Η κόρη του Alec Baldwin και της Kim Basinger μας συστήνει τη σύντροφό της

Η κόρη του Alec Baldwin και της Kim Basinger μας συστήνει τη σύντροφό της

Η Ireland «ζει» τις δικές της 9 ½ Eβδομάδες με τη φίλη της, δοκιμάζει τις αντοχές του ομοφοβικού πατέρα της, ενώ το «φιλελεύθερο» Χόλιγουντ δεν σταματά να σχολιάζει.

Η κόρη του Alec Baldwin και της Kim Basinger μας συστήνει τη σύντροφό της
Η κόρη του Alec Baldwin και της Kim Basinger, Ireland, την οποία το 2007 ο διάσημος μπαμπάς της αποκάλεσε «κακομαθημένο γουρούνι» (δήλωση που έκανε το γύρο των media, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα τον ηθοποιό), μεγάλωσε και προσπαθεί πλέον να βρει το δικό της δρόμο. Παράλληλα, ανακαλύπτει τον έρωτα, αποκτά νέες εμπειρίες και μοιράζεται τις αισθηματικές της αναζητήσεις με τους followers της σε Twitter και Instagram. Από τον Οκτώβριο του 2012 και για δύο χρόνια, η Ireland ήταν ζευγάρι με το συνομήλικό της, επαγγελματία του σερφ, Slater Trout. Οι δυο τους πόσταραν τις ρομαντικές στιγμές τους στα social media, όπως συνηθίζουν πολλά παιδιά στην ηλικία τους. Η Ireland και ο Slater ήταν αυτοκόλλητοι, έκαναν σερφ, κανό ή έπαιζαν με τα κύματα. Το Μάρτιο του 2014 ο εκπρόσωπος της Ireland ανακοίνωσε ότι το ζευγάρι χώρισε, τονίζοντας πως «οι δυο τους αποξενώθηκαν εξαιτίας του γεμάτου προγράμματος της Ireland».



Τον Απρίλιο του 2014, η Ireland ήταν ξανά ερωτευμένη και το εξομολογήθηκε και πάλι δημόσια. Το tweet της με mention την Αφροαμερικανίδα ράπερ Angel, όπου εξομολογούνταν ότι «το σώμα σου είναι ο καμβάς κι εγώ θα το ζωγραφίσω με έντονο κόκκινο χρώμα», πήρε άμεσα απάντηση από τη ράπερ, που ανταποκρίθηκε τουιτάροντας «είσαι για μένα τόσα πολλά». Ένα μήνα μετά, η σχέση είχε προχωρήσει και η Angel πόσταρε την Ireland σχολιάζοντας «είσαι δική μου». Σύντομα ανεβάζουν την πρώτη τους κοινή φωτογραφία: ένα μεγάλο φιλί. Καθημερινά εμφανίζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με λόγια ερωτευμένων και φωτογραφίες τους, δημιουργώντας έτσι ένα άτυπο ημερολόγιο της σχέσης τους.

Κάποια έντυπα αρνούνται να δουν την αλήθεια και τις αναφέρουν ως «καλές φίλες». Τότε η Angel, με συνέντευξή της στην Independent, ξεκαθαρίζει: «Οι φίλες δεν κάνουν μεταξύ τους αυτά που κάνουμε εμείς. Η Αμερική, όμως, δεν αποδέχεται εύκολα ένα διαφυλετικό ομόφυλο ζευγάρι». Η Ireland δεν κάνει κάποια δήλωση, αλλά τον Αύγουστο συνοδεύει την Angel στα MTV Music Video Awards και χαρίζουν στους φωτογράφους πόζες ενός ευτυχισμένου ζευγαριού.
Κλείσιμο




Η σχέση της Ireland για κάποιους αποτελεί την «εκδίκησή» της απέναντι στον πατέρα της, ο οποίος, ύστερα από μια σειρά περιστατικών, έχει την ταμπέλα του «ομοφοβικού» και «ρατσιστή». Τον Ιούνιο του 2013 είχε γίνει έξαλλος με δημοσίευμα της Daily Mail, σύμφωνα με το οποίο η γυναίκα του, Hilaria, όσο το ζευγάρι βρισκόταν στην κηδεία του ηθοποιού James
Στο Διαδίκτυο η Ireland ανεβάζει συχνά φωτογραφίες με τους γονείς της. Και μπορεί η σχέση με τον πατέρα της να μην ήταν πάντοτε αρμονική, ωστόσο τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως πατέρας και κόρη έχουν καταφέρει να βρουν τις ισορροπίες τους. Οι λεζάντες «Σ’ αγαπάω, μαμά» και «Σ’ αγαπάω, μπαμπά» κοσμούν τις φωτογραφίες που απεικονίζουν τους γονείς της.

Η Ireland δεν διστάζει να δημοσιοποιεί τις προσωπικές της στιγμές με τη νέα της σύντροφο, την 24χρονη ράπερ Angel, στο λογαριασμό που διαθέτει στο Instagram. «Είμαι πολύ περήφανη για το μωρό μου» γράφει σε μια κοινή τους φωτογραφία που ανάρτησε στο Διαδίκτυο.




 Έξαλλος ο Baldwin έβρισε χυδαία στο Twitter το δημοσιογράφο που έκανε το ρεπορτάζ («Θα σε βρω, George Stark, μικρή κακιασμένη αδελφή, και θα σε γα@@σω»). Το Νοέμβριο ο σταρ εκτόξευσε ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς σε Αφροαμερικανό φωτορεπόρτερ επειδή πλησίασε τη γυναίκα του. Οι ακραίες αντιδράσεις του και ο θόρυβος που προκλήθηκε είχαν σαν αποτέλεσμα το MSNBC να διακόψει τη συνεργασία μαζί του. Η επιλογή της κόρης του να είναι ζευγάρι με μια γυναίκα είναι δεδομένο πως κάθε άλλο παρά τον χαροποιεί, πάντως μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει το παραμικρό σχόλιο.

Από τα πρώτα χρόνια της ύπαρξής της η Ireland παράδερνε στη δίνη του απόλυτου διχασμού: Έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στην αγκαλιά της μητέρας της ή αυτή του πατέρα της. Το 2004 το διαζύγιο των γονιών της την καταδίκασε στον άχαρο ρόλο του «μήλου της Έριδος», καθώς και οι δύο διεκδικούσαν με λύσσα την κηδεμονία της. Τα μεταξύ τους δικαστήρια για το «καλό»
της Ireland δεν είχαν τέλος. Τον Οκτώβριο του 2005 ο Baldwin κατηγόρησε την Basinger ότι εξαιτίας του μίσους της στρέφει την κόρη τους εναντίον του. Η Basinger απάντησε ότι ο πρώην άντρας της αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Το ανώτατο δικαστήριο του Λος Άντζελες αποφάσισε ότι είναι επιβεβλημένο η σχέση των γονιών να βελτιωθεί και επέβαλε στον Baldwin
επισκέψεις στον ψυχολόγο για διαχείριση θυμού. Όσο για την Basinger; Κέρδισε τελεσίδικα την κηδεμονία της Ireland.

Ο Baldwin δεν άντεξε την «ήττα» και το 2006 κατηγόρησε την Basinger ότι του απέκρυψε πως είχε αφήσει την Ireland μόνη στο σπίτι, ενώ εκείνη έκανε γυρίσματα εκτός Λος Άντζελες. Επιπλέον, τη θεώρησε υπεύθυνη γιατί κατά τη διάρκεια της απουσίας της η κόρη τους έσπασε το χέρι της. Το δικαστήριο έκρινε αμελή την Basinger και της επέβαλε πρόστιμο 12.000 δολαρίων.




Η επόμενη χρονιά βρήκε την Basinger να «σέρνει» τον Baldwin στα δικαστήρια. Στις 11 Απριλίου του 2007 διέρρευσε ένα ηχητικό μήνυμα από τον τηλεφωνητή του κινητού της Ireland. Ακουγόταν ο Baldwin να ουρλιάζει: «Δεν με νοιάζει πόσων χρόνων είσαι, ούτε καν με νοιάζει αν η μητέρα σου είναι αφόρητα ενοχλητική. Είσαι ένα ασυνείδητο γουρούνι. Σκέφτομαι να έρθω στο Λος Άντζελες από τη Νέα Υόρκη και να σου δώσω ένα γερό χέρι ξύλο». Η αιτία για τα πολύ υψηλά ντεσιμπέλ του σταρ ήταν το κλειστό κινητό τηλέφωνο της κόρης του, ενώ ήταν προγραμματισμένη για εκείνη την ώρα η τηλεφωνική τους επικοινωνία. Το ηχητικό ντοκουμέντο έκανε το γύρο του κόσμου. Το δικαστήριο απαγόρευσε στον Baldwin για ένα μήνα να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία με την κόρη του. Ο ηθοποιός, μέσω του site του, www.alecbaldwin.com, προσπάθησε να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά του γράφοντας: «Ήταν η απόγνωση ενός πατέρα που ένιωθε ότι “χάνει” την κόρη του». Το ντροπιαστικό περιστατικό ανάγκασε τους Baldwin και Basinger να επαναπροσδιορίσουν την ανύπαρκτη σχέση τους. Η ένταση ανάμεσά τους δεν φτάνει πια στις αίθουσες των δικαστηρίων. Σήμερα, η Ireland αποτελεί copypaste έκδοση της μητέρας της: Με πορσελάνινη επιδερμίδα, μακριά ξανθά μαλλιά, γαλανά μάτια, εντυπωσιακές αναλογίες. Με αυτό το βιογραφικό, προσπαθεί να βρει τη θέση της στον πλανήτη του θεάματος και έχει ήδη συμφωνήσει με το ίδιο πρακτορείο μoντέλων που ανέδειξε τη μαμά Κim. Όσο για τα ερωτικά της; Είναι απλά δική της υπόθεση!

Διαβάστε περισσότερα στο PEOPLE που κυκλοφορεί μαζί με το ΘΕΜΑ.























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης