Sexy comeback

Sexy comeback

Ο απόλυτος σταρ ταράζει και πάλι τα νερά της εγχώριας σόουμπιζ ποζάροντας για το δημοφιλές περιοδικό της Θεσσαλονίκης «Close up» που κυκλοφορεί σήμερα, ενώ ετοιμάζεται για  περιοδεία με συναυλίες-υπερπαραγωγή σε ολόκληρη την Ελλάδα...

Sexy comeback
Ο γοητευτικός και κυρίως σέξι σούπερ σταρ Σάκης Ρουβάς αποφάσισε να βγει κυριολεκτικά από τα ρούχα του σε μια φωτογράφηση που θα αφήσει εποχή και τις καλύτερες εντυπώσεις. «Του Σάκη τού αρέσει να παίζει και να πειραματίζεται με την εικόνα του γι’ αυτό και ενδίδει κατά καιρούς σε πρωτοποριακές προτάσεις», λένε οι συνεργάτες του, επιβεβαιώνοντας την τάση του αγαπημένου σταρ να εκπλήσσει το κοινό του θετικά όλα αυτά τα χρόνια. Αυτή τη φορά η πρόταση έγινε από το περιοδικό «Close up» της Θεσσαλονίκης που κυκλοφορεί σήμερα μαζί με την εφημερίδα «Αγγελιοφόρος» και θα κυκλοφορεί από αύριο Δευτέρα αυτόνομο και στα περίπτερα.

Τίτλος του άρθρου «Ace of Hearts» (σημ.: ο άσος κούπα, το χαρτί που συμβολίζει το πάθος και την αγάπη) -έτσι έχει ονομάσει και το τουρ του-, όπου ο Σάκης, λίγο πριν ξεκινήσει την εντυπωσιακή περιοδεία του με συναυλίες σε ολόκληρη την Ελλάδα, μιλά στην αρχισυντάκτρια Εύη Καλλίνη για την επιστροφή του στη μουσική σκηνή, τη σχέση του με τον κόσμο, τα social media και φυσικά την πατρότητα. Εκπληξη για τους χιλιάδες φαν του αποτελεί η φωτογράφηση του ποπ σταρ ποζάροντας στον φακό του γνωστού και ταλαντούχου φωτογράφου Κώστα Αυγούλη. Το γεγονός ότι στάθηκε απέναντι στον φωτογραφικό φακό κρατώντας απλώς ένα δερμάτινο μπουφάν στον ώμο είναι βέβαιο ότι θα κάνει τις απανταχού Ρουβίτσες να ξαναθυμηθούν τις μεγάλες του επιτυχίες «Σ’ έχω ερωτευτεί» και «Σε θέλω». Ο Σάκης κάνει comeback στη μουσική κατασταλαγμένος, λαμπερός, δυναμικός και πιο σέξι από ποτέ.

Κλείσιμο


Η ταινία, η Αμερική και οι συναυλίες
Ο φετινός χειμώνας μύησε για τα καλά τον Σάκη Ρουβά στον κόσμο της έβδομης τέχνης, καθώς συμμετείχε επί σειρά μηνών στα γυρίσματα της ταινίας «Chevalier», η οποία αναμένεται να βγει σύντομα στους κινηματογράφους. Πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία της Faliro House Production, την οποία υπογράφει η καταξιωμένη σκηνοθέτις Αθηνά-Ραχήλ Τσαγγάρη και η οποία, σύμφωνα με τους ειδήμονες, αναμένεται να μετάσχει στα μεγαλύτερα κινηματογραφικά φεστιβάλ. «Στα γυρίσματα που ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο καιρό αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά η πολυτάλαντη προσωπικότητα του Ελληνα τραγουδιστή και το υποκριτικό του ταλέντο», αποκαλύπτουν άνθρωποι του χώρου και συμπληρώνουν: «Μελέτησε τον ρόλο του δουλεύοντας σκληρά από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλά το αποτέλεσμα άξιζε τον κόπο. Ο Σάκης για τη σόουμπιζ είναι το δέκα το καλό». Αυτή την εποχή ο Ελληνας σταρ διανύει μια από τις πιο παραγωγικές περιόδους της καριέρας του, καθώς ετοιμάζεται για ένα ιδιαίτερα απαιτητικό project.  Θελκτικός και fit όσο ποτέ, προετοιμάζει τη δυναμική επιστροφή του με το πιο εντυπωσιακό σόου της καριέρας του. «Είμαι έτοιμος για τις πιο εκρηκτικές συναυλίες της ζωής μου», δηλώνει χαμογελώντας στο «thema people». Παρά τα όσα έχουν ειπωθεί και έχουν γραφτεί κατά καιρούς, ο Σάκης Ρουβάς αγαπά τον κινηματογράφο και το θέατρο αλλά δεν θα εγκατέλειπε ποτέ το τραγούδι. «Τον πολιόρκησαν τα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας όσο ποτέ, ο ίδιος όμως αποφάσισε τη χειμερινή σεζόν να την αφιερώσει στην έβδομη τέχνη, κάνοντας ένα μικρό δημιουργικό διάλειμμα στις live εμφανίσεις του. Αυτό δεν σημαίνει ότι το τραγούδι δεν παραμένει η Νο1 προτεραιότητά του», ισχυρίζονται δικοί του άνθρωποι. Οι φαν του ανυπομονούν να τον ξαναδούν να ερμηνεύει παλιές αλλά και νέες του επιτυχίες, όπως το συμβολικό «Σε πεθύμησα», την ερωτική μπαλάντα του Γιώργου Θεοφάνους που κυκλοφόρησε πρόσφατα μέσα από ένα selfie video. 



Στο «Ace of Ηearts Tour» ο κορυφαίος Ελληνας performer θα συμπράξει με τους Onirama, την Ελένη Φουρέιρα, τους Boys and Noise και την dj και μουσική παραγωγό Xenia Ghali σε ένα τρίωρο μουσικοχορευτικό υπερθέαμα σε σκηνοθεσία Απόλλωνα Παπαθεοχάρη. Η παραγωγή ξεπερνά κατά πολύ τα ελληνικά δεδομένα και αναμένεται όχι απλώς να ξεσηκώσει αλλά και να απογειώσει το κοινό. Ο ίδιος δηλώνει ότι κάθε συναυλία ξεχωριστά θα είναι φέτος και μια μεγάλη καλλιτεχνική πρόκληση. «Δημιουργήσαμε ένα live show με νέους όρους και διεθνή δεδομένα, με ελευθερία, έμπνευση κι ένα ενδιαφέρον “πείραγμα” των 23 χρόνων του στη μουσική», δηλώνουν συνεργάτες του.



Η πρώτη εμφάνισή του θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στο γήπεδο Τάε Κβον Ντο στις 26 Απριλίου και ακολουθούν η Λάρισα, η Θεσσαλονίκη και η Ξάνθη στις 8, 9 και 10 Μαΐου αντίστοιχα. Μόλις εχθές ο Σάκης επέστρεψε με τη σύντροφό του Κάτια Ζυγούλη από το Λος Αντζελες όπου μαζί με επιφανείς και διακεκριμένους Ελληνες ομογενείς παραβρέθηκαν στα εγκαίνια που διοργάνωσε το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Μουσείο Μπενάκη στο Getty Museum. Ωστόσο, η παραπάνω εκδήλωση δεν ήταν ο μοναδικός λόγος που τον έκανε να ενδώσει σε ένα ολιγοήμερο ταξίδι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Σε αυτό το ταξίδι-αστραπή, ο Σάκης ήρθε σε επαφή με εκπροσώπους της κινηματογραφικής αλλά και της μουσικής βιομηχανίας, σχεδιάζοντας τα επόμενα επαγγελματικά βήματά του με προσοχή. Ο ίδιος γνωρίζει άλλωστε καλά πώς να μας κρατάει πάντα σε εγρήγορση, με κοινό και ειδικούς να τον ακολουθούν σε κάθε του βήμα και να επιβραβεύουν κάθε του επιλογή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης