Συνέντευξη στην Όπρα: Γυναίκα εξομολογείται έντονη σεξουαλική επαφή με... φάντασμα!

Συνέντευξη στην Όπρα: Γυναίκα εξομολογείται έντονη σεξουαλική επαφή με... φάντασμα!

«Δεν είδα τίποτα. Δεν υπήρχε τίποτα εκεί που θα μπορούσα να βάλω το χέρι μου... ξέρετε... Ήμουν απλώς... εγώ» εξομολογήθηκε η Marie Melsh

Συνέντευξη στην Όπρα: Γυναίκα εξομολογείται έντονη σεξουαλική επαφή με... φάντασμα!
Το σόου που παρουσιάζει η Όπρα Γουίνφρεϊ, The Oprah Winfrey Show, έχει φιλοξενήσει αρκετές φορές άνθρωπους που είχαν μεταφυσικές εμπειρίες, με σκοπό να ακουστεί η εμπειρία τους.

Με αφορμή το Halloween, μία τέτοια συνέντευξη αναδημοσίευσε η διαδικτυακή έκδοση της Ηuffington Ρost, από το χρονοντούλαπο του 1988, όταν η διάσημη παρουσιάστρια φιλοξένησε μία γυναίκα που εξομολογήθηκε ότι είχε σεξουαλική επαφή με ένα... φάντασμα.

Η Marie Melsh - η οποία περιέγραψε τον εαυτό της ως ένα «πραγματικά καλό άτομο»- εκμυστηρεύτηκε στην Όπρα ότι μία ζεστή μέρα του καλοκαιριού, που γύρισε στο σπίτι από την εργασία της, κάθισε δίπλα στο παράθυρο και άναψε ένα τσιγάρο. «Ο καπνός από το τσιγάρο πήγε προς το παράθυρο. Άρχισε να γίνεται πυκνός και πολύ μαύρος».

Κλείσιμο
Η ίδια κοίταξε κάτω, στο κόκκινο βελούδινο χαλί της. «Ξαφνικά, συνειδητοποίησα ότι εκεί έγραφε κάποιες λέξεις, με διαφορετικό τρόπο η κάθε λέξη γραμμένη» είπε. «Έγραφαν τρομερά πράγματα για μένα, με αποκαλούσαν πόρνη. Υπήρχαν ημερομηνίες και ονόματα, μεταξύ αυτών το όνομα του πατέρα μου. Υπήρχαν ημερομηνίες σημαντικές για μένα».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης