Λιάγκας- Μανωλίδου: Το παρασκήνιο της απρόσμενης συνεργασίας τους

Λιάγκας- Μανωλίδου: Το παρασκήνιο της απρόσμενης συνεργασίας τους

Λιάγκας – Μανωλίδου Μαζί. Αυτός είναι ο τίτλος του νέου ραδιοφωνικού μαγκαζίνο που θα ασχολείται με την επικαιρότητα με ανάλαφρη διάθεση και κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου, στις 15.00 στα Παραπολιτικά FM 90,1. Mια απρόσμενη για πολλούς ραδιοφωνική συνάντηση, εξαιτίας παλιότερων σχολίων του ενός για τον άλλο. Τελικά, ποτέ μη λες «ποτέ».

Λιάγκας- Μανωλίδου: Το παρασκήνιο της απρόσμενης συνεργασίας τους
Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Στα τέλη Ιουλίου, μετά από έξι χρόνια επιτυχίας στην πρώτη θέση της ραδιοφωνικής ζώνης 15.00 – 17.00, τα Λιαγκοτριφίδια, η εκπομπή που παρουσίαζε ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με την Ελεάννα Τρυφίδου στο Real FM, έκλεισαν τον κύκλο τους.



Κλείσιμο
Ο Γιώργος αποχαιρέτησε τους ακροατές συγκινημένος, έχοντας αποφασίσει τη νέα σεζόν να μη συνεχίσει το ραδιόφωνο, προκειμένου να αποσυμπιέσει το πρόγραμμά του (δεδομένου πως, πέρα από το Πρω1νό, θα παρουσιάσει και το δεύτερο κύκλο του Τhe Voice), αλλά και να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οργάνωση του site της Φαίης, faysbook.gr, το οποίο λίγο πριν γιορτάσει τα δεύτερα γενέθλιά του έχει εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα γυναικεία sites. Πολλοί αναρωτήθηκαν αν η λήξη της συνεργασίας με το Real FM ήταν όντως βελούδινη. Η αλήθεια είναι πως ο Γιώργος είχε και έχει άριστες σχέσεις με τον κουμπάρο του, Νίκο Χατζηνικολάου (τον έχει παντρέψει με τη Φαίη, ενώ είναι και νονός του μικρού Γιάννη), απλά είχε αποφασίσει να κλείσει έναν κύκλο στο αποκορύφωμα της επιτυχίας του, ενώ στο μυαλό του δεν υπήρχε καθόλου η προοπτική μιας νέας ραδιοφωνικής συνεργασίας. Μάλιστα, αμέσως μετά το «αντίο» του στους ακροατές του Real FM, δέχτηκε προτάσεις από δύο μουσικά ραδιόφωνα, τις οποίες αρνήθηκε.





Ήταν αρχές Αυγούστου, όταν ήρθε και η πρώτη πρόταση από τα Παραπολιτικά FM, την οποία απέρριψε, καθώς είχε αποφασίσει να μην κάνει ραδιόφωνο την επόμενη χρονιά. Όταν, όμως, γύρω στις 20 Αυγούστου, επανήλθαν από τα Παραπολιτικά, ρίχνοντας στο τραπέζι το όνομα της Ευγενίας Μανωλίδου, ήταν η πρώτη φορά που ο Γιώργος Λιάγκας άρχισε να το επεξεργάζεται. Το γεγονός πως ένας νέος, μικρός ακόμη, σταθμός άρχισε να χτίζει το δυναμικό του με ονόματα όπως ο Βαγγέλης Περρής, ο Νίκος Ευαγγελάτος, ο Σεραφείμ Κοτρώτσος και ο Γρηγόρης Ψαριανός ήταν επίσης κάτι που μέτρησε θετικά, γιατί ήταν ενδεικτικό πως υπάρχει στρατηγική και πλάνο να χτιστεί κάτι δυνατό και με διάρκεια. Όσο για το παρελθόν της «κόντρας» του με την Ευγενία; «Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν είχα κριτικάρει την ίδια την Ευγενία, την οποία εκτιμώ και θεωρώ πολύ ταλαντούχα. Είχα απλά κριτικάρει κάποια πράγματα που είχε πει ή κάνει, κυρίως την εποχή της Στιγμής της Αλήθειας, της πρώτης εκπομπής που παρουσίασε» λέει ο Γιώργος στο People.Τόσο στην τηλεόραση όσο και στο ραδιόφωνο, άλλωστε, έχει δηλώσει πως είναι εξαιρετικά ταλαντούχα, απλά κάποιες φορές έβρισκε ίσως υπερβολικό το «καθωσπρέπει» του χαρακτήρα της.

Παρ’ όλα αυτά, η αίσθηση πως υπάρχει μια κόντρα ανάμεσά τους ήταν διάχυτη. Μάλιστα, όταν η Ευγενία είχε βρεθεί καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή ΟΚ! στο Mad, στο εξομολογητήριο, στην ερώτηση «Ποιος θα ήθελες να ξεκουραστεί από την τηλεόραση;», εκείνη είχε απαντήσει «Ο Γιώργος Λιάγκας». «Μου φαίνεται περίεργο, σχεδόν προβοκατόρικο, που μετά από όλα όσα έχει πει ο Γιώργος Λιάγκας για μένα, το μόνο που έμεινε είναι το ένα και μοναδικό που είχα πει εγώ για εκείνον! Με είχε ρωτήσει και ο ίδιος όταν είχα πάει καλεσμένη στην εκπομπή του. Δεν υπήρχε κάποιος λόγος. Απλώς, κάτι είχε πει πάλι για μένα εκείνη την εποχή και έτυχε να τον έχω πιο πρόχειρο στο μυαλό μου. Του εξήγησα, εννοείται, πως η διάθεσή μου ήταν καθαρά χιουμοριστική. Φαινόταν, εξάλλου, και από την εκπομπή!» λέει η Ευγενία Μανωλίδου στο People για εκείνο το συμβάν. Τελικά, στον τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό αέρα μήπως όντως τα ετερώνυμα έλκονται; «Αυτό είναι κανόνας της ζωής, όχι μόνο των Μέσων!




Πιστεύω πως η χημεία ή ό,τι άλλο υπάρξει ανάμεσά μας θα φανεί στο ραδιοφωνικό αέρα» συνεχίζει η Ευγενία.
Μετά την εκπομπή που έκανε τη σεζόν 2010 – 2011 με τον Θέμο Αναστασιάδη, ήθελε πολύ να βρεθεί ξανά σε ραδιοφωνικό στούντιο με την πρώτη ευκαιρία και, όπως μας λέει, «Η πρόταση από τα Παραπολιτικά 90,1 ήρθε στην πιο κατάλληλη στιγμή!». Όσο για τον Γιώργο, η πρόταση της ραδιοφωνικής τους συνύπαρξης τον ιντρίγκαρε, του έκανε αμέσως το «κλικ». Μάλιστα, από τους πρώτους ανθρώπους που ενημέρωσε για την απόφασή του να επιστρέψει από άλλη ραδιοφωνική συχνότητα ήταν ο κουμπάρος του, Νίκος Χατζηνικολάου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του People, ακόμα και ο Άδωνις Γεωργιάδης βλέπει αυτή τη συνεργασία πολύ θετικά. Μάλιστα, ήταν και λίγο δική του ιδέα, καθώς θεωρεί πως ως δίδυμο θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον λόγω της διαφορετικότητας των χαρακτήρων τους. Βέβαια, τον τελευταίο καιρό το νέο ραδιοφωνικό δίδυμο έχει και κοινά βιώματα στην καθημερινότητά του, που, όπως φαίνεται, τους φέρνουν πιο κοντά. Και οι δύο έχουν μωρά στο σπίτι: Ο Δημήτρης Λιάγκας είναι 4 μηνών και ο Αλκαίος Γεωργιάδης 3 μηνών. Μάλιστα, στην πρώτη τους συνάντηση στα γραφεία των Παραπολιτικών στον Πειραιά, έδειχναν ο ένας στον άλλο τις φωτογραφίες των παιδιών τους από τα κινητά τους.

Εμείς περιμένουμε με αγωνία την πρεμιέρα τους, σε μια εκπομπή που αναμένεται να είναι το απόλυτο ραδιοφωνικό debate, ελπίζοντας στις πιο ενδιαφέρουσες on air διαφωνίες με πραγματικά επιχειρήματα. Kαλή επιτυχία!

Διαβάστε περισσότερα στο PEOPLE που κυκλοφορεί μαζί με το ΘΕΜΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης