Φωτογραφίες: Δείτε πώς ξοδεύει τα εκατομμύριά της η Marissa Mayer

Φωτογραφίες: Δείτε πώς ξοδεύει τα εκατομμύριά της η Marissa Mayer

Η CEO της Υahoo ήταν πλούσια πολύ πριν αναλάβει τα ηνία της εταιρείας - Είναι γνωστή για την αδυναμία της στους οίκους υψηλής ραπτικής - Είχε πληρώσει 60.000 δολάρια για ένα γεύμα με τον Οscar de la Renta!

Φωτογραφίες: Δείτε πώς ξοδεύει τα εκατομμύριά της η Marissa Mayer
Πολυτελή διαμερίσματα, ρούχα διάσημων σχεδιαστών μόδας, πάρτι- υπερπαραγωγές κι ένα σωρό εκκεντρικές αγορές. Ιδού, πού ξοδεύει η αμφιλεγόμενη «Πρώτη Κυρία» της Silicon Valley, Marissa Mayer την τεράστια περιουσία της. Πάντως, όπως επισημαίνει το Business Insider, η CEO της Υahoo ήταν πλούσια πολύ πριν αναλάβει τα ηνία της εταιρείας, καθώς ως ένα από τα ιδρυτικά στελέχη της Google έγινε πάμπλουτη όταν ο τεχνολογικός κολοσσός μπήκε στο χρηματιστήριο το 2004.

H Marissa Mayer μεγάλωσε στο Wausau, στο Ουισκόνσιν. Ηταν άριστη μαθήτρια ενώ είχε και αρκετές εξωσχολικές δραστηριότητες, όπως μαθήματα πιάνου, βόλει, κολύμβησης και μπαλέτου. Ολα αυτή τη βοήθησαν στο να αποκτήσει τρομερή αυτοπειθαρχία.



Αφησε το Ουισκόνσιν για το Στάνφορντ, όπου σπούδασε πληροφορική και τεχνητή νοημοσύνη. Είχε διακριθεί ως μία από τις καλύτερες φοιτήτριες και είχε ήδη 14 προτάσεις για δουλειά την ημέρα της αποφοίτησής της. Τελικώς, επέλεξε τη Google, όπου έγινε μία από τις πρώτες 20 υπαλλήλους της εταιρείας και η πρώτη γυναίκα μηχανικός.
Κλείσιμο



Η Μayer ήταν ήδη πλούσια όταν ανέλαβε τη θέση της CEO της Yahoo το 2012. Ως μία από τις πρώτες υπαλλήλους της Google, είχε ήδη κάνει μία περιουσία όταν η εταιρεία μπήκε στο χρηματιστήριο το 2004.

Η Mayer είναι γνωστή για την αδυναμία της στους οίκους υψηλής ραπτικής. Οι αγαπημένοι της σχεδιαστές είναι η Carolina Herrera και ο  Alexander McQueen. Μία φορά είχε πληρώσει 60.000 δολάρια για ένα γεύμα με τον Οscar de la Renta, ενώ έχει αναγάγει σε «στολή εργασίας» το κασμιρένιο cardigan του σχεδιαστή, το οποίο διαθέτει σε όλα σχεδόν τα χρώματα.



Γνωρίστηκε με τον επιχειρηματία κι επενδυτή σύζυγό της, Ζachary Bogue στο Σαν Φρανσίσκο μέσω ενός κοινού φίλου το 2007. Οι δυο τους έχουν κοινά χόμπι, όπως η ορειβασία και το σκι, ενώ τρέχουν μαζί και στο μαραθώνιο.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο www.newmoney.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης