Οι ερωτικές πιρουέτες της Ντορέττας Παπαδημητρίου

Οι ερωτικές πιρουέτες της Ντορέττας Παπαδημητρίου

Είναι το φαβορί του «Dancing with the stars 3».  Το six pack της είναι το πιο εντυπωσιακό που έχει εμφανιστεί στην ελληνική τηλεόραση από την εποχή της Ελένης Πετρουλάκη. Δύο γιους και ένα διαζύγιο μετά την πρώτη της γνωριμία με τα media, η Ντορέττα Παπαδημητρίου μάς συστήνεται ξανά

Οι ερωτικές πιρουέτες της Ντορέττας Παπαδημητρίου
Στις τελευταίες συνεντεύξεις της η Ντορέττα Παπαδημητρίου απαντάει σε δύο κλισέ ερωτήσεις: πώς μεγαλώνει τους δυο γιους της και πώς έχει χτίσει τους κοιλιακούς της. Ευτυχώς, γιατί δεν της είναι καθόλου ευχάριστο να μιλάει ούτε για το διαζύγιό της με τον επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη, ούτε για τη σχέση της με τον ηθοποιό Αντίνοο Αλμπάνη. Ο έρωτάς της με τον Κώστα Πηλαδάκη, ο γάμος τους το 2004 με κουμπάρο τον Αντώνη Ρέμο και κατόπιν ο χωρισμός τους το προηγούμενο καλοκαίρι είναι και οι βασικοί λόγοι για τους οποίους η Ντορέττα Παπαδημητρίου διατηρεί μόνιμη σχέση με την επικαιρότητα. Και είναι περίεργο γιατί, ενώ η ίδια στις συνεντεύξεις της επιμένει να μιλάει είτε  γενικά και αόριστα είτε αποκλειστικά για τη δουλειά της, η προσωπική της ζωή φαινόταν να επισκιάζει την επαγγελματική, τουλάχιστον μέχρι πριν από τη συμμετοχή της στο «Dancing with the stars 3». «Με πολύ λίγους ανθρώπους μιλάω για τα προσωπικά μου. Πόσο μάλλον να βγω σ’ ένα περιοδικό και να πω πράγματα που θα τα διαβάσει κόσμος που δεν ξέρω και δεν με ξέρει», έχει πει σε συνέντευξή της.

Παρ’ όλα αυτά, τόσο στη θεατρική πιάτσα όσο και στην τηλεοπτική, στις παρέες των ανθρώπων δηλαδή που δεν λένε εύκολα καλό λόγο για κάποιον, η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει μόνο φίλους και συμπάθειες.


Κλείσιμο


Από την παράσταση «Ο κύριος Πούντιλα και ο δούλος του ο Μάττι»

Σ’ αυτό βοήθησε και η τελευταία σχέση της μ’ ένα άλλο «καλό παιδί» του χώρου, τον Αντίνοο Αλμπάνη, συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «Νήσος» με τον οποίο δεν έχουν παραδεχτεί ποτέ δημοσίως τη σχέση τους και έχουν κάνει μόνο μία κοινή επίσημη εμφάνιση.

Εχοντας αφήσει πίσω της την πανάκριβη λευκή Cayenne που οδηγούσε με τον πρώην άντρα της, τα πρώτα τραπέζια στα μπουζούκια και τις ξαπλώστρες στην κοσμική Ψαρού με την παρέα του Πηλαδάκη, η Ντορέττα ζει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο μια ήσυχη ζωή με τον Αντίνοο και την παρέα άλλων ηθοποιών της γενιάς της, σε παραστάσεις και κινηματογραφικές αίθουσες. Και απ’ ό,τι φαίνεται, όλα αυτά της κάνουν καλό. Φίλοι της και άνθρωποι που την αγαπάνε πολύ λένε ότι το διαζύγιό της με τον Κώστα Πηλαδάκη τής στοίχισε πολύ. Οτι ο χωρισμός τους δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση και άλλωστε γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο η απόφαση για το διαζύγιο πάρθηκε σχεδόν δύο χρόνια μετά τα πρώτα σημάδια της κρίσης στη σχέση τους και επτά χρόνια μετά τον γάμο τους.



Από τον γάμο της το 2004 με τον επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2000 από κοινούς φίλους. Η Ντορέττα τότε ήταν ακόμη αθλήτρια του στίβου. Και μπορεί να σκεφτόταν ότι κάποτε θα κατάφερνε να πραγματοποιήσει το όνειρό της που ήταν να γίνει ηθοποιός, αλλά ο γάμος ήταν πολύ χαμηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων της. «Ξεκίνησα τον αθλητισμό από πέντε χρονών με ρυθμική γυμναστική και μετά ήταν σαν ο αθλητισμός να με πήγαινε από μόνος του. Κάποια στιγμή έφτασα να ανήκω στην εθνική ομάδα, αλλά δεν μπορούσα να συνεχίσω. Είχα τραυματισμούς, αλλά δεν ήθελα κι εγώ. Μπήκα στον στίβο απλώς για να κάνω κάτι - για να βγω τελείως από τα γήπεδα. Ωστόσο, δεν με ενδιέφερε να είμαι αθλήτρια. Αυτό που ήθελα να κάνω ήταν να γίνω ηθοποιός».

Το 2002 είναι μια σημαντική χρονιά για την Ντορέττα. Κλείνει τα 22, αποφασίζει να δώσει επίσημα τέλος στη σχέση της με τον αθλητισμό, περνάει με εξετάσεις στη δραματική σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου και ξανασυναντάει τον Πηλαδάκη. Μπορεί το φλερτ τους εκείνο το καλοκαίρι σε μια τυχαία συνάντηση στα Χανιά να ήταν σύντομο, άφησε όμως και στους δύο πολύ καλές αναμνήσεις.

Λίγους μήνες μετά η νεαρή ηθοποιός και ο κατά 13 χρόνια μεγαλύτερός της επιχειρηματίας έγιναν επίσημα ζευγάρι. Το καλοκαίρι του 2004 -ενώ εκείνη δεν έχει κλείσει καν τα 24- αποφάσισαν να παντρευτούν. Κουμπάροι τους έγιναν ο κολλητός φίλος του Πηλαδάκη, Αντώνης Ρέμος -με τον οποίο αργότερα έγιναν και συνέταιροι σε χώρους διασκέδασης- και ο Νίκος Φιλίππου.



Με τον Αντίνοο Αλμπάνη (δεξιά)γνωρίστηκαν στη Σίφνο, στα γυρίσματα της ταινίας η «Νήσος»

Η τελετή καλύφθηκε φωτογραφικά απ’ όλα τα κοσμικά περιοδικά και η άγνωστη τότε ηθοποιός που είχε μόλις μία συμμετοχή στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Κλείσε τα μάτια» έγινε εξώφυλλο και πρώτο θέμα συζήτησης τόσο για τον μεγαλοπρεπή γάμο της όσο και για το καλογυμνασμένο σώμα της. Κι ενώ στις δημόσιες εμφανίσεις τους φαινόταν αυτό που τα εβδομαδιαία περιοδικά θα περιέγραφαν με τον κλισέ τίτλο «ένα από τα πιο ευτυχισμένα και λαμπερά ζευγάρια της σόουμπιζ», στο σπίτι η πραγματικότητα δεν ήταν ούτε τόσο λαμπερή ούτε τόσο ξέγνοιαστη. Μέσα στα δύο πρώτα χρόνια του γάμου της η Ντορέττα έμεινε δυο φορές έγκυος, ενώ, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια σε συνέντευξή της, αμέσως μετά τη γέννηση του πρώτου της γιου που σήμερα είναι επτά ετών είδε τα πρώτα σημάδια της κατάθλιψης. «Ενιωθα συνέχεια θλιμμένη, αλλά δεν μπορούσα να το πω πουθενά. Οι άνθρωποι που βρίσκονταν κοντά μου δεν το κατάλαβαν γιατί το έκρυβα. Νιώθεις ενοχές σε τέτοιες καταστάσεις. Μήπως δεν είμαι καλή μάνα; Μήπως δεν κάνω για μάνα;» είπε η Ντορέττα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Κι ενώ η νεαρή ηθοποιός εκείνη την περίοδο αναρωτιόταν αν θα μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα της στο θέατρο και στο σινεμά, ο Κώστας Πηλαδάκης αναλάμβανε τη μία επιχειρηματική δραστηριότητα μετά την άλλη. Οι δουλειές του τον υποχρέωναν να ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ η απόφασή του να πάρει τη διοίκηση της ΑΕΛ, της ποδοσφαιρικής ομάδας της Λάρισας, φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Επίσημα, η πρώτη μεγάλη κρίση στη σχέση της Ντορέττας και του Πηλαδάκη έγινε το καλοκαίρι του 2009. Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι έκανε για πρώτη φορά ξεχωριστές διακοπές στη Μύκονο με τα παιδιά και μια τυχαία συνάντηση σε κοσμικό στέκι, όπου οι δυο τους δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα, όπως καταγράφηκε από τον εβδομαδιαίο Τύπο. Λίγους μήνες μετά ο Πηλαδάκης παραδεχόταν σε συνέντευξή του στο «ΘΕΜΑ» ότι κρίση υπήρχε και ξεπεράστηκε και ότι ο λόγος που παραιτήθηκε από τη διοίκηση της ομάδας της Λάρισας ήταν ακριβώς για να καταφέρει να σώσει τον γάμο του με την Ντορέττα. Αλλά δεν τα κατάφερε. Τον Φεβρουάριο του 2011 η απόφαση για τον χωρισμό τους, επτά χρόνια μετά τον γάμο τους και έξι χρόνια μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου τους, ήταν πια επίσημη.



Η Ντορέττα Παπαδημητρίου θεωρείται το φαβορί του «Dancing with the stars3»

Ο έρωτάς τους είχε χαθεί και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να ξαναβρούν τον ενθουσιασμό που είχαν ο ένας για τον άλλον. Και μπορεί το διαζύγιο να συμφωνήθηκε ότι θα είναι συναινετικό, οι απόψεις όμως για τις αιτίες που οδήγησαν στο τέλος του γάμου τους διίστανται. Κάποιοι λένε ότι υπήρξε στη σχέση τρίτο πρόσωπο από την πλευρά του Πηλαδάκη και μάλιστα κατονομάζουν γνωστό μοντέλο, ενώ κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν αυτό που πολύ ευγενικά έλεγε δημόσια η Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Με τον Κώστα μάς ενώνουν πια δυο παιδιά και ωραίες αναμνήσεις». Εναν χρόνο αργότερα και οι δυο εμφανίστηκαν με νέους συντρόφους διατηρώντας όμως πολύ στενή φιλική σχέση μεταξύ τους.

Μάλιστα λέγεται ότι αυτή η στενή φιλική σχέση των δύο πρώην συζύγων στοίχισε στον Πηλαδάκη και τον χωρισμό του από την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Ο επιχειρηματίας και η νεαρή τραγουδίστρια δεν έκρυβαν τη σχέση τους και μάλιστα συγκατοικούσαν στο σπίτι του στη Γλυφάδα, αλλά, όπως λένε οι κακές γλώσσες, η Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν άντεξε το γεγονός ότι «μοιραζόταν» τον Πηλαδάκη με την πρώην γυναίκα του.



Γεγονός είναι ότι η Ντορέττα και ο Πηλαδάκης έκαναν κοινές διακοπές το περασμένο καλοκαίρι στη Μύκονο μαζί με τα παιδιά τους, χωρίς την παρουσία των συντρόφων τους. «Τα παιδιά δεν τα μεγαλώνω μόνη μου. Τα μεγαλώνουμε μαζί με τον Κώστα, οπότε δεν έχει αλλάξει τίποτα σ’ αυτό το κομμάτι. Θα ήταν άδικο να αναλάβω μόνη μου αυτό το πράγμα όταν ο Κώστας είναι όσο καλύτερος γίνεται με τα παιδιά», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της περιγράφοντας με ενθουσιασμό τις δραστηριότητες των δύο γιων της. Στην ίδια συνέντευξη εξήγησε και πόσο δύσκολη ήταν για εκείνη η απόφαση να προχωρήσει στο διαζύγιο. «Οταν φεύγεις από μια κατάσταση καταλαβαίνεις ότι υπήρχαν τα σημάδια, αλλά δεν ήθελες να τα δεις. Από την άλλη, υπάρχει πάντα ο φόβος και η ανασφάλεια να αφήσεις κάτι που σου είναι οικείο και να προχωρήσεις στο άγνωστο. Πολλές φορές προτιμάμε να συνεχίσουμε να κάνουμε πράγματα που μας στεναχωρούν επειδή τα ξέρουμε, παρά να ανακαλύψουμε κάτι νέο», είπε η 32χρονη σήμερα Ντορέττα, συμπληρώνοντας ότι «όταν φεύγεις από μια σχέση, ελπίζεις ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί κάτι άλλο».

Το «κάτι άλλο» για την Ντορέττα εμφανίστηκε ακριβώς ένα καλοκαίρι μετά τον χωρισμό της. Με τον ηθοποιό Αντίνοο Αλμπάνη γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Νήσος» στη Σίφνο και λίγους μήνες αργότερα παραδέχτηκαν ότι αυτό που ένιωθαν ο ένας για τον άλλον ήταν κάτι περισσότερο από φιλία. Αυτά μεταξύ τους, γιατί δημόσια δεν μίλησαν ποτέ ο ένας για τον άλλον και στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων η μεν Ντορέττα επαναλαμβάνει ότι δεν μιλάει ποτέ για την προσωπική της ζωή, ο δε Αντίνοος αναρωτιέται: «Μα ποιος ενδιαφέρεται για το ποια γυναίκα είναι μαζί μου;».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης