Stefany: Η εκκολαπτόμενη JLO της Ελλάδας!

Stefany: Η εκκολαπτόμενη JLO της Ελλάδας!

Είναι μόλις 21 ετών με το πρώτο της video clip να κερδίζει τις εντυπώσεις στο διαδίκτυο. Η Stefany μιλάει για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Μαζωνάκη και όλα όσα ετοιμάζει.

 Stefany: Η εκκολαπτόμενη JLO της Ελλάδας!
«H Stefany είναι η Jennifer Lopez της Ελλάδας» σχολιάζει κάποιος κάτω από το βιντεοκλίπ της στο YouTube, το οποίο, αν και έχει ανέβει μόλις τρεις μήνες στο Ιnternet, μετρά ήδη πάνω από 200.000 views. Το τραγούδι «Explode» είναι μία παραγωγή των Orange Music Productions και του Ήζυ Κουτιέλ, ενώ το project κυκλοφόρησε με τη χορηγία του πολυτελούς smartphone «Antares by Tonino Lamborghini», το οποίο έχει φτιαχτεί εξολοκλήρου με εξαρτήματα της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.



Κλείσιμο
Παρότι στο συγκεκριμένο κλιπ εμφανίζεται με άκρως ερωτική διάθεση, στην κανονική της ζωή είναι ένα κορίτσι 21 ετών, ντροπαλό, συνεσταλμένο και εντυπωσιακά συγκροτημένο για την ηλικία της. Ίσως αυτό να οφείλεται και στην πολυπολιτισμική της οικογένεια. Γεννήθηκε στο Βουκουρέστι, ενώ μόλις έγινε 2 ετών μετακόμισαν οικογενειακώς στην Αθήνα. Ο πατέρας της είναι από τη Ρουμανία, η μητέρα της από το Παλέρμο της Ιταλίας και ο παππούς της από την Ελλάδα. «Από το Βουκουρέστι δεν θυμάμαι τίποτα, διότι ήρθα πολύ μικρή εδώ. Αυτό, όμως, που μου κάνει εντύπωση, όποτε το επισκέπτομαι, είναι πως έχει πολύ πράσινο. Είναι σαν μεγάλο χωριό» παραδέχεται. Πώς, όμως, ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι; «Η μητέρα μου μου είχε πει ότι μωράκι έβγαζα κάτι περίεργους ήχους, σαν να μουρμούριζα τραγουδάκια. Ουσιαστικά, πρώτα τραγούδησα και μετά μίλησα!



Μέχρι σήμερα τραγουδάω όλη μέρα, ακόμα και όταν πλένω τα πιάτα, μαγειρεύω ή κάνω τις δουλειές του σπιτιού» λέει η Stefany γελώντας στο People. Στο σχολείο ήταν επιμελής μαθήτρια, με αποτέλεσμα να περάσει στο ΤΕΙ Αθηνών, στο τμήμα Νοσηλευτικής, όπου ακόμα φοιτά. Τον τελευταίο χρόνο, παράλληλα με τις σπουδές της, κάνει εντατικά ιδιαίτερα μαθήματα ακουστικής κιθάρας, «κάτι που θα με βοηθήσει στην εξέλιξή μου στο μουσικό χώρο».

Διαβάστε περισσότερα στο PEOPLE που κυκλοφορεί μαζί με το ΘΕΜΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης