Θωμαή Απέργη: Τελευταία φορά που…

Θωμαή Απέργη: Τελευταία φορά που…

Η τραγουδίστρια εξομολογείται στο People την τελευταία φορά που…

Θωμαή Απέργη: Τελευταία φορά που…

Μοιράστηκες ένα μυστικό με τον μπαμπά σου;
Πριν από λίγο. Επειδή είναι μυστικό, δεν μπορώ να αποκαλύψω λεπτομέρειες, παρά μόνο τη γνωστή φράση από το κλασικό κομμάτι… «my heart belongs to daddy».

Κλείσιμο
Δάκρυσες από τα γέλια;
Αν και είμαι μινόρε κορίτσι, δακρύζω από τα γέλια κάθε φορά που βλέπω με τον κολλητό μου τη γαλλική κωμωδία Le Dîner De Cons!

Είπες «φτάνει ως εδώ»;
Το λέω πολύ συχνά στον εαυτό μου, με την έννοια της ευσυνειδησίας για πάσης φύσης θέματα. Στόχος μου είναι η συνεχής εξέ­λιξη, συνεπώς αυτή η φράση με βοηθάει να είμαι σε εγρήγορση.

Έκανες μια μικρή επανάσταση…
Στην εφηβεία μου! Ήταν επανάσταση για μένα να ακούω metal, να παίζω με ηλεκτρική κιθάρα Ibanez και να ντύνομαι αντίστοιχα! Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα βράδια στην Τήνο, μετά το διάβασμα, που ξεσή­κωνα τη γειτονιά στο στουντιάκι μου!

Πιέστηκες και θέλησες να ταξιδέψεις στο πατρικό σου στην Τήνο;
Όταν ξεκίνησα να δουλεύω, πιέστηκα με την ένταση αυτού του χώρου. Μέχρι να το συνηθίσω, ήθελα πολλές φορές να κατα­φύγω στην παιδική μου κάμαρα. Τώρα, απλώς υπάρχουν στιγμές που θα ήθελα να βλέπω περισσότερο τους γονείς μου, στους οποίους έχω μεγάλη αδυναμία.

Άλλαξες κάτι που δεν σου άρεσε πάνω σου;

Είμαι συντηρητική και κάθε αλλαγή για μένα είναι ζυγισμένη και μετρημένη. Πιο πολύ δουλεύω πάνω σε σημεία που αφορούν στο χαρακτήρα μου, όπως το ότι προσπαθώ να μετριάσω την ευαισθησία μου.



Διαβάστε περισσότερα στο PEOPLE που κυκλοφορεί μαζί με το ΘΕΜΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης