Mo'Ne Davis: Αυτή είναι η 13χρονη που χάνει συμβόλαιο αξίας... 100.000 δολαρίων!

Mo'Ne Davis: Αυτή είναι η 13χρονη που χάνει συμβόλαιο αξίας... 100.000 δολαρίων!

Ο ιδιοκτήτης της Steiner Sports δήλωσε πως ήταν διατεθειμένος να προσφέρει συμβόλαιο 100.000 στη 13χρονη Mo'Ne Davis, ώστε το αυτόγραφό της να κοσμεί προϊόντα της εταιρείας

Mo'Ne Davis: Αυτή είναι η 13χρονη που χάνει συμβόλαιο αξίας... 100.000 δολαρίων!
Η Mo'Ne Davis έχει ακόμα 5 χρόνια για να μπορέσει να μπει στο κολέγιο όμως η αυστηροί κανόνες του NCAA σχετικά με τα κολεγιακά σπορ της στοιχίζουν ήδη πολλά χρήματα.

Ο ιδιοκτήτης της Steiner Sports, που ειδικεύεται στα αναμνηστικά όλων των ειδών (από μπλούζες έως κούπες κ.α.) δήλωσε πως ήταν διατεθειμένος να προσφέρει συμβόλαιο 100.000 στη 13χρονη Mo'Ne Davis, ώστε το αυτόγραφό της να κοσμεί προϊόντα της εταιρείας. 

Παρόλα αυτά ο Brandon Steiner τόνισε πως η προσφορά του ακυρώθηκε επειδή η μικρή αθλήτρια του παιδικού πρωταθλήματος Baseball (New Jersey Little League championship) θα είναι στο μέλλον μαθήτρια σε κολέγιο των ΗΠΑ και θα συμμετέχει στο κολεγιακό πρωτάθλημα, όπου απαγορεύεται η εκμετάλλευση της εμπορικής εικόνας ενός αθλητή.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με απόφαση δικαστηρίου, το NCAA αδίκως δεν επιτρέπει σε αθλητές που συμμετέχουν σε κολεγιακά πρωταθλήματα να έχουν έσοδα και επέτρεψε να υπάρχει ένα όριο απολαβών ύψους 5.000 δολαρίων.

Διαβάστε περισσότερα στο www.newmoney.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης