Σίσσυ Παπατσώρη: Tο αγαπημένο μοντέλο πολλών Ελλήνων σχεδιαστών

Σίσσυ Παπατσώρη: Tο αγαπημένο μοντέλο πολλών Ελλήνων σχεδιαστών

Στα 22 της χρόνια η Σίσσυ Παπατσώρη θεωρείται ήδη η αγαπημένη μούσα των περισσότερων
νέων Ελλήνων σχεδιαστών. Και ενώ έχει σπουδάσει Παιδαγωγικά, η πασαρέλα φαίνεται ότι την έχει κερδίσει - τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον

Σίσσυ Παπατσώρη:  Tο αγαπημένο μοντέλο πολλών Ελλήνων σχεδιαστών
Ασχολήθηκε με το μόντελινγκ διότι πίστευε πως κάλυπτε όλες τις προδιαγραφές και επειδή ήθελε να προσθέσει ποικιλία στη φοιτητική καθημερινότητά της. Σύντομα, όμως, η Σίσσυ Παπατσώρη αντιλήφθηκε ότι πολύ πριν ασκήσει το επάγγελμα της δασκάλας έχει ήδη γίνει το αγαπημένο μοντέλο πολλών Ελλήνων σχεδιαστών.



«Οταν είσαι μόνο 20 ετών είναι ωραίο να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που είναι σχεδόν συνομήλικοί σου και έχουν όρεξη να κάνουν πράγματα»

Κλείσιμο
Η νέα γενιά των ταλαντούχων μετρ της μόδας την εμπιστεύτηκε, με αποτέλεσμα να βρεθεί π.χ. στο Παρίσι ως κεντρικό πρόσωπο της ολοκαίνουριας κολεξιόν του σχεδιαστή Miltos. Η Σίσσυ δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι με το «καλημέρα» νέα παιδιά θέλησαν να στηρίξουν πάνω της την καμπάνια των δημιουργιών τους.

«Οταν είσαι μόνο 20 ετών είναι ωραίο να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που είναι σχεδόν συνομήλικοί σου και έχουν όρεξη να κάνουν πράγματα», εξομολογείται η Σίσσυ Παπατσώρη. Τονίζει, δε, ότι «έχω συνεργαστεί σχεδόν με όλη τη νεότερη γενιά της ελληνικής μόδας και ομολογώ ότι έχω μείνει ενθουσιασμένη από τη δημιουργικότητα και την έμπνευσή τους. Μπορεί η οικονομική κρίση να αγγίζει και τον χώρο της μόδας, κάποιοι Ελληνες σχεδιαστές όμως δεν έχουν πάψει να ονειρεύονται και να παλεύουν για το καλύτερο».



Μαγιό, εσώρουχα και υψηλή ραπτική

Λόγω της ιδιαίτερης κατατομής του προσώπου της, αλλά και των εντυπωσιακών σωματομετρικών στοιχείων της, η Σίσσυ μετρά ατελείωτες ώρες στην πασαρέλα καθώς συγκαταλέγεται στα αγαπημένα μοντέλων των οίκων Kathy Heyndels, Athina Korda, Stylianos, Fia Fashion, Valtadoros κ.ά. Η απόφοιτη της Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρσουλίνων, σε ό,τι αφορά την έως τώρα καριέρα της στο μόντελινγκ, ξεχωρίζει ως πιο σημαντικές τις συνεργασίες της με την εταιρεία εσωρούχων Milena, καθώς και τις φωτογραφήσεις στις οποίες πρωταγωνίστησε για κάποια επώνυμα ελληνικά μαγιό. Η ίδια μάλιστα εξομολογείται πως εφόσον έχει κάνει σχεδόν τα πάντα στον χώρο της, δεν της απομένει τίποτε άλλο πλέον εκτός από τη μετοίκησή της στο εξωτερικό.

«Μέχρι αυτή τη στιγμή με εμπόδιζε η σχολή μου», εξομολογείται η Σίσσυ Παπατσώρη, συμπληρώνοντας ότι «τώρα που αποφοίτησα η Ευρώπη αποτελεί στόχο ζωής. Κάποια βήματα που είχα κάνει παλαιότερα στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα στην Τουρκία, δεν ευοδώθηκαν λόγω του ότι έπρεπε να επιστρέψω εδώ εξαιτίας υποχρεώσεων. Από εδώ και πέρα, όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Υπάρχει χρόνος και στόχος».



Μοντέλο που παρουσιάζει επίσης τη μόδα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η Σίσσυ Παπατσώρη θα πάρει το πτυχίο της τον Ιανουάριο, αλλά δεν πρόκειται επί του παρόντος να ασχοληθεί με τη διδασκαλία. Οπως παραδέχεται, μαθητές και μαυροπίνακας μπορούν να περιμένουν. «Ναι, η διδασκαλία με ενδιαφέρει, όχι όμως ακόμη. Είμαι μόνο 22 ετών και έχω μπροστά μου προκλήσεις που λέγονται “Μιλάνο”, “Νέα Υόρκη” και “Παρίσι”. Στη ζωή δεν πρέπει να αφήνεις απωθημένα, οπότε έχω αποφασίσει ότι πρώτα θα εξαντλήσω τις δυνατότητές μου σε αυτά τα μέρη και μετά βλέπουμε».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης