Η «Κιβωτός» του Καβάλι άραξε στο Ιόνιο

Η «Κιβωτός» του Καβάλι άραξε στο Ιόνιο

Ο πάντα μαυρισμένος και ηλιοκαμένος σχεδιαστής υψηλής ραπτικής λίγο έλειψε να γίνει... μαύρος και από το ξύλο. Ωστόσο, δεν φαίνεται να πτοήθηκε που τον αποκάλεσαν μέχρι και «Ιταλό φτωχομπινέ» στους Παξούς και, μέσω του μπλογκ του, υμνεί την Ελλάδα και αποκαλύπτει ότι η νέα του καλοκαιρινή κολεξιόν θα είναι εμπνευσμένη από τη χώρα μας»

Η «Κιβωτός» του Καβάλι άραξε στο Ιόνιο
Είναι γνωστό ότι ο Ρομπέρτο Καβάλι αγαπάει τη χώρα μας και ψηφίζει Ελλάδα σχεδόν κάθε καλοκαίρι. Φέτος, όμως, ο διάσημος Ιταλός σχεδιαστής βρέθηκε στο επίκεντρο ενός απίστευτου περιστατικού που ποτέ δεν πίστευε ότι θα συναντήσει στην «πιο φιλόξενη χώρα της Μεσογείου», όπως χαρακτηρίζει την Ελλάδα στους διάσημους φίλους του. Ο 73χρονος επιχειρηματίας μετά την Ιμπιζα έδεσε με το σκάφος του στο Ιόνιο. Καθώς χαιρόταν τις ομορφιές των Παξών μαζί με την 26χρονη καλλονή σύντροφό του Λίνα Νίλσον, το βράδυ της 13ης Αυγούστου είδε δυστυχώς και το άλλο πρόσωπο της ελληνικής φιλοξενίας.

Αφού έκανε βόλτα με το σκάφος του, την ώρα που ο ήλιος άρχισε να δύει το άφησε ανοιχτά του Γάιου και βγήκε στο λιμάνι με το φουσκωτό του. Εκείνη τη στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες, χωρίς να τον έχει ενημερώσει κανείς ότι ο χώρος που είχε δέσει είναι το σημείο όπου αράζουν τα σκάφη τους οι επαγγελματίες της περιοχής που εκτελούν το δρομολόγιο Παξοί - Αντίπαξοι, ένας από τους «θιγμένους» από την «προσβλητική» συμπεριφορά του γκουρού της παγκόσμιας μόδας τού επιτέθηκε φραστικά αποκαλώντας τον μέχρι και «Ιταλό φτωχομπινέ»!

Κλείσιμο


Ο Ρομπέρτο Καβάλι στους Παξούς

Προφανώς δεν γνώριζε σε ποιον μιλούσε και λίγο έλειψε ο πάντα μαυρισμένος διάσημος Ιταλός μόδιστρος να γίνει μαύρος και από το ξύλο, καθώς ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας δεν αρκέστηκε στη φραστική επίθεση, αλλά επεκτάθηκε και σε σπρωξιές σε βάρος του Καβάλι. Σύμφωνα με μαρτυρίες, το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση κάποιων περαστικών οι οποίοι κατάλαβαν τι είχε συμβεί και έσπευσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Σε μήνυμα προς τους φίλους του στο μπλογκ του, πάντως, ο Ρομπέρτο Καβάλι δεν ασχολήθηκε καθόλου με τον καβγά, ούτε φαίνεται να κράτησε άσχημες μνήμες από την Ελλάδα.

Αντιθέτως, όπως αποκαλύπτει στην προσωπική του σελίδα, τα μαγευτικά νερά του Ιονίου θα αποτελέσουν την πηγή της έμπνευσής του και για τη νέα του καλοκαιρινή κολεξιόν. «Με βρίσκετε στην Ελλάδα, όπου περνάω όλο τον Αύγουστο μέσα στην απόλυτη ηρεμία, στο φανταστικό σκηνικό αυτών των νησιών που τα φέρνουμε στον νου για τη μακρά ιστορία τους με ποιητές, επιστήμονες και θαλασσοπόρους. Μπορώ σχεδόν να αισθανθώ την παρουσία αυτών των αρχαίων θεών, οι οποίοι ενέπνευσαν τον ελληνικό πολιτισμό για αιώνες...» έγραψε με αφορμή την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου, ενώ συνέχιζε τις διακοπές του στο γραφικό Φώκι στο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς.

«Το ταξίδι που μας έφερε στην Ελλάδα είναι πολύ ενδιαφέρον. Περιπλεύσαμε το νότιο τμήμα της Ιταλίας, όπου οι ακτές της όμορφης χώρας μας προσφέρουν ένα μοναδικό σκηνικό. Η Μεσόγειος είναι κληρονομιά την οποία πρέπει να σεβαστούμε και να διατηρήσουμε άθικτη για να την παραδώσουμε στα παιδιά και στα εγγόνια μας. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού συναντήσαμε ένα ζευγάρι δελφίνια που μας συνόδευσε για λίγο σ’ αυτήν την όμορφη διαδρομή. Φανταστικά ζώα. Χάρη στην ευελιξία τους και τη δύναμη που έχουν στις ουρές τους, τα συγκεκριμένα θηλαστικά είναι σε θέση να φτάσουν την απίστευτη ταχύτητα των 65 χιλιομέτρων την ώρα. Το σκάφος Bat-Zodiac μάς οδήγησε στον προορισμό μας γρήγορα και με ασφάλεια», συνέχισε, ανεβάζοντας παράλληλα βίντεο τα οποία έδειχναν τα πανέμορφα δελφίνια, ενώ κρατούσαν συντροφιά σε εκείνον και τη φωτογράφο σύντροφό του.

«Μου αρέσουν οι γρήγορες ταχύτητες στη θάλασσα, στη γη και τον ουρανό. Η Ελλάδα μού προσφέρει εξαιρετικές ιδέες για την επόμενη καλοκαιρινή συλλογή μου. Τα χρώματα εδώ είναι έντονα, καλοκαιρινά, εορταστικά... Το βαθύ μπλε της θάλασσας δένει με το γαλάζιο του ουρανού και το εκτυφλωτικό λευκό των κτισμάτων...» έγραψε ακόμη, προσθέτοντας ότι θα συνεχίσει τις διακοπές του στην χώρα μας μέχρι τα τέλη Αυγούστου και μετά θα γυρίσει στην Ιταλία για να δημιουργήσει -με βάση τα ελληνικά αυτά στοιχεία- τη νέα του κολεξιόν.



Το σκάφος του στην Ιθάκη

Μετά τους Παξούς και την Κεφαλονιά, ο παγκοσμίου φήμης σχεδιαστής, ο οποίος εκτός από τη σύντροφό του κάνει διακοπές μαζί με την κόρη και την εγγονή του, συνέχισε την περιοδεία του στο Ιόνιο ρίχνοντας άγκυρα στο πανέμορφο Κιόνι της Ιθάκης και από κει αναμένεται να φύγει για να επισκεφθεί και τα νησιά του Αιγαίου.
Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως τα βλέμματα όλων στις διακοπές του Καβάλι στο Ιόνιο μαγνήτισε η νεαρή σύντροφός του Λίνα Νίλσον. Το ανερχόμενο μοντέλο με τις τέλειες αναλογίες δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο καθώς λιαζόταν στο πολυτελές σκάφος του αγαπημένου της.



Τρυφερότητα
Πέρα από το κορμί της, όμως, αυτό που έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση σε όσους είδαν το ζευγάρι ήταν ο τρόπος που η εντυπωσιακή Λίνα συμπεριφερόταν στον κατά 47 χρόνια μεγαλύτερό της Ρομπέρτο. Αν δεν ήξερε κάποιος ότι πρόκειται για ζευγάρι, θα μπορούσε εύκολα να υποθέσει ότι η νεαρή καλλονή είναι η μικρή κόρη -ή ακόμα και εγγονή- του Καβάλι, καθώς ήταν ιδιαίτερα περιποιητική με τον Ιταλό μόδιστρο και δεν τον άφηνε λεπτό από τα μάτια της.




Κάνοντας τζετ σκι με τη σύντροφό του Λίνα Νίλσον

Ποιος άλλωστε μπορεί να ξεχάσει τις φωτογραφίες από τις περσινές διακοπές τους στη Σαρδηνία, οι οποίες έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου και έδειχναν τη Νίλσον να πλένει τον Καβάλι πάνω στο σκάφος και σχολιάστηκαν με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο από τα περισσότερα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αφού το ανερχόμενο μοντέλο δεν δίστασε να ασχοληθεί σε κοινή θέα μέχρι και με τον... καβάλο του Καβάλι!

Αν και πολλοί είναι εκείνοι που κατηγορούν την 26χρονη ότι επέλεξε για σύντροφο τον ισχυρό άνδρα της μόδας για να χτίσει την καριέρα της, φίλοι του ζευγαριού ισχυρίζονται ότι, παρά τα πολλά χρόνια που τους χωρίζουν, η σχέση τους είναι πολύ αρμονική. Πρόσωπα από τον στενό τους κύκλο επισημαίνουν, μάλιστα, ότι η Λίνα Νίλσον και ο Ρομπέρτο Καβάλι τρέφουν πολύ βαθιά αισθήματα ο ένας για τον άλλον, είναι πολύ ευτυχισμένοι και οι κακές γλώσσες τα λένε αυτά γιατί δεν έχουν άλλον τρόπο να χτυπήσουν τον διάσημο σχεδιαστή.



Φωτογραφίες από τις περσινές διακοπές τους στη Σαρδηνία, οι οποίες έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου και έδειχναν τη Νίλσον να πλένει τον Καβάλι πάνω στο σκάφος

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης