Σταύρος Νιάρχος: Γάμος και επιστροφή στην Ελλάδα

Σταύρος Νιάρχος: Γάμος και επιστροφή στην Ελλάδα

Σε κοσμικό πυρετό βρίσκεται ο πάμπλουτος κληρονόμος, ο οποίος δεν προλαβαίνει να πηγαίνει από επιδείξεις μόδας σε πριβέ πάρτυ και μεγάλα γκαλά του εξωτερικού, με ή χωρίς την καλλονή σύντροφό του, Τζέσικα Χαρτ, στο πλάι του. Πάντως στα άμεσα σχέδιά του είναι ο γάμος και η επιστροφή στην Ελλάδα αναλαμβάνοντας ενεργό ρόλο στο ίδρυμα που φέρει το όνομα του παππού του

Σταύρος Νιάρχος: Γάμος και επιστροφή στην Ελλάδα
Μπορεί στα τελευταία events, στα οποία εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη, να ήταν χωρίς τη σύντροφό του και διάσημο μοντέλο Τζέσικα Χαρτ, κάνοντας τις κοσμικές στήλες να αναρωτιούνται τι τρέχει στη ζωή του πάμπλουτου γόνου, ωστόσο ο Σταύρος Νιάρχος φαίνεται ότι περνά μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής του. Στην τελευταία επίδειξη που οργάνωσε η Louis Vuitton στo ΜοΜA κάθισε στα μπροστινά τραπέζια, όπως άλλωστε και στο Ballroom Marfa Benefit Gala, το εισιτήριο του οποίου άγγιζε αστρονομικό ποσό. Κάποια δημοσιεύματα που ακολούθησαν σε Λονδίνο και ΗΠΑ έλυναν τον σχετικό γρίφο. «Ο Σταύρος Νιάρχος είναι ευτυχισμένος στο πλευρό της νεαρής καλλονής Τζέσικα Χαρτ. Απλώς η Χαρτ, μετά το overdose των καλεσμάτων και της υπερατλαντικής κοσμικότητας αρκετών μηνών, είπε να επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις αφού οι φωτογραφήσεις και οι διαφημιστικές καμπάνιες τής έχουν λείψει. Το όνομά της άλλωστε εξακολουθεί να πουλά καθότι οι μεγάλοι οίκοι προσφέρουν γην και ύδωρ για μια συνεργασία μαζί της για δύο πολύ απλούς λόγους: είναι πανέμορφη, αλλά και το κορίτσι του Σταύρου Νιάρχου.

Τα κοσμικά σαλόνια Αθήνας, Λονδίνου και Νέας Υόρκης διατείνονται και άλλα. Οπως ότι, μετά από τρία χρόνια σχέσης, ο Σταύρος και η Τζέσικα βάζουν τα πρώτα πλάνα για γάμο φέτος το καλοκαίρι. Εξάλλου η συμβίωσή τους έχει ήδη περάσει από τεστ από τη στιγμή που πήραν την απόφαση να μετακομίσουν στην υπέροχη βίλα «Neutra’s Kronish House», μια μυθική έπαυλη χολιγουντιανών διαστάσεων που οφείλει τη φήμη της στον διάσημο αρχιτέκτονα Richard Neutra και γειτονεύει με τη Μαντόνα στο Μπέβερλι Χιλς. Τότε η οικογένεια Νιάρχου είχε βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη προσφέροντας το τίμημα των 14 εκατ. δολαρίων για το υπερπολυτελές οίκημα, το οποίο στη συνέχεια έγινε και μόνιμο σπίτι της Χαρτ.

Κλείσιμο


Τζέσικα Χαρτ: η σύντροφος του Σταύρου Νιάρχου περνάει τα  καλοκαίρια της στη Σπετσοπούλα


Αυτά κατά τους χειμερινούς μήνες, γιατί τον Αύγουστο το ζευγάρι έρχεται ινκόγκνιτο στο ιδιωτικό νησί των Νιάρχων, την πανέμορφη Σπετσοπούλα. Κύκλοι των Σπετσών που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα αφήνουν να εννοηθεί ότι κατά το τέλος του ερχόμενου καλοκαιριού το ιδιωτικό νησί θα ζήσει και πάλι χαρές καθώς εκεί σχεδιάζουν τα δυο νέα παιδιά να δώσουν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης.


Με το ένα πόδι στην Ελλάδα

Ο Σταύρος Νιάρχος, ο οποίος φαίνεται προς στιγμή να έχει εγκαταλείψει τα καλλιτεχνικά πλάνα του παρελθόντος, αφήνοντας στην άκρη τη φιλοδοξία για ταινίες και παραγωγή εκπομπών, κατόπιν πρωτοβουλίας του πατέρα του, Φίλιππου, μπαίνει πλέον δυναμικά στα πλάνα που σχεδιάζει το Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» στην Ελλάδα.



Κομψός και μόνος στην επίδειξη που οργάνωσε η Louis Vuitton στo ΜοΜA

«Ο Φίλιππος θέλει τα παιδιά του να ηγηθούν των μεγαλεπίβολων projects αναλαμβάνοντας θέσεις-κλειδιά στη λειτουργία τους», ισχυρίζονται επιχειρηματικοί κύκλοι της χώρας μας. Είναι κι ένας τρόπος για να ωθήσει ο αρχηγός της οικογένειας Φίλιππος τα παιδιά του να αποκτήσουν στενότερες σχέσεις με τον τόπο τους. Και δεν είναι μόνο αυτό: η οικογένεια Νιάρχου εξετάζει την προοπτική να επεκτείνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες στη χώρα μας και ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι ο εγγονός και συνονόματος του ιδρυτή της δυναστείας να ζει τους περισσότερους μήνες του χρόνου στην Αθήνα. Project το οποίο ο ανήσυχος Σταύρος φαίνεται να βάζει ήδη στην ατζέντα του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης