Ευγενία Νιάρχου - Χρήστος Οικονόμου: Απόδραση στη Σκιάθο

Ευγενία Νιάρχου - Χρήστος Οικονόμου: Απόδραση στη Σκιάθο

Επέλαση στα ελληνικά νησιά έχει κάνει το ζευγάρι του διεθνούς jet set, με αφετηρία
την κοσμοπολίτικη Μύκονο και τελικό προορισμό την αρχόντισσα των Σποράδων

Ευγενία Νιάρχου - Χρήστος Οικονόμου: Απόδραση στη Σκιάθο
Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους όλοι μίλησαν για έναν μεγάλο έρωτα ανάμεσά τους. Και μάλλον είχαν δίκιο, αφού η Ευγενία Νιάρχου και ο Χρήστος Οικονόμου παραμένουν μαζί και δείχνουν απόλυτα ερωτευμένοι, όπως μαρτυρούν όλοι όσοι έχουν δει από κοντά το όμορφο ζευγάρι του διεθνούς jet set που βρίσκεται στη Σκιάθο από τις αρχές του Αυγούστου. Ενα νησί το οποίο η νεαρή γόνος έμαθε να αγαπά εξαιτίας του συντρόφου της, αφού εκεί -στην περιοχή Πόρος- διατηρεί την εξοχική κατοικία του. Ωστόσο, το ζευγάρι μένει μαζί με φίλους στο σκάφος του νεαρού εφοπλιστή «Galini», το οποίο είναι δεμένο στον κόλπο κάτω από την πολυτελή οικογενειακή βίλα. Στο καταπράσινο νησί του Παπαδιαμάντη, η Ευγενία Νιάρχου και ο σύντροφός της Χρήστος Οικονόμου απολαμβάνουν τα μπάνια τους στα γαλάζια νερά του Αιγαίου. Μετακινούνται κυρίως με το tender που διαθέτει το σκάφος και συνήθως επιλέγουν τις παραλίες Αγία Ελένη, Μάραθα, Κεχριά ή τη νησίδα Τσουγκριά. Εκεί μαζί με την παρέα τους απολαμβάνουν δροσερά κοκτέιλ στην παραλία, αλλά και επιδίδονται σε διάφορα θαλάσσια σπορ, όπως beach volley και -το αγαπημένο της Ευγενίας τελευταία- paddling. Δεν είναι λίγες οι φορές που το ζευγάρι παίρνει το τζετ σκι και χάνεται για ώρα εξερευνώντας το νησί και ανακαλύπτοντας μικρούς υπέροχους κολπίσκους.



Μετά το shopping στην αγορά της Σκιάθου, η Ευγενία Νιάρχου με τους bodyguards κατευθύνεται με το tender στο σούπερ γιοτ του συντρόφου της

Κλείσιμο
Για τις νυχτερινές τους εξορμήσεις με την παρέα τους επιλέγουν τα μπαρ «Casablanca» και «Montecristo», τα οποία βρίσκονται στην άκρη του παλαιού λιμανιού. Απολαμβάνουν από νωρίς το ποτό τους στα κεντρικά τραπέζια, ενώ αργότερα προχωρούν στους εσωτερικούς χώρους των μαγαζιών και διασκεδάζουν χορεύοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Επίσης δίνουν το «παρών» σε διάφορα πάρτι που διοργανώνονται κατά καιρούς στο νησί, όπως προσφάτως στο ξενοδοχείο «Princess Palace». Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η 28χρονη γόνος διοργανώνει και η ίδια διάφορα events πάνω στο σκάφος «Galini», όπου εκτός από την παρέα τους προσκαλούν επιλεκτικά κάποιους φίλους τους που είτε κάνουν διακοπές στο νησί, είτε είναι περαστικοί με κάποιο σκάφος.



Απογευματινός καφές με φίλους στο κατάστρωμα της θαλαμηγού

Ο χρόνος όμως για τη νεαρή jet setter δεν κυλάει μόνο εν πλω, αλλά και στα καταστήματα του νησιού για shopping. Την περασμένη Δευτέρα μαζί με μια φίλη της έφτασε με το μαύρο φουσκωτό στο λιμάνι και κατευθύνθηκε προς την οδό Παπαδιαμάντη όπου βρίσκεται η αγορά του νησιού για ψώνια. Με δύο bodyguards να την ακολουθούν διακριτικά, περπάτησε στα σοκάκια και, όπως αποκάλυπταν οι τσάντες που κρατούσε, αγόρασε αρκετά μαγιό και παρεό. Χαμογελαστή και χαλαρή, για να πάρει μια ανάσα μετά τις αγορές της κάθισε για έναν καφέ στο καφέ-εστιατόριο «Veni Vidi Vici» στο λιμάνι. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο φουσκωτό που την περίμενε και επέστρεψε στο σκάφος του αγαπημένου της.



Με ένα μαγιό και ένα παρεό που μόλις αγόρασε μέσα στην τσάντα που κουβαλάει, η Ευγενία επιστρέφει για να επιβιβαστεί στο tender

Η γόνος της οικογένειας Σταύρου Νιάρχου, Ευγενία, και ο Χρήστος, γιος του μεγαλοεφοπλιστή Γιώργου Οικονόμου, δεν έχουν πλέον καμία πρόθεση να κρύψουν το γεγονός ότι είναι ζευγάρι. Σε λίγο καιρό κλείνουν περίπου δύο χρόνια σχέσης και δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Η Ευγενία τον έχει συνέχεια στο πλευρό της και δεν τον αφήνει από τα μάτια της, ενώ το ίδιο κάνει και ο νεαρός εφοπλιστής. H πρώτη τους γνωριμία έγινε το καλοκαίρι του 2012, όταν η Ευγενία Νιάρχου βρέθηκε στη Μύκονο μαζί με την παρέα της για να περάσει μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών. Η καθημερινή της παρουσία στην παραλία της Ψαρούς αλλά και στα πιο in νυχτερινά στέκια δεν πέρασε απαρατήρητη από κανέναν, και ειδικότερα από τον Χρήστο Οικονόμου, ο οποίος βρισκόταν για διακοπές στο νησί την ίδια περίοδο. Αρχισε να τη διεκδικεί και πολύ σύντομα την κατέκτησε. Φέτος, το τρίτο τους καλοκαίρι μαζί, επέλεξαν να περάσουν μεγάλο μέρος των διακοπών τους στην Ελλάδα. Ξεκίνησαν από τη Μύκονο, επισκέφθηκαν τη Σίφνο όπου έμειναν κάποιες μέρες για να παραβρεθούν σε γάμο και εν συνεχεία πέρασαν από αρκετά νησιά πριν καταλήξουν στον τελικό τους προορισμό, τη Σκιάθο, όπου και θα παραμείνουν -εκτός απροόπτου- μέχρι τα τέλη Αυγούστου.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης