Βάσω Κολλιδά: Μοντέλο για σπίτι

Βάσω Κολλιδά: Μοντέλο για σπίτι

Ο έρωτας της ζωής της, η αναπάντεχη εγκυμοσύνη,η πρόταση γάμου στους αιθέρες, οι αλλαγές στη ζωή της: η δίμετρη πρώην Playmate έχει κάθε λόγο να νιώθει ευτυχισμένη και της φαίνεται

Βάσω Κολλιδά: Μοντέλο για σπίτι
Οταν πήρε μέρος στον διαγωνισμό Play­mate το 2006 ήταν ένα 23χρονο πανύψηλο κορίτσι, ευγενικό, χαμογελαστό και γεμάτο όνειρα. Με εισιτήριο τον τίτλο της  Playmate, ξέφυγε από την πεπατημένη των τολμηρών φωτογραφήσεων και προτίμησε τα μονοπάτια των editorial μόδας και της πασαρέλας. Παρουσιάστρια και σχεδιάστρια πλέον και η ίδια σήμερα, η Βάσω Κολλιδά, στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, παντρεύεται σε λίγες ημέρες τον σύντροφό της Γιάννη Εμμανουηλίδη και δηλώνει έτοιμη να δοκιμαστεί στον ρόλο της συζύγου και της μητέρας.

Με τον αγαπημένο της Γιάννη Εμμανουηλίδη
Κλείσιμο


- Τελικά πότε παντρεύεσαι;
Ο γάμος προγραμματίζαμε να γίνει στα τέλη Ιουλίου, αλλά δεν βρήκαμε ημερομηνίες στο δημαρχείο της Νίκαιας. Οπότε θα παντρευτούμε τις επόμενες δύο βδομάδες.

- Πώς έχεις φανταστεί τον γάμο σου; Δεν ήμουν από τα κορίτσια που σκέφτονταν τον γάμο. Εχω βάλει πολλά νυφικά και δεν ήμουν ποτέ ρομαντική. Οταν ήρθε ο Γιάννης και συζητήσαμε την προοπτική να κάνουμε οικογένεια, είχαμε την ίδια εικόνα για τον γάμο. Σε ένα ξωκλήσι δίπλα στη θάλασσα με καλούς φίλους και συγγενείς, χαλαρά και χωρίς υπερβολές. Σκεφτόμασταν να παντρευτούμε με θρησκευτικό γάμο αυτό το καλοκαίρι, αλλά προέκυψε η εγκυμοσύνη. Ετσι θα παντρευτούμε και θα βαφτίσουμε τον γιο μας του χρόνου το καλοκαίρι στην Πάρο. Το μυστήριο θα γίνει στο εκκλησάκι του Αγίου Φωκά και κουμπάροι μας θα είναι ο Αντώνης Βλοντάκης και η Αντζελα Ευριπίδη. Οσο για το μωρό, θα το βαφτίσει ο αδελφός του Γιάννη, με τον οποίο μάλιστα είναι δίδυμοι.

- Τους ξεχωρίζεις; Ναι, δεν έχω μπερδευτεί. Αλλά του κάνω πλάκα ότι το παιδί θα μοιάζει σίγουρα στον κουμπάρο. (γέλια)

Οταν έκλεβε την παράσταση στις πασαρέλες



- Πώς νιώθεις με όλες αυτές τις αλλαγές στη ζωή σου;
Πολύ γεμάτη, ήρεμη, ευτυχισμένη. Θα ήμουν αχάριστη αν ζητούσα και κάτι άλλο. Βρήκα έναν άνθρωπο που αγαπιόμαστε και θα έρθει σύντομα το παιδάκι μας. Αυτό είναι ευτυχία. Ούτε τα πολλά λεφτά, ούτε οι πολλοί άνθρωποι γύρω μας, ούτε η τηλεόραση. Ευτυχώς έχω ζήσει και έχω κάνει πολλά. Τώρα θέλω να αφιερώσω χρόνο στο αγοράκι μου. Θέλω τα πρώτα χρόνια όπου διαμορφώνεται ο χαρακτήρας του να είμαι δίπλα του. Αλλιώς θα έχω τύψεις και θα το μετανιώσω. Αν βέβαια έρθει κάποια σοβαρή επαγγελματική πρόταση, θα το δω όταν και αν προκύψει. Ευτυχώς υπάρχουν γιαγιάδες και παππούδες για βοήθεια. 

- Εχεις συνειδητοποιήσει ότι θα γίνεις μητέρα;
Τώρα αρχίζω να το καταλαβαίνω και αισθάνομαι υπέροχα. Η κοιλίτσα μου άρχισε να φουσκώνει 5,5 μηνών. Τώρα έχει μεγαλώσει και νιώθω το παιδί να κουνιέται. Αλλά είμαι σίγουρη ότι το μεγάλο σοκ θα το πάθω όταν θα το πιάσω στα χέρια μου. 

- Πάντα ήθελες παιδί;
Δεν το σκεφτόμουν. Το μόνο που έλεγα είναι ότι θέλω να βρω έναν άνθρωπο να είμαστε μαζί και εφόσον το θελήσουμε, να κάνουμε οικογένεια. Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις ένα παιδί. Είναι μεγάλη ευθύνη - σκέφτομαι εντελώς διαφορετικά σε σχέση με το παρελθόν. Παλιά έλεγα ότι και με ένα γιαούρτι στο ψυγείο μια χαρά θα περάσω. Τώρα πρέπει να βάλω άλλες βάσεις και δεδομένα γιατί έρχεται στη ζωή ένας άνθρωπος που θα εξαρτάται 100% από εμένα για ένα μεγάλο διάστημα. Με ωρίμασε.

Νικήτρια στον διαγωνισμό Playmate 2006


- Τι φύλο ήθελες να είναι το παιδί;
Από την πρώτη στιγμή πίστευα πως θα είναι αγόρι. Και επειδή πολλοί φίλοι μας έχουν αγοράκια, αισθάνομαι ότι έχω καλύτερη επικοινωνία μαζί τους. Από την άλλη, ήθελα κοριτσάκι ως γυναίκα γιατί μας γνωρίζω. Κυρίως όμως θέλω να είναι υγιές και με το καλό να γεννηθεί μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου. Και μετά να πάμε για το δεύτερο και ει δυνατόν να είναι κοριτσάκι. Οσο για το αγοράκι που έρχεται, θα το ονομάσουμε Γιώργο. 

- Πώς έγινε η πρόταση γάμου; 
Ημασταν στο αεροπλάνο και εκεί που παίζαμε ένα παιχνίδι με αριθμούς, πάει να κάνει την τελευταία ερώτηση στο παιχνίδι και μου λέει: «Θα ήθελες τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής σου να τα περάσεις μαζί μου;» - και ανοίγει το μαγικό κουτάκι. Κοκάλωσα, άρχισα να γελάω και να κλαίω. Θυμάμαι για δευτερόλεπτα να μην μπορώ να πάρω ανάσα. Με κατέλαβε εξαπίνης. Είπα βέβαια το «ναι». Ηταν 14 Νοεμβρίου του 2013. Εν τω μεταξύ του είχα κάνει κι εγώ πρόταση γάμου. Ημασταν μέσα στο αυτοκίνητο και τον ρώτησα αν θα ήθελε να με παντρευτεί ύστερα από έξι μήνες σχέσης. Κόλλησε εκείνη την ώρα και μου είπε «ναι». Ποτέ δεν ήμουν από τις γυναίκες που περίμεναν το μονόπετρο για να επισφραγιστεί η αγάπη τους. 

 - Ησουν τόσο σίγουρη στους έξι μήνες κιόλας ότι αυτός είναι ο άντρας της ζωής σου;
Από την πρώτη μέρα που τον γνώρισα κατάλαβα ότι αυτός είναι ο ένας και μοναδικός. Μου βγήκαν ξεχωριστά συναισθήματα σε σχέση με τους άλλους άντρες της ζωής μου. Με έκανε να νιώσω σιγουριά, μου έδινε κίνητρα και με συμβούλευε. Δεν σου κρύβω ότι στην αρχή ήμουν λίγο διστακτική γιατί είναι δύο χρόνια μικρότερός μου, αλλά όσο τον γνώριζα ανακάλυπτα έναν εξαιρετικό άνθρωπο, ειλικρινή και απίστευτα ώριμο. Διαχειρίζεται τα πράγματα σαν άντρας, χωρίς φλυαρίες και ντόμπρα. Παλιά ήμουν εκρηκτική και εγωίστρια. Δεν μπορούσα να συζητήσω. Με τον Γιάννη όμως έχουμε πολύ καλή επικοινωνία και με ηρεμεί. Μαζί του έχω αποβάλει τον εγωισμό μου. 

- Εχεις γίνει και σχεδιάστρια μόδας και συνεργάζεσαι με την εταιρεία ρούχων Benissimo. Ετοιμάζεις τη νέα σου κολεξιόν; Ναι, τώρα ετοιμάζω τη συλλογή μου «Benissimo by Vaso Kollida» για τον χειμώνα, με κυρίαρχα χρώματα το μαύρο, το γκρι, το μπλε navy και το μελιτζανί. Θα δείτε T- shirts με στάμπες, φορέματα, παντελόνια και γενικότερα ρούχα ευκολοφόρετα σε πολύ προσιτές τιμές. Τα ρούχα διατίθενται σε επιλεγμένα μαγαζιά και στη σελίδα benissimo.gr 

- Συζητάς για εκπομπή στην τηλεόραση; Μαζί με τον Δημήτρη Βλάχο κάναμε κάθε Σαββατοκύριακο για τρεις μήνες ένα μαγκαζίνο στο E, αλλά τώρα στο κανάλι υπέγραψαν ο Κρατερός Κατσούλης με την Κατερίνα Καραβάτου. Ασχολούμαι επίσης με το μπλογκ μόδας που έχω στο site fthis.gr και με τα ρούχα μου. Αυτό που έχει τώρα προτεραιότητα όμως είναι η γέννηση του παιδιού μου. Ολα τα άλλα έπονται. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης