Μιλού Βαν Γκρέσεν: Ενα top model σε ελληνική ταινία στην Αντίπαρο

Μιλού Βαν Γκρέσεν: Ενα top model σε ελληνική ταινία στην Αντίπαρο

Ο ηθοποιός Μάκης Παπαδημητρίου πέρασε το καλοκαίρι στην Αντίπαρο μαζί με Ολλανδή ξανθιά μοντέλα, εξώφυλλο του «Harper’s Bazaar», του «i-D», της «Vogue» και πρόσωπο της καμπάνιας του Topshop. Κανένα σκάνδαλο. Η 26χρονη Μιλού συμμετείχε στην ταινία που σκηνοθετεί ο Αργύρης Παπαδημητρόπουλος και έζησε μια καλοκαιρινή περιπέτεια στο κυκλαδίτικο νησί. Η συνέχεια επί της οθόνης

Μιλού Βαν Γκρέσεν: Ενα top model σε ελληνική ταινία στην Αντίπαρο
Γεννημένη το 1988 σε μια μικρή πόλη της Ολλανδίας, το Ντεν Χέλντερ, με πληθυσμό 57.000 κατοίκους, την ανακάλυψαν τυχαία ενώ περπατούσε στον δρόμο. Υπέγραψε συμβόλαιο με το A Models Amsterdam και τον Αύγουστο του 2008 εμφανίζεται σε editorial του ιταλικού «Marie Claire». Τον επόμενο μήνα αρχίζει να κολλάει ένσημα περπατώντας στις πασαρέλες της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης. Την προσέχουν στα σόου της Vera Wang και τον Φλεβάρη του 2009 κάνει το πρώτο της εξώφυλλο για το ιταλικό περιοδικό «D». Την επόμενη χρονιά περπατάει στα πιο edgy shows της Νέας Υόρκης. Θα κάνει μεταγραφή από το πρακτορείο Supreme στο Next Models, κάτι που αποδείχτηκε η καλύτερη επαγγελματική της κίνηση. Την ίδια σεζόν γίνεται το κεντρικό πρόσωπο στις διαφημίσεις της Diesel και της H&M. Το 2010 αφήνει το Next για το DNA, κόβει τα μαλλιά της καρφάκια και αρχίζει να παίζει μπάλα στα σοβαρά πρωταθλήματα. Ανοίγει το σόου Balenciaga στο Παρίσι, γίνεται το πρόσωπο της καμπάνιας του Topshop, κάνει γαλλική «Vogue» και εξώφυλλο στο «i-D». To 2011 τα εναλλακτικά περιοδικά «Interview» και «W» τη φιλοξενούν στις σελίδες τους συνεχώς, ενώ τo 2012 γίνεται η μούσα του οίκου Giorgio Armani. Το 2013 είναι πρωταγωνίστρια στην καμπάνια της Rihanna για λογαριασμό του River Island και του καλοκαιρινού look book του μιλανέζικου οίκου Costume National. Φέτος ήταν το κορίτσι στις διαφημίσεις Patrizia Pepe. Αυτό το λες και Premier League καριέρα μοντέλου.



Πώς βρέθηκε λοιπόν το σούπερ μόντελ Μιλού Βαν Γκρέσεν στην ντίσκο «La Luna» του κυκλαδίτικου νησιού να παρτάρει μέχρι το πρωί και να κοιμάται στη σκηνή του camping της Αντιπάρου; Την απάντηση έδωσε η Φαίδρα Βόκαλη, η παραγωγός της ταινίας «Suntan». «Ο Αργύρης Παπαδημητρόπουλος, ο σκηνοθέτης του “Wasted Youth” και του “Bang Bang”, τρέφει βαθιά αγάπη για την Αντίπαρο. Eρχεται στο νησί 22 χρόνια. Μόλις έγραψε μαζί με τον Σύλλα Τζουμέρκα το σενάριο του “Suntan” αποφάσισε να ξεκινήσει τα γυρίσματα στο νησί που γνώρισε πρώτη φορά στα δεκάξι του. Aλλωστε και η υπόθεση της ταινίας δένει με την ατμόσφαιρα του νησιού. Η ταινία ακολουθεί την ιστορία του Κωστή (Μάκης Παπαδημητρίου), ενός γιατρού που εγκαθίσταται στην Αντίπαρο, ζει τη μοναξιά του νησιώτικου χειμώνα, μέχρι που έρχεται το καλοκαίρι. Η πόρτα του ιατρείου του ανοίγει και μπαίνει η παρέα της Αννας και των νεαρών συμφοιτητών της. Και τότε αλλάζει η ζωή του. Η Μιλού είναι φίλη με τον Αργύρη και έτσι βρέθηκε στο καστ, θα είναι η Μίλα». Η Μιλού γέμισε τον λογαριασμό της στο Instagram με καρτποσταλικές φωτογραφίες του νησιού. Ασχετη πληροφορία: πήγε και στη συναυλία της Κοντσίτα στη Μύκονο.

Κλείσιμο


Δεν είναι κακομαθημένα τα ακριβοπληρωμένα μοντέλα του εξωτερικού; «Η Μιλού είναι γλυκύτατη. Τρώει τα πάντα, δεν έκανε παράπονα, μόνο ψωμί δεν έβαλε στο στόμα της. Βολική όσο δεν μπορείς να φανταστείς. Κουβαλά παντού το σκυλάκι της, τον Μέις. Ο Αργύρης της είχε πει να έρθει από την Ολλανδία στην Αθήνα πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα στην Αντίπαρο. Της είπε να κάνει ηλιοθεραπεία μια και ο ρόλος της απαιτούσε να είναι μαυρισμένη. Να φανταστείς ότι ενώ η κοπέλα δεν είναι ηθοποιός ούτε συνηθισμένη να κάνει γυρίσματα κάτω από το λιοπύρι του Αυγούστου επί ενάμιση μήνα, δεν παραπονέθηκε ποτέ», επιβεβαιώνει η παραγωγός του «Suntan». Η ταινία είναι μια παραγωγή των Marni Films και Oxymoron Films, σε συμπαραγωγή με τoυς Fassb Films, Foss Productions.



Και ενώ η ταινία γυριζόταν στην Αντίπαρο, το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου αποφάσισε να κόψει τη χρηματοδότηση, σε αντίθεση με την εισήγηση του γενικού διευθυντή Γρηγόρη Καραντινάκη. Σύμφωνα με το Κέντρο, το «Suntan» του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου θα κριθεί θετικά ως ολοκληρωμένη ταινία όταν κατατεθεί στο σχετικό πρόγραμμα.

Η Μιλού, όμως, θα επιστρέψει στην Αθήνα για την πρεμιέρα. Μάλλον λιγότερο ηλιοκαμένη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης