Ντορέττα Παπαδημητρίου: Καλύτερα δεν γίνεται

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Καλύτερα δεν γίνεται

Η νικήτρια του «Dancing with the stars 3» μιλάει για το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως παρουσιάστρια στο «Music School», το στοίχημα που κέρδισε, το χορευτικό show της περσινής σεζόν που τη στιγμάτισε, τη φίλη της Δούκισσα, τη νεοσύστατη φιλία της με τον Γιώργο Θεοφάνους, τον «δάσκαλο» Σταμάτη Φασουλή, τις τύψεις που τη βασανίζουν ως εργαζόμενη μητέρα, ενώ δεν κρύβει την ικανοποίησή της για την προσωπική της ζωή

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Καλύτερα δεν γίνεται
Η Ντορέττα ανήκει στους τυχερούς ανθρώπους που έχουν καταφέρει να βρουν αυτό που άλλοι αναζητούν σε ολόκληρη τη ζωή τους: τι ακριβώς θέλει να κάνει, τι ακριβώς τη γεμίζει και την κάνει ευτυχισμένη. Θέλει να είναι παρουσιάστρια -κάτι που, όπως φαίνεται από τον ρόλο της στο «Music School», καταφέρνει περίφημα- και να κάνει θέατρο, με το οποίο δεν έχει σταματήσει να ασχολείται από το 2007. Μητέρα, πρωταθλήτρια, ηθοποιός και -εσχάτως- παρουσιάστρια, η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει καταφέρει να επιτύχει μια αξιοζήλευτη ισορροπία ανάμεσα στην οικογενειακή, στην επαγγελματική και την προσωπική της ζωή.   

- Πώς αισθάνεσαι ως παρουσιάστρια του «Music School»;
Είμαι χαρούμενη με το καινούριο μου τηλεοπτικό εγχείρημα γιατί είναι η πρώτη φορά που είμαι κεντρική παρουσιάστρια. Είναι ένα πρόγραμμα πολύ τρυφερό, αληθινό, χωρίς φανφάρες. Στηρίζεται στο ταλέντο των παιδιών - έχει μια παιδικότητα που μας έχει κατακλύσει όλους. Ο κόσμος μού λέει ότι το βλέπουν και χαμογελούν, και είναι σημαντικό να δίνουμε ένα ειλικρινές και απλό χαμόγελο στις δύσκολες περιόδους που διανύουμε.

- Θεωρείς ότι έχεις κερδίσει το στοίχημά σου;
Για πρώτη απόπειρα κεντρικής παρουσίασης, το κανάλι είναι ευχαριστημένο, λαμβάνω θετικά σχόλια από τον κόσμο και νομίζω ότι έχουμε πάει αρκετά καλά. Νιώθω ωραία και νομίζω ότι είμαι σε πολύ καλό σημείο. Βεβαίως στο κεφάλαιο «παρουσίαση» έχω ακόμα πολλά να μάθω. Εύχομαι να συνεχιστεί, να έρθουν κι άλλες δουλειές ώστε να μπορέσω να βελτιωθώ και να εξελιχθώ.
Κλείσιμο

- H κεντρική παρουσίαση ήταν ένα από τα όνειρά σου;
Η παρουσίαση ήρθε στη ζωή μου τυχαία. Από την πρόταση του ΣΚΑΪ με την εκπομπή «Χτύπα ξύλο» και τον ρόλο μου στο backstage του «Dancing» λόγω της νίκης μου στο σόου. Ετσι όμως κατάλαβα πόσο μου αρέσει. Τώρα συνειδητά μπορώ να σου πω ότι θέλω να μου δοθούν και άλλες ευκαιρίες στο κομμάτι της παρουσίασης. Μπορώ να δώσω και άλλα πράγματα.

- Πολλοί «καλοπροαίρετοι» έχουν αναφέρει ότι δεν θα έπρεπε μικρά παιδιά να εκτίθενται στην τηλεόραση. Ποια είναι η άποψή σου;
Το πρόγραμμα είναι πολύ προστατευτικό απέναντι στα παιδιά. Υπάρχει ομάδα με δασκάλους και παιδοψυχολόγους και υπήρχε εξαρχής η διάθεση από όλους να γίνουν τα πάντα με προσοχή και με γνώμονα το καλό των παιδιών από κάθε άποψη. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός, ούτε αποχωρήσεις και απογοητεύσεις, οι γονείς είναι πάντα κοντά κι εμείς έχουμε ως κοινό παρανομαστή το να αγκαλιάσουμε τα παιδιά ώστε να νιώθουν ασφαλή. Και τα μηνύματα που παίρνω είναι ενθαρρυντικά -ότι αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα τα παιδιά-, πράγμα το οποίο με χαροποιεί ιδιαιτέρως.

- Πώς είναι η συνεργασία σου με τον Γιώργο Θεοφάνους, την Ευρυδίκη, την Demy και τον Βαγγέλη Γερμανό; Νομίζω ότι μέσα από τη συνεργασία μας έχω αποκτήσει έναν νέο φίλο, τον Γιώργο Θεοφάνους. Ταιριάξαμε. Είναι έξυπνος, διαθέτει χιούμορ και έχει εξαιρετικές γνώσεις πάνω στη μουσική. Η Demy είναι πολύ γλυκό κορίτσι. Καλλιεργημένη, τρυφερή και γλυκιά με τα παιδιά, όπως ακριβώς και η Ευρυδίκη άλλωστε. Ο Βαγγέλης είναι ένας πολύ ροκ τύπος και χάρηκα που τον γνώρισα. Δεν γνωριζόμασταν πριν από το «Music School» αλλά ταιριάξαμε αμέσως όλοι και δέσαμε ως ομάδα.

- Πώς αντιμετωπίζεις το γεγονός ότι φέτος είσαι τηλεοπτικά απέναντι από το «Dancing» και τη φίλη σου Δούκισσα Νομικού; Φέτος όντως έτυχε να είμαστε απέναντι, αλλά δεν έχω ανταγωνισμό. Δεν κάνω εγώ τον προγραμματισμό του καναλιού. Είμαι σε νέο κανάλι, έχω αναλάβει ένα πρόγραμμα και θέλω να πηγαίνει καλά, αλλά δεν έχω το άγχος του «απέναντι». Το «Dancing» το αγαπώ πολύ, πέρασα στο πλατό του δύο πολύ ωραία χρόνια, έμαθα πολλά πράγματα, έκανα φιλίες. Με τη Δούκισσα είμαστε πολύ καλά κι έχω κρατήσει τις φιλίες μου και τις σχέσεις μου. Αλίμονο αν οι φιλίες που κάνουμε έχουν να κάνουν με το κανάλι στο οποίο δουλεύουμε και τις ώρες που παίζεται το πρόγραμμα που παρουσιάζουμε.

- Τα backstage του «Dancing» αποτελούν σημαντικό σταθμό στην τηλεοπτική σου καριέρα;
Νομίζω ότι το «Dancing» θα είναι γενικότερα ένας σταθμός στη ζωή μου. Με βοήθησε να δείξω άλλες πτυχές του χαρακτήρα μου, να καταλάβω καλύτερα ποια είμαι, να έρθω πιο κοντά με τον κόσμο. Με βοήθησε πολύ επαγγελματικά. Ως ηθοποιός είχα κάνει ελάχιστα σίριαλ, αφού λίγο μετά το ξεκίνημά μου έκανα οικογένεια και παιδιά. Δεν με ήξερε ο κόσμος. Θεωρώ ότι ο κόσμος γνώρισε την Ντορέττα στο «Dancing». Οσον αφορά στην παρουσίαση, το backstage ήταν μια σημαντική στιγμή και αποτέλεσε το πρώτο βήμα μου προς την παρουσίαση.



- Μετά το «Music School», θα παρουσίαζες ένα πρωινό;
Γενικότερα δεν θέλω να αποκλείω πράγματα γιατί δεν ξέρω τι θα προκύψει. Το σίγουρο είναι ότι έχω διάθεση να πειραματιστώ σε διάφορους τομείς ώστε να εξελιχθώ. Θέλω κάθε δουλειά μου να με πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω. Το πρωινό είναι δύσκολο, χρειάζεται γερή ομάδα και βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη ζώνη.

- Ποια ήταν η πιο δύσκολη επαγγελματική σου στιγμή; Οταν είχαν μεγαλώσει λίγο τα δύο παιδιά μου και ήθελα να επιστρέψω στη δουλειά. Επειδή ουσιαστικά εγκατέλειψα την υποκριτική όταν ήμουν στα πρώτα μου βήματα και δεν είχα αφήσει μεγάλο δείγμα δουλειάς πίσω μου, ήταν πιο δύσκολο να επιστρέψω. Επεσα και πάνω στην κρίση και η επαναφορά έγινε ακόμα πιο δύσκολη. Ξεκίνησα το 2008 με την ταινία «Alter Ego» με τον Σάκη Ρουβά και με δουλειές στο θέατρο. Αλλά δεν παραπονιέμαι γιατί -δόξα τω Θεώ- με δυσκολίες, «δυσκαμψίες» και πολύ αργά βήματα, τώρα είμαι μια χαρά. Γενικά δεν το βάζω κάτω και πάντοτε δίνω το 100% των δυνάμεών μου για να πετύχω τον στόχο μου.

- Εχεις ξεκινήσει πρόβες για την παράσταση «Το φάντασμα με τις γόβες» σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή στο θέατρο «Γκλόρια». Πρόκειται για αγγλικό έργο -μια κωμωδία- στην οποία πρωταγωνιστούν ο Φάνης Μουρατίδης, η Υρώ Μανέ, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος και η Βάσω Γουλιελμάκη. Θα ξεκινήσουμε τον Δεκέμβριο. Ο Charles Condomine (σ.σ.: Φάνης Μουρατίδης) είναι ένας επιτυχημένος συγγραφέας ο οποίος θέλει να μάθει περισσότερα σχετικά με τον αποκρυφισμό για ένα μυθιστόρημα που γράφει. Ετσι, φροντίζει να συναντήσει την κυρία Arcati (σ.σ.: Υρώ Μανέ) για να κανονίσει μια σεάνς στο σπίτι του. Τα υπόλοιπα στο σανίδι...

- Γράφτηκε ότι πήρες τον ρόλο της Μαρίας Καβογιάννη. Τι συνέβη; Ενα πρωί με πήρε τηλέφωνο ο κ. Φασουλής, μου πρότεινε τον ρόλο και χάρηκα πολύ. Τώρα, πριν από μένα τι είχε συμβεί δεν το γνωρίζω. Αλλά δεν μου φαίνεται αφύσικο να συζητούν διάφοροι άνθρωποι για τον ίδιο ρόλο. Κάποιες συνεργασίες τελικά γίνονται και κάποιες όχι. 

- Πώς είναι να συνεργάζεσαι με τον Σταμάτη Φασουλή; Είμαι εκστασιασμένη. Εχει μεγάλη εμπειρία και οι γνώσεις του θυμίζουν εγκυκλοπαίδεια. Είναι μεγάλο σχολείο, μου δίνεται η ευκαιρία να μάθω, να εξελιχθώ ως ηθοποιός. Εχει χιούμορ, είναι πανέξυπνος και είναι μεγάλη μου χαρά που συνεργάζομαι μαζί του.

- Πώς συνδυάζεις οικογένεια και δουλειά; Με πολύ τρέξιμο, καλή οργάνωση χρόνου, πολλή κούραση. Αλλά όλα τα κάνω με μεγάλη χαρά αφού έχω τη δυνατότητα να εργάζομαι πάνω σε ένα αντικείμενο το οποίο αγαπώ. Το μόνο άσχημο είναι ότι δεν μπορείς να αυτοσχεδιάζεις.

- Εχεις τύψεις; Ολες οι μαμάδες έχουμε τύψεις όταν λείπουμε από το σπίτι. Ομως προσπαθώ να οργανώνω τον χρόνο έτσι ώστε να λείπω λιγότερο τις ώρες της μέρας, κατά τη διάρκεια των οποίων τα παιδιά είναι στο σπίτι. Προσπαθώ να προγραμματίζω μία μόνο υποχρέωση κάθε μέρα.
 
- Τα παιδιά σου βλέπουν το «Music School»; Ναι, και τους αρέσει πολύ. Τους φαίνεται εντυπωσιακό πως παιδιά της ηλικίας τους έχουν τόσο ωραίες φωνές. Μάλιστα είχαν έρθει και στο γύρισμα και πέρασαν ωραία.

- Είναι εφικτό μια γυναίκα καριέρας, μητέρα δύο παιδιών να είναι καλά και στην προσωπική της ζωή; Δεν είναι τόσο εύκολο αλλά δεν θα σταματήσω ποτέ να ελπίζω στην τέλεια αρμονία.

- Είσαι καλά στην προσωπική σου ζωή;
Εχω φίλους, βγαίνω... Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή αλλά και στις διαπροσωπικές μου σχέσεις.

- Μιλάω για σχέση. Για τα δημοσιεύματα που σε θέλουν ζευγάρι με τον Αντίνοο Αλμπάνη. Δεν μιλάω για το κομμάτι των σχέσεών μου. Αλλά είμαι καλά, αισθάνομαι καλά κι όλα καλά...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης