Courtney Parker: «Είμαι έτοιμη για γάμο με τον Χρήστο»

Courtney Parker: «Είμαι έτοιμη για γάμο με τον Χρήστο»

Οι αναμνήσεις των παιδικών της χρόνων στην Αμερική, ο χορός, το τραγούδι και οι μεγάλες συνεργασίες που άφησε πίσω.

 Courtney Parker: «Είμαι έτοιμη για γάμο με τον Χρήστο»
Μία μέρα πριν αναχωρήσει για την Αμερική, συναντιόμαστε με την Courtney Parker στο Regal, που βρίσκεται δίπλα στην Ακρόπολη, και δεν είναι τυχαία η επιλογή μας, καθώς το συγκεκριμένο all day café-restaurant ανήκει στον αρραβωνιαστικό της, Χρήστο Μάστορα, frontman του συγκροτήματος Μέλιsses. Με έκπληξη βλέπω πως μπροστά της έχει μια πίτσα και τρώει δίχως ενοχές. «Το φαγητό είναι ζωή, είναι ευτυχία και δεν θέλω να στερούμαι τίποτα. Χορεύω πολλές ώρες μέσα στην ημέρα, οπότε ό,τι τρώω το καίω. Αυτό είναι το μυστικό μου. Επίσης, κάποιες φορές πηγαίνω για τζόκινγκ στις 6.00 το πρωί γύρω από την Ακρόπολη» περιγράφει σε σπαστά ελληνικά.

Σε λίγες ώρες θα βρίσκεται στη χώρα που γεννήθηκε και ζητάω να μου περιγράψει οικογενειακές στιγμές. «Γεννήθηκα στην Οκλαχόμα, αλλά για δύο χρόνια έζησα στην Ισλανδία, γιατί ο μπαμπάς μου, Stanley, εργαζόταν ως μηχανολόγος μηχανικός αεροσκαφών, οπότε έπρεπε να ταξιδεύουμε εγώ και η μητέρα μου, Cassandra, η οποία μάλιστα έχει ελληνικό όνομα. Μέχρι τα 9 μου ήμουν μοναχοπαίδι. Έπειτα ήρθαν οι δύο αδελφές μου, η Alexis, 20, και η Gabriella,16. Όλοι στην οικογένεια είμαστε πολύ χαρούμενοι άνθρωποι. Θυμάμαι να βάζουμε δυνατά τη μουσική και να καθαρίζουμε το σπίτι όλοι μαζί με μεγάλο κέφι. Μέσα στην οικογένειά μου υπάρχει ευτυχία και χαρά. Πραγματικά γελάμε πολύ και μεγαλώνοντας κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι το γέλιο στη ζωή μας. Σίγουρα δεν είναι όλα ρόδινα, αλλά το γέλιο βοηθάει να αντιμετωπίζουμε θετικά τα πράγματα» αναφέρει.

Στην Αμερική, όπου θα παραμείνει για τρεις εβδομάδες, δηλώνει ευθαρσώς πως θα απολαύσει όσο τίποτα τα οικογενειακά γεύματα.«Θα τρώω όλη την ώρα πατάτες τηγανητές, μπέργκερ, θα κάνουμε μπάρμπεκιου. Ο μπαμπάς μου είναι ο καλύτερος μάγειρας. Ανυπομονώ και για το πρωινό μας, που έχει από αυγά μέχρι pancakes, waffles και λαχταριστά μπισκότα. Θα επιστρέψω με επιπλέον κιλά».

Κλείσιμο
Η πιο έντονη παιδική της ανάμνηση, πάντως, είναι να χορεύει μπροστά από την τηλεόραση. «Παρακολουθούσα τα βιντεοκλίπ του Michael Jackson, της Janet Jackson και αντέγραφα τις κινήσεις τους. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, συνέχεια τραγουδούσα και χόρευα. Γύρω στα 18 αποφάσισα πως θα ασχοληθώ επαγγελματικά με το τραγούδι, το χορό και γενικότερα με το μιούζικαλ. Έτσι, πήγα στο Λος Άντζελες» θυμάται.

Στην πόλη των αγγέλων κατάφερε να χορέψει δίπλα στη Rihanna, την Kelly Rowland και τις Destiny’s Child, ενώ για κάποιες σεζόν τραγουδούσε και στο project των Pussycat Dolls. «Ήμουν μόλις 19 όταν εμφανίστηκα δίπλα σ’ αυτά τα ονόματα και θυμάμαι πως ήμουν αρκετά αγχωμένη». Και εκεί που θα συμμετείχε σε οντισιόν για να πλαισιώσει και τη Lady Gaga, η διαδικασία δεν ολοκληρώθηκε. Ο λόγος; «Δέχτηκα μια πρόταση για να κάνω perform με την Έλενα Παπαρίζου.Δεν την ήξερα, αλλά μου είπαν ότι, αν δεχόμουν, θα έμενα τρεις μήνες στην Ελλάδα. Δέχτηκα την πρόσκληση και λίγες εβδομάδες μετά βρισκόμουν εδώ». Οι ειδυλλιακές φωτογραφίες της Σαντορίνης και τα ηλιοβασιλέματα της Μυκόνου, που έβλεπε στο Διαδίκτυο, δεν είχαν καμία σχέση με την πρώτη εικόνα που αντίκρισε φτάνοντας στη χώρα μας. «Έμενα σε ένα πολύ μικρό δωμάτιο ξενοδοχείου στη Γλυφάδα. Μάλιστα την πρώτη μέρα που έφτασα έβρεχε πολύ και έβαλα τα κλάματα. Μόλις βγήκε ο ήλιος, άλλαξα γνώμη» αναφέρει.

Οι τρεις μήνες πέρασαν γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις και λίγο καιρό μετά την επιστροφή στην πατρίδα της μια νέα πρόταση συνεργασίας, δίπλα στον Αντώνη Ρέμο, της έδωσε μεγάλη χαρά και ακόμα μεγαλύτερη χαρά η πρόταση συμβολαίου που δέχτηκε από την Panik Records. Ακολούθησαν κι άλλες αξιόλογες συνεργασίες με την Άννα Βίσση, τον Γιώργο Μαζωνάκη, την Πάολα κ.ά. Τα πρώτα της τραγούδια, «Party all the time» των Playmen μαζί με την Έλενα Παπαρίζου και τον Riskykidd και «Breaking me up» με τους Playmen, σημείωσαν τεράστια επιτυχία, οι εμφανίσεις στα Mad Awards και στα Mad Walk έκλεψαν τις εντυπώσεις, ενώ πέρσι κατάφερε να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό του Just The Two Of Us. Πότε πήρε την απόφαση να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα; Οι δύο μεγάλες της αγάπες την κράτησαν. Αφενός η αγάπη της για το τραγούδι και αφετέρου ο έρωτας της ζωής της. «Όταν γνώρισα τον Χρήστο, είπα “θέλω να μείνω εδώ”. Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από ενάμιση περίπου χρόνο, όταν συνεργάζονταν με τον Σάκη Ρουβά και την Αγγελική Ηλιάδη. «Στα καμαρίνια μιλούσαμε, γελούσαμε πολύ και μου άρεσε το χιούμορ του. Μετά από δύο μήνες, βγήκαμε ραντεβού».



Η σχέση προχώρησε σε αρραβώνα και αναρωτιέμαι αν είναι έτοιμη να φορέσει νυφικό. «Είμαι απόλυτα έτοιμη να παντρευτώ με τον Χρήστο. Ξέρω εδώ και καιρό πως αυτός είναι “the one for me”. Προς το παρόν, οικογένεια είμαστε εγώ και ο Χρήστος. Απολαμβάνω πολύ την καθημερινότητά μας και όλα κύλησαν τόσο εύκολα» εξομολογείται. Σε λίγες μέρες o Χρήστος θα ταξιδέψει κι εκείνος στην Αμερική, προκειμένου να γνωρίσει από κοντά την οικογένεια της συντρόφου του. «Οι γονείς μου τον έχουν γνωρίσει μόνο μέσω skype και τώρα είμαι ενθουσιασμένη που θα συναντηθούν. Θα είναι υπέροχα. Οι γονείς μου καταλαβαίνουν ότι είμαι καλά, και μάλιστα η μαμά μου μου είπε πως “αυτό το χαμόγελο είχα όταν έβγαινα με τον μπαμπά σου”. Εγώ γνώρισα τους γονείς του Χρήστου λίγες μέρες μετά το πρώτο μας ραντεβού και τους αγαπάω πάρα πολύ».



Όσο για το αν έχει αντιμετωπίσει ρατσιστικά σχόλια… «Γενικά, δεν έχω νιώσει άσχημα. Έχω διαβάσει κάποια αρνητικά σχόλια στο Διαδίκτυο, αλλά πιστεύω πως πρέπει να αγαπάμε το πρόσωπο που έχουμε απέναντί μας και όχι το χρώμα του. Η σχέση μας με τον Χρήστο είναι μια ευκαιρία να δουν κάποιοι άνθρωποι πόσο ωραίο είναι αυτό που έχουμε μεταξύ μας και πως η αληθινή αγάπη δεν κοιτάζει φυλές και χρώματα. Ελπίζω αυτό να τους βοηθήσει να σκεφτούν διαφορετικά» εξηγεί.



Πρόσφατα κυκλοφόρησε από την Panik Records το νέο της τραγούδι «Αγάπησέ με» σε μουσική και στίχους του Χρήστου Μάστορα, ενώ το εντυπωσιακό βιντεοκλίπ υπογράφει ο ίδιος. «Πρώτη φορά τραγούδησα ελληνικό στίχο και δυσκολεύτηκα με τη γλώσσα, ιδιαίτερα με την προφορά. Ο Χρήστος με βοήθησε πολύ. Όμως, θέλω πολύ να πω ξανά ελληνικό τραγούδι!» αναφέρει.

Διαβάστε περισσότερα στο PEOPLE που κυκλοφορεί μαζί με το ΘΕΜΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης