει σε views 21 χρόνια αφότου γυρίστηκε!

Όταν η νίκη γίνεται αυτοσκοπός - Αν μη τι άλλο ο πρωταγωνιστής του βίντεο που θα δείτε δείχνει παροιμιώδη στοχοπροσήλωση και μετέρχεται όλα τα μέσα για να πετύχει το σκοπό του

Βίντεο σαρώνει σε views 21 χρόνια αφότου γυρίστηκε!
Πολλές φορές κάποιος πρέπει να περιμένει χρόνια μέχρι να κερδίσει την... αναγνώριση των άλλων. Για τον σκύλο που θα δείτε στο βίντεο της ιστορίας μας, χρειάστηκαν 21 ολόκληρα χρόνια (και μερικοί μήνες παραπάνω) μέχρι να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της προσπάθειας που καταβάλει για να κερδίσει έναν μάλλον ερασιτεχνικό αγώνα ταχύτητας.

Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας τα δίνει όλα για να κερδίσει. Στην αρχή προσπαθεί να τοποθετήσει το σώμα του με τέτοιο τρόπο ώστε να μπλοκάρει τον ανταγωνιστή του που μοιάζει ασταμάτητος και υπερπηδά το... σκυλίσιο εμπόδιο με ένα άλμα. Στη συνέχεια, ο «ήρωας» μας κυνηγάει τον αντίπαλό του, τον φτάνει λίγο πριν τη γραμμή του τερματισμού, τον σπρώχνει και τελικά τον γκρεμίζει. Και τότε τα καταφέρνει να τερματίσει πρώτος. Έστω κι αν έχει κάνει «ζαβολιά», έστω κι αν έχει κλέψει μπροστά στα μάτια όλων των ανθρώπων και των «συναθλητών» του που παρακολουθούν αποσβολωμένοι. Όλα για τη νίκη, όλα για τη δόξα.

Ο αγώνας έγινε πριν από 21 χρόνια και συγκεκριμένα την 1η Ιουνίου του 1993, αναρτήθηκε όμως στο YouTube την 25η Νοεμβρίου και μέσα σε τρεις ημέρες είναι ένα από τα δημοφιλέστερα βίντεο με περισσότερες από 500.000 προβολές. Αυτό που θα δείτε μάλλον δεν είναι αυτό έρχεται στο μυαλό των περισσοτέρων όταν θα ακούσουν τη λέξη κυνοδρομίες, είναι όμως ενδιαφέρον.

Κλείσιμο
Δείτε πώς κέρδισε τον αγώνα ταχύτητας ο ζαβολιάρης σκύλος:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης