Jessica Alba: Πώς ανέβασε την αποτίμηση της εταιρείας της στο 1 δισ. δολάρια

Jessica Alba: Πώς ανέβασε την αποτίμηση της εταιρείας της στο 1 δισ. δολάρια

Η εταιρεία Santa Monica στην Καλιφόρνια, η οποία πουλά φυσικά και φιλικά προς το περιβάλλον, προϊόντα μωρών, συγκέντρωσε 70 εκατομμύρια και αποτιμάται σε περίπου 1 δισ. δολάρια

Jessica Alba: Πώς ανέβασε την αποτίμηση της εταιρείας της στο 1 δισ. δολάρια
Εκτός από διάσημη ηθοποιός και ευτυχισμένη μαμά, η Jessica Alba είναι και μια πολύ επιτυχημένη επιχειρηματίας, αφού τον τελευταίο χρόνο διευθύνει τη δική της εταιρεία, με οικολογικά προϊόντα για το σπίτι και το παιδί. Με λίγα λόγια η εν λόγω κυρία αποτελεί πρότυπο για τις περισσότερες γυναίκες καθώς ξεχωρίζει σε οτιδήποτε κάνει.

Η Jessica Alba και ο Βrian Lee είναι οι ιδρυτές της startup The Honest Co. η οποία προετοιμάζεται για IPO.

Η εταιρεία Santa Monica στην Καλιφόρνια, η οποία πουλά φυσικά και φιλικά προς το περιβάλλον, προϊόντα μωρών, μόλις συγκέντρωσε 70 εκατομμύρια και αποτιμάται σε περίπου 1 δισ. δολάρια, σύμφωνα με την The Wall Street Journal.

Ο τελευταίος γύρος χρηματοδότησης προέρχεται από διάφορους VC επενδυτές συμπεριλαμβανομένων της Wellington Management Company, της Venture Partners, της Iconiq Capital, της Lightspeed Venture Partners και της General Catalyst Partners, μαζί με κάποια ανώνυμα δημόσια χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Διαβάστε περισσότερα στο
Κλείσιμο
www.newmoney.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης