Η «Τασούλα» είναι ο κρυφός πόθος του κιθαρίστα των Depeche Mode

Η «Τασούλα» είναι ο κρυφός πόθος του κιθαρίστα των Depeche Mode

Τι δουλειά έχουν οι Depeche Mode στην  Ελλάδα; Κι όμως, όχι μόνο τη συναυλία που θα δώσουν την Παρασκευή στο Terra Vibe: δύο από τα τρία μέλη του συγκροτήματος  δεν μπορούν να κρύψουν την αδυναμία τους στις Ελληνίδες - από την πανέμορφη μελαχρινή Τζένιφερ Σκλιά μέχρι τη δική μας «Τασούλα», Μαρία Διακοπαναγιώτου

Η «Τασούλα» είναι ο κρυφός πόθος του κιθαρίστα των Depeche Mode
Τι δουλειά έχουν οι Depeche Mode στην  Ελλάδα; Κι όμως, όχι μόνο τη συναυλία που θα δώσουν την Παρασκευή στο Terra Vibe:δύο από τα τρία μέλη του συγκροτήματος  δεν μπορούν να κρύψουν την αδυναμία τους στις Ελληνίδες - από την πανέμορφη μελαχρινή Τζένιφερ Σκλιά μέχρι τη δική μας «Τασούλα», Μαρία Διακοπαναγιώτου

Ξεκίνησε ως αστείο, ως inside joke από αυτά που λένε μεταξύ τους οι μουσικοί για να περνάει η ώρα: «Ποια Ελληνίδα γουστάρει ο Μάρτιν;», «Με ποια θα μπορούσε να βγαίνει στην Ελλάδα;», ήταν οι ερωτήσεις που επαναλάμβαναν προσπαθώντας να μαντέψουν ποια Ελληνίδα είχε «παρασύρει» το γνωστό μέλος του συγκροτήματος -στιχουργό, κιθαρίστα και δημιουργό των τεράστιων επιτυχιών των Depeche Mode όπως το «Personal Jesus» -Μάρτιν Γκορ. Ολα ξεκίνησαν από ένα απλό αστείο που ήθελε έναν μπλόγκερ να δηλώνει, με τη μορφή φάρσας, ότι ο διάσημος κιθαρίστας έχει παρανοήσει για τη Μαρία Διακοπαναγιώτου, που εντέλει έφτασε να επιβεβαιώνει το «δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά». Ανήκουστο αλλά το εξώφυλλο του free press της «Lifo» ήταν η επόμενη απόδειξη ότι όντως η γνωστή πρωταγωνίστρια από τη διαφήμιση της «Τασούλας», που φέτος έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την υποδειγματική ερμηνεία της στην «Γκόλφω» του Εθνικού, έχει όλα τα προσόντα για να είναι το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου, αλλά και μια από αυτές που θα διεκδικούσε ο Μάρτιν. «Κάποιοι του ανέφεραν τη φάρσα, θέλησε να δει το εξώφυλλο και ενθουσιάστηκε», ανέφερε άνθρωπος που ξέρει καλά όσα συμβαίνουν στο περιβάλλον του μουσικού.



Εξάλλου, η Μαρία Διακοπαναγιώτου ήταν ανέκαθεν ροκ: εκρηκτικό ταμπεραμέντο, αλλεπάλληλα τατουάζ, ανατρεπτική προσωπικότητα και εξαιρετική μουσικός. Το συγκρότημά της ήδη ακούγεται πολύ και το τρομπόνι που παίζει στο Εθνικό -ένα πολύ δύσκολο όργανο στον χειρισμό- αναμφίβολα θα ενθουσίαζε την παλιά καραβάνα Μάρτιν. Η πληροφορία ότι ο Μάρτιν γνωρίστηκε με τη Διακοπαναγιώτου δεν επιβεβαιώνεται, αλλά δεν θα ήταν και τόσο ανήκουστη για όλους όσοι τον γνωρίζουν. Μετά το διαζύγιό του από πρώην μοντέλο εσωρούχων στην Καλιφόρνια, δεν σταμάτησε να δοκιμάζει σχέσεις με κορίτσια που γνώριζε σε διαφορετικά μέρη του κόσμου, μεταξύ των οποίων και Ελληνίδες. Οσο για το πρότυπό του, μάλλον είναι το αντίθετο από αυτό του frontman του συγκροτήματος Ντέιβιντ Γκάχαν, ο οποίος είναι παντρεμένος με Ελληνίδα και δείχνει αδυναμία στις μελαχρινές μυκηναϊκής ομορφιάς. Αντίθετα, ο Μάρτιν προτιμά τα πιο άγρια θηλυκά με ξανθό σπαστό μαλλί και έντονη προσωπικότητα και καταγωγή από Γερμανία και Μεσόγειο.
Κλείσιμο





Σε ορθόδοξη εκκλησία με παπά και με κουμπάρο παντρεύτηκε την Ελληνίδα αγαπημένη του Τζένιφερ Σκλιά ο frontman των Depeche Mode, Ντέιβιντ Γκάχαν


Μάρτιν Γκορ: μια εκρηκτική προσωπικότητα

Αντίστοιχα εκρηκτικός είναι εξάλλου και ο ίδιος ο Γκορ. Ποτέ δεν μάσαγε τα λόγια του, ακόμη και τότε που δούλευε ως πιτσιρικάς σε τράπεζα, έπαιζε σε συγκροτήματα και ονει-ρευόταν να γίνει ροκ σταρ. Το ανιαρό και βαρετό Εσεξ όπου μεγάλωσε τον έφερε κοντά στον συντοπίτη του Ντέιβιντ Γκάχαν, με τον οποίο διατηρούν την ίδια «εκρηκτική σχέση», όπως την είχε περιγράψει ο frontman των Depeche.

Παρότι ο Γκορ φαίνεται να έχει ηρεμήσει με τα χρόνια και να χαίρεται με την επιτυχία του συγκροτήματος και του τελευταίου άλμπουμ «Sound of the Universe» -και της ομώνυμης περιοδείας-, δεν έχει μάθει να λογοκρίνεται. Σάλος, λοιπόν, έχει ξεσπάσει στη Μεγάλη Βρετανία από την πρόσφατη κόντρα του Μάρτιν Γκορ με τον Σάιμον Κάουελ, τον γνωστό παράγοντα και κριτή στο «X Factor». Σε συνέντευξη στο «Music Week», ο Μάρτιν Γκορ, σχολιάζοντας την κατάσταση της μουσικής βιομηχανίας σήμερα, δεν έκρυψε την απέχθειά του για το γνωστό μέλος της επιτροπής του «X Factor», συμπληρώνοντας: «Δεν είμαι υπέρ της βίας αλλά κάποιος πρέπει να πυροβολήσει τον Σάιμον Κάουελ». Τη φράση αυτή πήρε στα σοβαρά ο Κάουελ που απείλησε με μηνύσεις, κάτι που δεν έκανε το αφτί του Γκορ να ιδρώσει. Αντί, πάντως, να ανησυχεί για τα δημοσιεύματα, ο Μάρτιν Γκορ είναι έτοιμος να χαρεί, έστω και για λίγο, τον ελληνικό ήλιο και -γιατί όχι;- να προϋπαντήσει τη δική του Τασούλα - είτε πρόκειται για τη Διακοπαναγιώτου είτε για κάποια άλλη.



Ο Μάρτιν Γκορ, πάντα άγριος και ατίθασος, δεν συμβιβάζεται με επιφανειακές παρουσίες…Οι γυμνές φωτογραφίες της Μαρίας Διακοπαναγιώτου από τον Photoharrie για το free press «Lifo» και για φιλανθρωπικούς σκοπούς είναι αυτές που ξεσήκωσαν τον κιθαρίστα των Depeche Mode





Οι Depeche ψηφίζουν Ελληνίδες!

Τα μέλη των Depeche Mode δεν έκρυψαν ποτέ την αδυναμία τους για τις Ελληνίδες, οι οποίες, όπως δήλωνε παλιότερα ο Ντέιβιντ Γκάχαν, είναι ιδιαίτερα σέξι. Αποψη άκρως υποκειμενική, είναι αλήθεια, την οποία έχει περάσει και στα υπόλοιπα μέλη, αφού ο ίδιος είναι παντρεμένος με την ελληνικής καταγωγής ηθοποιό Τζένιφερ Σκλιά. Αυτή είναι που έσωσε τον Ντέιβιντ από τον βέβαιο θάνατο -σε ένα επεισόδιο το 1996 είχε χαρακτηριστεί για λίγα λεπτά κλινικά νεκρός- και στάθηκε στο πλευρό του σε δύσκολες στιγμές. Για χάρη της μάλιστα ο Γκάχαν βαφτίστηκε ορθόδοξος και έκανε γάμο σε εκκλησία. Οι περιγραφές της γαμήλιας τελετής για τους λίγους και εκλεκτούς που βρέθηκαν εκεί θυμίζουν κατά πολύ το «Γάμος αλά ελληνικά», αφού δεν έλειψαν οι συγγενείς της νύφης, η απαραίτητη καλή διάθεση και το λουκούλλειο γεύμα. Και να φανταστεί κανείς ότι μόλις δυο χρόνια πριν ο Γκάχαν είχε κόψει τις φλέβες του σε μια απόπειρα να αυτοκτονήσει και αμέσως μετά είχε βρεθεί στην εντατική έπειτα από χρήση speedball - ένα μίγμα κοκαΐνης και ηρωίνης που έχει στείλει πολλούς διάσημους αστέρες στον άλλο κόσμο.

Με την Τζένιφερ, και ανανεωμένος, ο Ντέιβιντ Γκάχαν ξαναβρήκε τον καλό τον δρόμο, τις μεγάλες επιτυχίες και ανακάλυψε τη μεγάλη του αδυναμία για την Ελλάδα. Από τον γάμο το ζευγάρι έχει και μια κόρη, τη Στέλα Ρόουζ. Η Ελληνίδα σύζυγος είναι που τον βοήθησε να ξεπεράσει και το πρόσφατο πρόβλημα υγείας - εγχείρηση όγκου στην ουροδόχο κύστη, που εμφανίστηκε αμέσως μετά από εκείνη την ατυχή ματαίωση της συναυλίας τους στη Μαλακάσα το 2009. Τότε η επίσημη διάγνωση έλεγε γαστρεντερίτιδα, αλλά δεν έχει καμία σημασία, αφού ο Ντέιβιντ Γκάχαν, ο Μάρτιν Γκορ και ο Αντι Φλέτσερ θα είναι και πάλι μαζί μας στη μεγάλη συναυλία που δίνουν στο Terra Vibe την προσεχή Παρασκευή 10 Μαΐου.




Η Τζένιφερ Σκλιά-Γκάχαν είναι ο φύλακας-άγγελος του Ντέιβιντ Γκάχαν και αυτή που του έσωσε τη ζωή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης