Φωτεινή Δάρρα Δημήτρης Παπαδημητρίου:Χώρια στη ζωή, μαζί στην παραλία

Φωτεινή Δάρρα Δημήτρης Παπαδημητρίου:Χώρια στη ζωή, μαζί στην παραλία

Στιγμές χαλάρωσης στον «Αστέρα» Βουλιαγμένης για τη Φωτεινή Δάρρα και τον αιώνιο συνεργάτη της Δημήτρη Παπαδημητρίου. Ηλιοθεραπεία, βουτιές και παιχνίδια με την κόρη της ερμηνεύτριας ήταν όσα απαθανάτισε ο φακός από το καλλιτεχνικό ζευγάρι

Φωτεινή  Δάρρα Δημήτρης Παπαδημητρίου:Χώρια στη ζωή, μαζί στην παραλία
Δυστυχώς ή ευτυχώς, όταν είσαι η Φωτεινή Δάρρα με μπικίνι στην παραλία, και μάλιστα συνοδεύεσαι από τον πληθωρικό Δημήτρη Παπαδημητρίου, είναι πρακτικά αδύνατο να περάσεις απαρατήρητη. Ετσι, λοιπόν, όταν το διάσημο πρώην ζευγάρι εμφανίστηκε στην πλαζ του «Αστέρα» Βουλιαγμένης για να απολαύσει παιχνίδια στο κύμα μαζί με τη δίχρονη κόρη της τραγουδίστριας, τράβηξε αμέσως το βλέμμα αλλά και το ενδιαφέρον όσων -λίγων- είχαν την πολυτέλεια του χρόνου να βρίσκονται στην παραλία Τετάρτη απόγευμα. Από μακριά φαίνονταν σαν μια δεμένη και αγαπημένη οικογένεια και τίποτα δεν μαρτυρούσε τον δύσκολο χωρισμό τους που είχε προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους καλλιτεχνικούς κύκλους όταν έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία πριν από περίπου δύο χρόνια. Οι τρεις τους, χωρίς την παρουσία νταντάδων και λοιπών παρατρεχάμενων που συνήθως βρίσκονται στη μόνιμη αυλή πολυάσχολων ατόμων όπως η Φωτεινή Δάρρα και ο πασίγνωστος μουσικοσυνθέτης, φαίνονταν να χαίρονται ο ένας τη συντροφιά του άλλου, ενώ ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους αλλά και απέναντι στο παιδί.



Κλείσιμο
Ευδιάθετοι και χαλαροί, δεν φάνηκε να ενοχλούνται στιγμή από τα βλέμματα που στρέφονταν προς το μέρος τους. Αλλωστε και οι δύο -λόγω επαγγέλματος- το έχουν συνηθίσει. Ιδιαίτερη εντύπωση σε όσους βρίσκονταν κοντά στην τριμελή παρέα έκανε το πόσο προστατευτική ήταν η τραγουδίστρια με την κόρη της, την οποία δεν άφηνε στιγμή από τα μάτια της, η οικειότητα μεταξύ της Ιωάννας-Ρωξάνης και του Δημήτρη Παπαδημητρίου, ο οποίος την έβγαζε συνεχώς φωτογραφίες με το κινητό του, αλλά και η καλλίγραμμη σιλουέτα της μαμάς -πια- Φωτεινής Δάρρα, η οποία φρόντισε να αλλάξει και μαγιό μετά τη βουτιά της λίγο πριν δύσει ο ήλιος.


 
Πολλά γράφτηκαν και άλλα τόσα ειπώθηκαν για την προσωπική ζωή των δυο τους, οι οποίοι, αν και ζευγάρι στην επαγγελματική αλλά και στην προσωπική τους ζωή για περισσότερο από μια δεκαετία, τα τελευταία χρόνια ζουν χωριστά. Αυτό ωστόσο δεν έχει επηρεάσει διόλου τις μεταξύ τους σχέσεις αφού εξακολουθούν να συνεργάζονται και να κάνουν στενή παρέα. Απόδειξη αυτού αποτελεί το ότι καθ’ όλη τη διάρκεια των τριών ωρών που κάθισαν στην παραλία μιλούσαν συνεχώς μεταξύ τους άλλοτε χαλαρά με γέλια και πειράγματα στη μικρή Ιωάννα-Ρωξάνη και άλλοτε με ύφος που πρόδιδε επαγγελματικά σχέδια και συμφωνίες. Φαίνεται πως η Φωτεινή Δάρρα παραμένει η μούσα του Δημήτρη Παπαδημητρίου, ενώ ο τελευταίος αποτελεί πια γι’ αυτήν φίλο ζωής, στήριγμα και συνοδοιπόρο της στα εύκολα και στα δύσκολα. Τα δύσκολα τα πέρασαν. Και τώρα, όπως όλα δείχνουν, ήρθε η ώρα για τα εύκολα: καλοκαιρινά ενσταντανέ της χαριτωμένης μικρούλας στο iPhone, παιχνίδια με την πολύχρωμη μπαλίτσα της και πυργάκια στην άμμο. 








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης