Lindsay Lohan:To κακό κορίτσι του Χόλιγουντ τα σπάει στη Μύκονο

Lindsay Lohan:To κακό κορίτσι του Χόλιγουντ τα σπάει στη Μύκονο

Μία εβδομάδα στο Νησί των Ανέμων και αρκετά λίτρα αλκοόλ ήταν αρκετά ώστε η LiLo να επιβεβαιώσει 
τη φήμη που τη συνοδεύει: είναι η πιο ατίθαση σταρ της αμερικανικής σόουμπιζ

Lindsay  Lohan:To κακό κορίτσι  του Χόλιγουντ  τα σπάει στη Μύκονο
Tο προηγούμενο Σάββατο η Λίντσεϊ Λόχαν πέταξε με lear jet από το Λος Αντζελες προς το αγαπημένο της ελληνικό νησί, τη Μύκονο. Από πέρσι σχεδίαζε να έρθει, λίγο όμως τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με τον αμερικανικό νόμο, λίγο κάποια θέματα υγείας που την ταλαιπωρούσαν, αναγκάστηκε να καθυστερήσει το ταξίδι έναν χρόνο. Φέτος η νεαρή ηθοποιός, η οποία έχει απασχολήσει πολλάκις τα ταμπλόιντ, ήταν ευδιάθετη, χαλαρή και γεμάτη κέφι για διασκέδαση δίχως αύριο.

Η κράτηση στο πεντάστερο ξενοδοχείο «Cavo Tagoo», το οποίο ξένα μπλογκ και μεγάλης κυκλοφορίας ταξιδιωτικά περιοδικά συγκαταλέγουν στα κορυφαία του κόσμου, είχε γίνει από τους συνεργάτες της εδώ και πολλούς μήνες. Η επιθυμία ήταν συγκεκριμένη και σαφώς διατυπωμένη: «Η κυρία Λόχαν θέλει να μείνει στην ακριβότερη βίλα του συγκροτήματος απολαμβάνοντας υψηλές υπηρεσίες όσο κι αν αυτές αποτιμώνται». Η βίλα με την ένδειξη «700» στο «Cavo Tagoo», λοιπόν, κλείστηκε για την ίδια, ενώ η υπόλοιπη παρέα διέμεινε σε άλλο κατάλυμα λόγω πληρότητας του ξενοδοχείου.

Στην υπέροχη, εκλεπτυσμένης αισθητικής βίλα των πολλών τετραγωνικών μέτρων, η Λίντσεϊ Λόχαν κοιμόταν μέχρι αργά το μεσημέρι, έπαιρνε ελαφρύ πρωινό και, αφού ανέβαζε μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram εκθειάζοντας τόσο το «μυκονιάτικο σπίτι της» όσο και το ίδιο το νησί, έβγαινε για βόλτες και εξορμήσεις. Τα απογεύματα τα περνούσε συνήθως στο «Nammos» εναλλάσσοντας σαμπάνιες με σφηνάκια σε σημείο που το βράδυ δεν θυμόταν όχι απλώς πού πατούσε και πού βρισκόταν, αλλά ούτε το όνομά της. Συχνά περιφερόταν στα σοκάκια με μαύρα γυαλιά άλλοτε υποβασταζόμενη κι άλλοτε πειράζοντας τον κόσμο. Κάθε φορά μάλιστα που κάποιος συμπατριώτης της την αναγνώριζε δεν δίσταζε να σκάει στα γέλια φωνάζοντας: «Δεν είμαι εγώ, αλλά η σωσίας μου». 

Κλείσιμο

Σε κάθε της βήμα είχε τη συνοδεία security

Η Λόχαν, παρόλο που προτιμούσε οι μετακινήσεις της στο νησί να πραγματοποιούνται με λιμουζίνα και σοφέρ, δεν παρέλειψε να χρησιμοποιήσει νοικιασμένο τζιπ, το οποίο λόγω μέθης τράκαρε, προκαλώντας ζημιές που υπολογίζονται περί τα 2.000 ευρώ. Αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίζονται ότι εκείνη την ημέρα ήταν τόσο χάλια που παραλίγο να πατήσει άνθρωπο. Το πρώτο βράδυ δείπνησε στο εστιατόριο «Roca Cookery» και επισκέφτηκε το νέο κλαμπ «Μοni» στο κέντρο της πόλης, ενώ τις επόμενες ημέρες διασκέδασε στο «Sea Satin». Επίσης, τίμησε με την παρουσία της το πάρτι που διοργάνωσε ο γνωστός σχεδιαστής Valentino σε βίλα την οποία ενοικίαζε κοντά στην Κάπαρη. Αλησμόνητο θα μείνει το περιστατικό που σημειώθηκε στο «Cavo Paradiso», όπου, χωρίς να έχει κάνει κράτηση, κάθισε απρόσκλητη στο τραπέζι μιας παρέας, με αποτέλεσμα να εκδιωχτεί από τον χώρο κακήν κακώς.


Πριβέ μετακινήσεις με ιδιωτικό σκάφος

Για τις βουτιές της η Λόχαν κάποιες φορές προτίμησε την πισίνα της και άλλες την πολυσύχναστη παραλία της Ψαρούς, όπου και χόρευε πίνοντας το κλασικό ροζέ κρασί του «Nammos». Ο εκνευρισμός της ήταν παραπάνω από φανερός κάθε φορά που κάποιος λουόμενος την κοιτούσε επίμονα, ενώ όσοι τόλμησαν να την απαθανατίσουν με το κινητό τους γνώρισαν την έντονη αποδοκιμασία της. Μέρος του ελεύθερου χρόνου της διέθεσε και στο spa του ξενοδοχείου, απολαμβάνοντας χαλαρωτικό μασάζ και φυσικά δεν παρέλειψε να επισκεφτεί την μπουτίκ του «Cavo Tagoo» που έχει μοναδικό ντιζάιν και πολύ ψαγμένα ρούχα Ελλήνων σχεδιαστών. Η βαλίτσα της γέμισε με υπέροχα παρεό της Ελληνίδας σχεδιάστριας Βάντας Ζαφειράτου, δημιουργίες της Ζωής Γιακουμάτου και της Μιράντας Κωνσταντινίδη, που είναι γνωστή και στο εξωτερικό, τέσσερα φορέματα του Πάνου Ζήνα και φυσικά πολύχρωμα καλοκαιρινά βραχιολάκια και υπέροχες havaianas. Ολα πληρώθηκαν από τον μάνατζέρ της στην Αμερική. 

Από παιδί-θαύμα, πρωτοσέλιδο στα ταμπλόιντ

Η Λίντσεϊ Λόχαν, που ξεκίνησε την καριέρα της ως παιδί-θαύμα της Ντίσνεϊ βρίσκει πάντα τον τρόπο να απασχολεί τον Τύπο. Πριν από τρία χρόνια εφημερίδες ανέφεραν ότι βρισκόταν σε δεινή οικονομική κατάσταση φτάνοντας στο σημείο να βγάλει στο σφυρί μέχρι και πανάκριβες τουαλέτες της, οι οποίες ταυτίστηκαν με επίσημες και άκρως εντυπωσιακές δημόσιες εμφανίσεις της. Τα ταμπλόιντ έκαναν λόγο για την αδελφή της Αλι η οποία πήγε στο διάσημο στοκατζίδικο «Wasteland» προκειμένου να (ξε)πουλήσει φορέματα Prada, Gucci και Balenciaga της Λίντσεϊ. Η Αλι έβαλε τα κλάματα μπροστά στον ιδιοκτήτη όταν εκείνος με αυστηρό ύφος τής τόνισε ότι αδιαφορεί για τον οίκο κατασκευής και πως το μόνο που μπορούσε να προσφέρει για κάθε κομμάτι ήταν μόλις 30 δολάρια. 


Στην Ψαρού για shopping και μπάνιο. Εστω κι αν η πιστωτική της κάρτα κάποιες φορές δεν ανταποκρινόταν στις μεγάλες προσδοκίες της

Τελικά κατάφερε να συγκεντρώσει 200 δολάρια και αποχώρησε με κομμένα φτερά και κατεβασμένο το κεφάλι. Δεν συνέβη όμως το ίδιο και με τους ιθύνοντες της εκπομπής «Million Dollar Decorators», οι οποίοι εκλήθησαν από τη Λίντσεϊ για να της διακοσμήσουν την έπαυλη των 2.500 τ.μ., την οποία νοικιάζει στον λόφο των διασημοτήτων. Η παραγωγή ξόδεψε πάνω από 150.000 δολάρια για καινούρια επίπλωση και κάποιες επισκευές, με τη μοναδική υποχρέωση της Λίντσεϊ να εμφανιστεί στη συγκεκριμένη εκπομπή μόλις το project ολοκληρωνόταν. Παρόλο που υπήρχε σχετικό συμβόλαιο, η LiLo ακόμη «αγνοείται». Την αναζητούν ακόμα και οι ιδιοκτήτες της έπαυλης, καθώς λέγεται ότι τους οφείλει ενοίκια τριών ετών. Μάταια ο συμπρωταγωνιστής της Τσάρλι Σιν προσπάθησε να τη σώσει από τα συγκεκριμένα χρέη, αλλά και τα υπόλοιπα που σχετίζονται με την εφορία, βγάζοντας από την τσέπη του 100.000 δολάρια. 




Η πανέμορφη ηθοποιός τα έφαγε εν ριπή οφθαλμού σε ποτά και απαγορευμένες ουσίες. Ενα μόνο εικοσιτετράωρο ήταν αρκετό για να θυμηθεί τον παλιό κακό εαυτό της. Οσο για την επόμενη μέρα, δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό να μπει σε κατάστημα και να κλέψει. Οταν η αστυνομία τη συνέλαβε, ζήτησε να πιει ένα ολόκληρο μπουκάλι βότκα για να συνέλθει. Ο φόβος της φυλακής επανήλθε κι ας υποστηρίζουν οι γονείς της ότι αν δεν βάλει γρήγορα μυαλό θα τη στείλουν και πάλι σε κλινική αποτοξίνωσης.

Πέρσι τον Απρίλιο είχε πραγματοποιήσει μια guest εμφάνιση στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Glee» κάνοντας τους πάντες να μιλούν για τηλεοπτικό βατερλό. Συνεργάτης της σειράς χαρακτήρισε τη νεαρή ηθοποιό, ούτε λίγο ούτε πολύ, «τρελή». «Αργησε τρεις ολόκληρες ώρες και όταν έφτασε επιτέλους στο πλατό ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήθελε να βρίσκεται εκεί», είπε και συμπλήρωσε: «Μας έδειξε ότι βαριέται να δουλέψει». Πάντως μες στη μυκονιάτικη παραζάλη της μπήκε και στην μπουτίκ «Luisa» που βρίσκεται στο «Nammos», όπου, αφού σήκωσε το μαγαζί, η πιστωτική της κάρτα δεν εγκρινόταν, με αποτέλεσμα -σταρ ξεστάρ- να της πάρουν πίσω τα πράγματα.


Στην εκλεπτυσμένης αισθητικής βίλα των πολλών τετραγωνικών μέτρων, η Λίντσεϊ Λόχαν κοιμόταν μέχρι αργά το μεσημέρι, έπαιρνε ελαφρύ πρωινό και, αφού ανέβαζε μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram εκθειάζοντας τόσο το «μυκονιάτικο σπίτι της» όσο και το ίδιο το νησί, έβγαινε για βόλτες και εξορμήσεις



Selfie φωτογραφία μέσα από τη σουίτα της στο «Cavo Tagoo»


Η LiLo ήρθε αποφασισμένη να μάθει στη Μύκονο τι θα πει hangover



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης